Разлика в годините и несигурност

• 9 434
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Добре е, че така се е получило На този етап - все пак пестиш информация, не че си длъжна да я даваш, но - какъв е бизнеса му, за каво дължи пари, наясно ли си? Това ще ти даде отговор на терзанията.... Някои, които дължат пари, може от сроителен бизнес да е дори, и не са в състояние да ги върнат, завинаги напускат; е, могъл да предложи и на теб - заедно да се изнесете, нали за любовта нямало граници и препятствия  newsm78а

# 16
Изтривай го от живота си, идея си нямаш какви проблеми може да имаш и ти заради тези дългове.... Радвай се,че имаш втори шанс.

# 17
  • Бургас
Обичаш го явно и те е съсипал. Но трябва да продължиш напред. Ако трябва се отдай на мъката известно време, после се стегни и продължи. Спри всякакви контакти. Не си губи времето да го чакаш и да се надяваш. Той не те заслужава.  Не заради разликата във възрастта. А защото не те уважава и цени.
Уважавай се поне ти! И се пази.

# 18
Като прочетох споделеното, веднага се сетих за филма "Опасен чар".

# 19
 Всичко написано дотук като коментари е вярно, макар някъде да е по- грубичко написано.
Я да видим дали съм разбрала правилно: Запознаваш се с мъж, който е 20 г. по- голям от теб, но ти харесва.Той е разведен и има 2 деца.
Дотук всичко е ОК. Възрастта не е пречка. А относно развода... случват се такива неща.
После: Той е обвързан, живее с жена, но това не ти пречи да вървите като двойка и да се появявате на публични места заедно.
Само едно нещо ми идва наум тук: Sick  Sick  Sick  Sick  Sick Sick  Sick
И финалът: Той един ден изчезва и почва да те баламосва как нямал избор, как живеел като куче, как много те обичал.... Joy

Разбирам, че страдаш. Имаш моето съчувствие. Мисля, че пред теб има два варианта:
1. Да го чакаш да си дойде в един незнаен миг и да заживеете отново дълго и щастливо... до следващото бягство или до мига, когато започне да излиза с друга и те замени с нея.
2. Да послушаш съветите тук (а в бг мама съветите са добри, убедила съм се в това) и да продължиш напред.

# 20
  • Ямбол
Ориентирай се към следващия, който живее с друга.

# 21
За,да избяга има големи проблеми,а може и да няма,женен разведен с дете,живял 10 години с друга и с лека рака заличава всичко,за да бъде с теб  newsm78 Така,като се замисля нищо чудно да има друга на терена и да са някъде на почивка или да си е там,и да те лъже.Колко му е да си скрие номера и да каже звъня от Франция-Австрия,Китай....,ако има и приятели там лесно може да намери и карта,за да ти звънне и ти да  вярваш.Този човек не е за теб,спестила си си много проблеми така,че смело на пред,аз на твое място даже и не бих страдала,следващия чака.

# 22
Всъщност, темата за какво е?

# 23
Скрит текст:
За,да избяга има големи проблеми,а може и да няма,женен разведен с дете,живял 10 години с друга и с лека рака заличава всичко,за да бъде с теб  newsm78
Така,като се замисля нищо чудно да има друга на терена и да са някъде на почивка или да си е там,и да те лъже.
Скрит текст:
Колко му е да си скрие номера и да каже звъня от Франция-Австрия,Китай....,ако има и приятели там лесно може да намери и карта,за да ти звънне и ти да  вярваш.Този човек не е за теб,спестила си си много проблеми така,че смело на пред,аз на твое място даже и не бих страдала,следващия чака.
Предвид предисторията му, това беше първото ми предположение...пича си е намерил нова звезда, и понеже не му се занимава със сълзи, сополи и обяснения, е решил просто да "изчезне".

# 24
Припознах се, макар и отчасти, в тази история. Бъди благодарна за хода на събитията, след време ще имаш един доста по-дълбок поглед над нещата. Разликата в поколенията рано или късно се проявява под някаква форма, неибежно е. Пожелавам ти една много мирна предстояща година!

# 25
Късметлийка си ти, авторке, макар, че още не го разбираш.

# 26
Сега Авторката да вземе да сподели (ако желае) колко пари е завлякъл от нея и роднините и' този принц романтичен.
Че имам две такива познати.
Никой не зачезва тихомълком,  но дълбоко влюбен заради дългове към чужди хора или институции. Защото,  ако дължи на чужди, просто щеше да се разбере с нея как да се изнесат двамата,  било заедно, било поетапно.
Значи е взел от нея и от много близки нейни хора (роднини,  приятели,  който е успял да заблуди).
Това с влюбения и перфектен спътник е стар трик.
Едната ми приятелка изгоря с продаден имот,  който похарчи да му спонсорира измисления бизнес. Докато той я баламосваше как още малко да завърти парите и ще я къпе в охолство.  Остави я без имот,  с новородено на ръце и буквално гладна.  Освен нея самата беше взел банкови заеми с гаранти нейни приятели. Петцифрена сума, която още изплащат.
Другата ми приятелка също изгоря с огромна сума за нейния перфектен принц. Той също си би шута без гък да каже и я остави бременна в последен месец и без лев в джоба.
И двете много интелигентни момичета,  но как им се връзваха на тези идея нямам.

# 27
Ужас, Добра! Пък после ние жените сме били златотърсачки и сме търсили богати мъже. Никога не съм приемала това твърдение, отнесено общо към всички жени. А и забелязвам, че напоследък зестрогонците хич не са малко, даже в последните години се увеличиха драстично. Още от следването си имам наблюдения за напористи провинциални момчета, които ужаваха дъщери на бащи с положение. Е, тук там някой и друг развод после, но поне си оправиха живота. Жалко за децата от подобни бракове.

# 28
тук има много такива мъже, които завличат жени с пари. а най-често за такива мъже съм чувала в Русия. даже и предавания съм гледала. То любов страст, ухажване, годежи, после се почва с "спешно ми трябват еди колко си, спаси ме" и така, докато не оставят жената с някакви огромни кредити да сърба попарата, а те не се преместят на следващата.

В руското предаване даже ставаше дума за съвсем млади и хубави момичета, работещи и съвестни. Явно зажаднели за любов и романтика. с мъжете много трябва да се внимава.

# 29
  • София

Едната ми приятелка изгоря с продаден имот,  който похарчи да му спонсорира измисления бизнес. Докато той я баламосваше как още малко да завърти парите и ще я къпе в охолство.  Остави я без имот,  с новородено на ръце и буквално гладна.  Освен нея самата беше взел банкови заеми с гаранти нейни приятели. Петцифрена сума, която още изплащат.

#Crazy #Crazy #Crazy
Как така без имот - просто  му го е дала? #Crazy
Хайде, за заемите ясно

Общи условия

Активация на акаунт