"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 26

• 40 738
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Дани, ти нали чакаше лелката във понеделник чак. Замисли се дали си смяташ правилно О, че лутеалната ти фаза идва къса. Може да е единичен случай, но ако не е може и нещо с хормоните да е.

# 466
Дани, ти нали чакаше лелката във понеделник чак. Замисли се дали си смяташ правилно О, че лутеалната ти фаза идва къса. Може да е единичен случай, но ако не е може и нещо с хормоните да е.
Да, изненадох се... даже мисля, че О, я усетих по-късно, отколкото излиза. Щом се скъсява, може би ми се нормализира вече цикъла- имах и болки, дори пих нимезил, докато предните 3-4 месеци тези неща ги нямаше. Както й да е  Flutter

# 467
  • София
Мечтателка - супер е Simple Smile
Аз мисля, че вчера ти е бил 9 или 10 ден след О.
Сега след 48ч го повтори, за да се види дали расте хубаво Simple Smile
И да, цикъл не чакай

# 468
Притеснява ме само да не се окаже химическа бременност че преди 2 месеца имах такава и заеърши след 7 дни закъснение но тогава не бях правила кръвен и не мога да сравня а и тогава чертичка ми се появи 2 дни преди закъснение. Този месец чертичката се появи и по бързо като чели но не съм много сигурна. Тази сутрин мерих БТ беше 36.7 но се събудих 1 час по рано от обичайното въртях се ставах до тоалетна пак се въртях и тогава я мерих. Дали е възможно за това да е такава стойността

# 469
  • София
Всичко е възможно. Утре повтори теста, намери твоята лаборатория кой клон ще е дежурен и го повтори.
Няма как да знаеш дали е или не е БХБ.
Пусни и прогестерон, защото ако е нисък може да не е достатъчен да изхрани плода и да трябва да го приемаш допълнително.
Пусни и за Щитовидна жлеза хормоните.
Те са чест виновник за БХБ.
Успокой се, всичко изглежда чудесно за сега Simple Smile
Всичко ще е наред. С лоши мисли до никъде не се стига. Пусни си изследванията и си чакай 10дни закъснение.
На 8-9-ти януари запиши преглед с хубав ехограф.

Зарадвай се малко Simple Smile

# 470
Лабораторията ще работи чак на 27.12. Тогава най рано мога да повторя теста но ще са минали 5 дни от първия. Не са ли прекалено много и така ще може ли да се засече точно как нараства хормона?

# 471
Здравейте момичета не съм писала от 20 дена , но съм прочела всичко .Честито на тези които са видели мечтания резултат и лека бременост .Тъй като аз нямам отново никакво търпение да разбера дали и аз ще имам тези така желани две черти , чудя се дали да не взема един престо да пробвам ивам 5 дена до Цикалът и 9 дни след О. По моите изчисления .Какво мислите сали ще покаже нещо ?

# 472
Момичета резултатите излязоха ей сега ги видях 11.9 са. Пише че са над нормата. Чертичките не са били изпарителни а съвсем истински. По принцип цикъла трябва да ми дойде на 26.12 но този месец мисля че овулацията ми беше на 16 ден и за това предполагам че цикъла ми трябва да е между 26.12 и 28.12 но май няма да има цикъл 9 месеца или поне се надявам. Вие как мислите бременна съм наши? това нормален резултат за толкова дни преди цикъл ли е?
Хей, Мечтателке!!! Браво на теб!!! Честито, пази се и ни споделяй как си Simple Smile  preggo

# 473
Здравейте момичета не съм писала от 20 дена , но съм прочела всичко .Честито на тези които са видели мечтания резултат и лека бременост .Тъй като аз нямам отново никакво търпение да разбера дали и аз ще имам тези така желани две черти , чудя се дали да не взема един престо да пробвам ивам 5 дена до Цикалът и 9 дни след О. По моите изчисления .Какво мислите сали ще покаже нещо ?
  абсолютно е възможно да ти покаже 2 реални чертички. При мен се случи. Е за всеки случай потвърдих и с кръвен тест но си имах и 2 реални чертички на 8-9 ден от овулацията. Пробвай.

# 474
Никол, направи което
е ти е по-малко стресиращо, дали ще е тест или ще чакаш, просто бъди спокойна за празниците  newsm76

# 475
Аз реално сега още нямам закъснение така че нищо няма да се види при лекаря. Ще повторя кръвния на 27.12 все пак за 5 дни би трябвало доста да се е увеличил резултата нали? А и уринните тестове би трябвало постепенно да стават с по червена чертичка колкото повече наближава датата че и след закъснение нали така? Това също предполагам че би могло да ме ориентира че нещата са наред. При химичната ми бременност чертичката и след закъснението си остана толкова бледа колкото беше 4 дни преди датата на цикъла. Тогава пробвах с престо шъурчек и от тия евтините лентички и си беше бледа. Така че се надявам сега да се оцветява във все по червено.

# 476
Аз реално сега още нямам закъснение така че нищо няма да се види при лекаря. Ще повторя кръвния на 27.12 все пак за 5 дни би трябвало доста да се е увеличил резултата нали? А и уринните тестове би трябвало постепенно да стават с по червена чертичка колкото повече наближава датата че и след закъснение нали така? Това също предполагам че би могло да ме ориентира че нещата са наред. При химичната ми бременност чертичката и след закъснението си остана толкова бледа колкото беше 4 дни преди датата на цикъла. Тогава пробвах с престо шъурчек и от тия евтините лентички и си беше бледа. Така че се надявам сега да се оцветява във все по червено.
Защо наистина не отидеш на док? Мисля, че това много ще ти помогне. Не се тревожи толкова много Simple Smile

# 477
Аз не се притеснявам толкова много. Всъщност се радвам и си приемам бременния резултат Grinning

# 478
Мечтателка кокло дни преди закъснението направи теста Simple Smile и само с престо или и на друга марка

# 479
  • София
Мисля, че в рамус си пускала. Влез в сайта им и виж централата дали ще работи утре до обяд и отиди.
Ако не, на 27-ми пусни ЧХг, щитовидните (те са пакет) и прогестерон.
Същото се отнася за утре ако работи централата на лабораторията.

Общи условия

Активация на акаунт