"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 26

• 40 738
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Мисля ако всичко е наред и нямам болки или проблеми да изчакам до седма седмица и тогава да ида на генеколог за да може и сърчице да чуем. А и чоята лична лекарка сега не иска да ми дава направление много рано било така не се правило да минел месец и не ми се спори пак с нея

# 481
Видях върнах назад .Дано при мен един ден по-рано пакоже ако не здраве да е Simple Smile

# 482
Видях върнах назад .Дано при мен един ден по-рано пакоже ако не здраве да е Simple Smile
    аз нямах намерение да правя тест толкова рано но отвреме навреме усещах придърпвания ниско долу в корема не постоянно и не силни но ги имаше. За това реших че ако това е сомптом значи щом има симптом има и бременност та отидох и си купих. Но много се радвам че се престраших за кръвния. Той тотално ми потвърди защото все пак сега чертичката не е като контролната и си има съмнение акл гледаш само нея. Стискам ти палци за 2 чертички а с другата ръка си стискам палци за мен всичко да се развие нормално Wink

# 483
Момечета купих някакъв нов тест на пазара за първи път го виждам.Казва се express test пише , че отчита 10mIU/ml сега се прибирам и да видим какво ще стане .

# 484
Мечтателка кокло дни преди закъснението направи теста Simple Smile и само с престо или и на друга марка
   направих теста 8-9 дни след овулация или най много 10 да са били. Този месец овулацията ми се измести с 2 дни и не съм много сигурна кога трябва да ми дойде. По принцип ако не бях засичала овулация и не знаех че се е изместила щях да чакам цикъл на 26.12

# 485
Напълно отрицателен е .Явно пак няма нищо .Пожелавам на всички Весела коледа пожелавам ви да сте живи и здрава и много щастливи Simple Smile

# 486
  • София
Този експрес тест грам не е чувствителен.
Изчакай и повтори

# 487
Така ли уж пише ,че е много чуствителен ще изчакам до вторник тъй като сряда трябва да ми дойде ще видим тогава .Благодаря Brayda ,че ми вдъхна надежда Simple Smile

# 488
  • Varna
Момичета резултатите излязоха ей сега ги видях 11.9 са. Пише че са над нормата. Чертичките не са били изпарителни а съвсем истински. По принцип цикъла трябва да ми дойде на 26.12 но този месец мисля че овулацията ми беше на 16 ден и за това предполагам че цикъла ми трябва да е между 26.12 и 28.12 но май няма да има цикъл 9 месеца или поне се надявам. Вие как мислите бременна съм наши? това нормален резултат за толкова дни преди цикъл ли е?
Мечтателке честито,лека бременност и пухкав бебок bouquet Дано повлечеш крак и ние след теб да видим двете чертички

# 489
Благодаря!!! Пожелавам ви го и на вас от сърце.  Ще се случи само трябва да вярвате.

# 490
Момичета резултатите излязоха ей сега ги видях 11.9 са. Пише че са над нормата. Чертичките не са били изпарителни а съвсем истински. По принцип цикъла трябва да ми дойде на 26.12 но този месец мисля че овулацията ми беше на 16 ден и за това предполагам че цикъла ми трябва да е между 26.12 и 28.12 но май няма да има цикъл 9 месеца или поне се надявам. Вие как мислите бременна съм наши? това нормален резултат за толкова дни преди цикъл ли е?
Мечтателке честито,лека бременност и пухкав бебок bouquet Дано повлечеш крак и ние след теб да видим двете чертички

Честото и от мен мечтателке  Simple Smile Може ли да попитам колко дни след О си направи кръвния тест

# 491
9 или 10 дни след овулацията

# 492
9 или 10 дни след овулацията
Супер,  доста рано са ти отчели значи уринарните тестове. Поздравление още веднъж  Hug

# 493
Благодаря. Наистина рано отчетоха и то ясна видима чертичка но се радвам че си потвърдих и с кръвен. Задължително ще го повторя на 27 за мое успокоение.

# 494
http://prikachi.com/images.php?images/667/8999667d.jpg
Момичета какво мислите привижда ли ми се тази пуста втора черта

Последна редакция: пт, 23 дек 2016, 16:22 от nikol787

Общи условия

Активация на акаунт