Математически турнири - 41

• 120 501
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
st. Dobri, мерси, за Карлов прочетох някъде из сайта им и аз. Питане ми беше за обикновените им курсове. Нали имат за всеки клас? При тези студени стаи вероятно имат добри или поне известни учители, които да привличат деца и родители?
преди 2-3 години Данков водеше курсове там. Нямам представа дали все още е така

сега една дама изпраща децата, но не участваме и не знам името  Peace

има още резултати  Blush http://www.childrens-academy-bg.com/index.php?page=novini&article=343

Забележете, че по-големите ученици стоят, логично, почти до края.  Simple Smile

# 736
  • Sofia
Като гледам колко деца не са се явили, ги разбирам. Имаше хора, които са искали за първия час да се запишат, но вече не е имало места. Съответно от първата група излязоха 10-15 деца. Останалите не са се явили. Навсякъде искат таксата предварително, само тук спестяват разкарване на родителите два пъти. И заради масово неявили се деца, сега ще го променят и тук това. Нима твърдите, че 50% от първи клас, са били болни? И затова не са се явили. Надявам се, в София няма такава епидемия в момента.

Същото щях да напиша и аз.
Случва се да стане нещо и детето да не може да отиде, но тук близо 30 % не са се явили. Ние отидохме в ДАНИС , а не в 125-то по една причина - защото в ДАНИС не искат предварителна такса и това е голямо удобство за мен. Иначе академията ми е на един час път с метро, а 125-то на 20 минути.
В академията си е студено, един път детето беше замръзнало миналата година и вече го пращам три блузи.  

# 737
нормално ли е да вадят резултати за математика без граници, при условие че не се е провело навсякъде  newsm78

# 738
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нормално ли е да вадят резултати за математика без граници, при условие че не се е провело навсякъде  newsm78

резултатите са само за този организатор, не е някаква обща класация  Thinking какво точно ви притеснява?

# 739
  • София

Какъв е проблема? Това са резултати, а не условията на задачите.

# 740
Кога приключва провеждането на МБГ?

При нас беше днес. Детето каза че го е затруднило 14 задача. Според него условието не е било пълно и той я оставил нерешена.

# 741
Кога приключва провеждането на МБГ?

При нас беше днес. Детето каза че го е затруднило 14 задача. Според него условието не е било пълно и той я оставил нерешена.

Цитат
28 януари – 7 февруари 2017 г. – Провеждане на състезанието в удобен за училището ден.
от тук

# 742
За да се явиш на МБГ Пролетен кръг, трябва ли да си сред класиралите се от Зимния кръг или двата кръга са независими?

# 743
За да се явиш на МБГ Пролетен кръг, трябва ли да си сред класиралите се от Зимния кръг или двата кръга са независими?

не зависят един от друг Peace

за финалния вече има значение представянето

# 744
резултатите са само за този организатор, не е някаква обща класация  Thinking какво точно ви притеснява?
ами децата излизат с лист с резултати, а като извадят и класиране, е ясно кой как се е справил
така че тези листи могат да помогнат на други
просто не ми се струва коректно

# 745
нормално ли е да вадят резултати за математика без граници, при условие че не се е провело навсякъде  newsm78
резултатите са само за този организатор, не е някаква обща класация  Thinking какво точно ви притеснява?
ами децата излизат с лист с резултати, а като извадят и класиране, е ясно кой как се е справил

Класиране се вади накрая когато излязат резултатите на всички. Кое не е коректно? Знаят отговори, но задачите не са известни и публикувани. На кои други ще помогнат тези резултати?

# 746
  • Sofia
Да, наистина, на кой ще помогнат? Аз не бих дала резултати на друго дете. ЗАщо- за да изкара по-добър резултат от моето ли? Изобщо кому е нужно детето му да не знае, но да получи добър резултат? Thinking

# 747
Скрит текст:

не става ясно, освен ако няма 100% правилно решени задачи  Peace
а дори да са 100% верни задачи има и други условия - вече са ги изброили  Peace

чакам включване за разпространението на лична информация: имена, училище, резултат и да почне търкала  Blush

# 748
ха-ха
няма да има такъв
питах хипотетично

# 749
  • София
Благодаря за отговорите за Данис! Такса от 40лв. за едно посещение в група, малки деца, на студено... леко са се поизхвърлили.

Общи условия

Активация на акаунт