"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 26

• 40 738
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Привет, момичета
Направих тест преди закъснение, но сякаш ми се вижда някаква втора чертичка-мисля, че по-скоро е изпарителна, защото се появи по-късно. Имам ПМС и очаквам цикъл в понеделник.
Как разбирате, дали чертата е изпарителна, вие виждате ли нещо?
http://prikachi.com/images.php?images/456/8998456s.jpg

# 451
  • София
колко дни преди закъснение?
Прочете ли предните две страници, в които обяснявахме на "мечтателка", че подобна черта значи - и да и не.
На коя минута се появи?

Ей ама тези престо ... или масово всички са бременни или нещо тези тестове от 1м насам, партидата им ли е зле, но на всички се появяват черти, на мен включително,

Ако не си чела назад, момичето днес пуска кръвен тест и ще се разбере престо лъже или не Simple Smile

# 452
колко дни преди закъснение?
Прочете ли предните две страници, в които обяснявахме на "мечтателка", че подобна черта значи - и да и не.
На коя минута се появи?

Ей ама тези престо ... или масово всички са бременни или нещо тези тестове от 1м насам, партидата им ли е зле, но на всички се появяват черти, на мен включително,

Ако не си чела назад, момичето днес пуска кръвен тест и ще се разбере престо лъже или не Simple Smile

Да, Брайда, четох затова си позволих и аз да задам същия въпрос 😂 Да отбележа, че това е втори тест. При първия не беше толкова забележимо, беше като сянка , но този ме накара да се замисля...Мисля и друго-вчера пих фреш от червено цвекло и урината ми е леко розова, да не би пък дявол да го вземе да е указало някакво влияние?... С нетърпение ще чакам мечтателката да ни се изповяда 😂
П.П Имам 3-4 дни до цикъл.

# 453
  • София
надали е от червеното цвекло
Кога чакаш цикъл и редовен ли е той?

# 454
надали е от червеното цвекло
Кога чакаш цикъл и редовен ли е той?
Редовен, но удължен в последните 3-4 месеца. Ако си спомняш бях обяснявала преди. Но го смятам на 35 дни откакто идва така.

# 455
  • София
явно не искаш да ми кажеш на кой ден направи теста и кога трябва да ти дойде Simple Smile

В такъв случай потрай утре и направи в събота с първа урина един тест, дано се потвърди

# 456
явно не искаш да ми кажеш на кой ден направи теста и кога трябва да ти дойде Simple Smile

В такъв случай потрай утре и направи в събота с първа урина един тест, дано се потвърди
Няма такова нещо просто трябваше да пресмятам-тест на 30 ден от м.ц  на 9-ти ден от ОВУ( само по изчисления,без тестове) ,  трябва да ми дойде в понеделник на 26-ти както вече казах. Успех на всички, ако има нещо интересно ще споделя отново.

# 457
  • София
ако днес ти е 9-ти ден от О, то ако повториш утре ще се разбере, трябва да е по-наситена и розова, късмет и да се похвалиш  Peace

# 458
Аз лично виждам втора чертичка. Надявам се и за теб и за мен да са си реални истински чертички. И ако е така ще е супер понеже и моя тест е около 8-9 дена след овулация и ако престо успява реално да хване бременност толкова рано ще има много щастливи момичета. На мен лично ми е най трудно последната седмица преди цикъла. Не ми минава времето сякаш. Резултатите от моя кръвен ще споделя с вас веднага щом ги разбера довечера или най късно утре сутрин. :*

# 459
Аз лично виждам втора чертичка. Надявам се и за теб и за мен да са си реални истински чертички. И ако е така ще е супер понеже и моя тест е около 8-9 дена след овулация и ако престо успява реално да хване бременност толкова рано ще има много щастливи момичета. На мен лично ми е най трудно последната седмица преди цикъла. Не ми минава времето сякаш. Резултатите от моя кръвен ще споделя с вас веднага щом ги разбера довечера или най късно утре сутрин. :*

Късмет, мило момиче , какъвто е да е резултата, само бъди спокойна. Simple Smile Нямам търпение да разбера Simple Smile

# 460
Момичета резултатите излязоха ей сега ги видях 11.9 са. Пише че са над нормата. Чертичките не са били изпарителни а съвсем истински. По принцип цикъла трябва да ми дойде на 26.12 но този месец мисля че овулацията ми беше на 16 ден и за това предполагам че цикъла ми трябва да е между 26.12 и 28.12 но май няма да има цикъл 9 месеца или поне се надявам. Вие как мислите бременна съм наши? това нормален резултат за толкова дни преди цикъл ли е?

# 461
Честито bouquet Съвсем положителен е резултата. Вчера на 10 ден след О моя резултат беше 18, мисля че и твоят е супер. Повтори след 48часа - дано се удвоява Hug

# 462
Честито мила, съвсем нормално е толкова рано да е нисичко ЧХГто, те затова и повечето тестове не засичат толкова рано. Важното е след 2 дена да се е удвоило. Лека и безпроблемна и пухкав финал ти желая  Peace

# 463
Момичета резултатите излязоха ей сега ги видях 11.9 са. Пише че са над нормата. Чертичките не са били изпарителни а съвсем истински. По принцип цикъла трябва да ми дойде на 26.12 но този месец мисля че овулацията ми беше на 16 ден и за това предполагам че цикъла ми трябва да е между 26.12 и 28.12 но май няма да има цикъл 9 месеца или поне се надявам. Вие как мислите бременна съм наши? това нормален резултат за толкова дни преди цикъл ли е?
Честито  bouquet
Моята се оказа изпарителна. Лелката дойде. Жалко, вдъхна ми частица надежда. Лека  Rolling Eyes

# 464
Ех тоя престо... дава надежди и после нищо...

Общи условия

Активация на акаунт