"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 26

• 40 738
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
http://prikachi.com/images.php?images/667/8999667d.jpg
Момичета какво мислите привижда ли ви се тази пуста втора черта
Има някакво оцветяване там, където би трябвало да бъде , но не съм сигурна. Дано на живо да се вижда по отчетливо Praynig

# 496
Ами вижда се точно както е на снимката мисля да се стискам 3 4 часа без да ходя до тоалет и да го повторя към 6  7 и утре ситринта пак Simple Smile

# 497
При мене се вижда. Повтори го утре със сутрешна урина и дано чертичката да се насища Peace
Може пък тази година дядо Коледа все бебета да раздава  Grinning bouquet

# 498
Дано този месец престо да са ни на късмет на всички Grinning

# 499
Дано не си въобразям нядявам се наистина да я има излезе някаде към 10 мин съвсем бледа но и мисля ,че съм го напоила повече дано не е някаква изпарителна черта Simple Smile

# 500
  • Varna
И аз виждам чертичка, но теста се е оцветил доста, така че повтори. Успех Simple Smile

# 501
  Благодаря ви много момичета ,че вдъхвате такъв кураж .Решех да изчакам все пак до утре ще повторя теста сутринта дано утре на този светъл празник има отново две чертички .ь

# 502
  Благодаря ви много момичета ,че вдъхвате такъв кураж .Решех да изчакам все пак до утре ще повторя теста сутринта дано утре на този светъл празник има отново две чертички .ь
И според мен е най- добре утре сутринта да го направиш с първа урина Praynig и късмет Hug

# 503
Добро утро момиичета направих си престо сутринта в 5 ето резултата .http://prikachi.com/images.php?images/667/8999667d.jpg

# 504
Снимката е същата като предната вижда се нещо но е много оцветен теста дай новия тест да видим Simple Smile

# 505
  • София
Този тест на коя минута е сниман?
От опита ми, тестовете почват да пожълтяват след 30мин някъде.
Ако е сниман на 10-тата и е така размазан просто е дефектен. Вземи си други тестове, на това за резултат не може да се разчита.
Ако е сниман след 30мин и повече и това се е появило след 10-та минута, това не е ок

Така като сравнявам предната ти снимка и тази, май си пуснала една и съща снимка

# 506
Ами това е новия от днес сутринта незнам защо така се получава днес слажих само две капки за да не стане такъв размазан но ето пак такъв тая черта пачти невидима се появи почти веднага после изчезна и се появи някъде към 5тата минута

# 507
  • София
Двата линка са еднакви, пуснала си същата снимка

# 508
Не опитах се да го снимам веднага но не стана но стана тъй като малката спеше и беше тъмно това е някъде към 20 мин но незнам защо стават такива размазани май найстина и дефектен  .Ще направя един clear test в понедемник Simple Smile

Извинявай те момичета не съм видяла че е същата
http://prikachi.com/images.php?images/582/9000582n.jpg

Последна редакция: нд, 25 дек 2016, 17:56 от AnMary

# 509
  • София
Да, това е друга снимка вече.
Чертата за мен много прилича на изпарителна. Не розовее на снимката.
За съжаление е пожълтял теста и жълтото свършва до чертата. 99% от моите отрицателни тестове изглеждат така.
Дано в понеделник да имаш повече яснота какво се случва. Ако си от софия има работещи лаборатории днес, отиди за кръвен.
Аз бих повторила и утре ако не мога да отида за кръвен.
Ехх много са тъпи тези ранни тестове, няма яснота 100% с тях и човек много лесно може да си прецака празниците.
И аз сега се боря с едни ову тестове Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 дек 2016, 08:41 от Brayda

Общи условия

Активация на акаунт