Коледно джудже в юнката расте- тема 5

• 35 244
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Много се радвам за хубавите новини на мамите,които са били на прегледи Simple Smile Честито момичета!

Момичета, днес ми излязоха резултатите от кръв и урина. Притеснена съм. Имам белтък в урината пише опалесценция, имам кръв и еритроцитите са 30-35. Кръвта - хемоглобина ми е нисък - 109, при референтни стойности 120-160, еритроцитите са ми по - ниски - 3,53 от 3,7-5,3 и хематокрита също е под норма - 0,30 от 0,36-0,48.
Звъннах на док, но той не звучеше добре и помоли да се чуем утре. Утре направо смятам да ида и без това е на смяна, но все пак искам да се конултирам и с вас. Имали ли сте подобни резултати, знаете ли нещо по въпроса? Четох, естествено в нета и се филмирах допълнително за тоя белтък в урината при бременни...

# 676
Аз не разбирам много от резултати, но съм на мнение, че през бременността стойностите са различни. Всички системи функционират различно и затова питаме докторите да кажат кое е нормално и кое изисква лечение или поне взимане на някакви мерки.
Само за белтъка някъде съм чела, че до  определена стойност е нормално да се вдига. Бъди спокойна и утре след консултация с лекар пиши какво ти е казал. Дори и да има някакъв проблем по-добре да го хванеш на време и да се следи, отколкото в късен етап и да възникне нещо сериозно😘🤗😄

# 677
Hrisi,миличка и аз много не ги разбирам тези неща,но утре отиди при доки и той ще ти обясни.Не се притеснявай.И на мен днес ми излязоха резултатите-при мен левкоцитите и гранулуцитите са завишени Sad И миналият път ми бяха пак така,но доктора не обърна внимание,за бременни референтните стойности са по-различни.Мисля,че щом хемоглобинът ти е над 100 няма проблеми.На мен първият път ми беше 129,сега е 124.Не се притеснявай.Стискам палци всичко да е наред.

# 678
  • София
На мен хемоглобина ми е малко нисък 117 .
имах левкоцити в урината ,но повторих пробата и уж сега съм в норма но ме наблюдава гърлото та може и от това да е.
Имам и като цяло завишени левкоцити в кръвта ама док каза,че съм била ок....  Незнам и аз мн се филмиран.

# 679
  • Сопот, Пловдив
На мен ми се струват нормални резултати при бременност, но все пак лекаря ще каже утре. И при мен хемоглобин, еритроцити и хематокрит бяха малко под норма. И белтък в урината имах, АГ-то каза, че са нормални резултати за бременни. И в нета така прочетох. Но все пак лекаря ще каже най-добре. Аз с предната бременност хемоглобина ми беше 89, но аз съм и с хронична анемия, та беше напълно нормално. Сега, декември ме изписаха от болницата със 122 хемоглобин. А и в нормално състояние едвам достигам толкова, този път как съм го докарала до там - не знам.   Grinning

# 680
Здравейте дами,

чета, че днес коментирате изследванията на кръв и урина. Колко пъти ни се полагат, че на мен док по ЖК ми ги прави, когато се записах в началото.

Днес бях при втория доктор, при който се следя. Заради напрежението и менструалните болки ми предписа допълнително Утрогестна 2 х 1 вагинално, за месец.
Също така кажа, че беба била дребничка, тежи 330 гр, което ми се струва странно, защото аз проверих в нета за стойностите в 20 г.с. и и излиза + - толкова. За месец е качила 200 гр, което пък каза, че било добре. Какво имаше в предвид и аз не знам. А док по ЖК ми каза преди 2 дни, че била с дълги крака  Shocked на кой да вярвам.... При вас какви са стойностите, ако може някой да сподели. Другата седмица съм на втора ФМ и там ще питам.....тази бременност с тая мома ми е коренно различна от тези с момчетата, имам разни проблеми още от началото, дали има връзка с наличието на някои хормони в повече или тяхната липса.....

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 19:06 от rusiblue

# 681
Risiblue,вчера бях на доктор беба отговаря на 20г.с и тежи 320гр.Каза ми,че е нормално.А и в нета гледах,наистина е нормално Simple Smile Не се притеснявай.

# 682
Благодаря ви момичета  Hug Утре ще ви пиша какво е казал док.
Rusiblue на мен док по ЖК ми пуска изследвания всеки месец по ЗК. Теглото на бебечето ти според мен е нормално.

# 683
Моето тежи 345 в 19,3 седмици. Но все пак е мъж. Grinning

# 684
  • Добрич
Линка с брошурата на Лидъл е страхотен,със сигурност ще гледам да го посетя,но сякаш за пазаруване ми е доста рано-16г.с.   Laughing На кой трябваше да пиша,за да ме добави в групата във фейсбук?

# 685
Леле колко са големи вашите бебчета, моето в 16та седмица беше 115гр. Както се шегува ММ едно голямо хахаха. Утре съм на преглед и се надявам да се покаже какво ще бъде, защото миналата седмица не пожела да се покаже за преглед от 40мин Sad стискайте палци

# 686
Аз мисля да си купя възглавничката Simple Smile И аз съм 16 седмица.
За другите неща и на мен ми е рано ....
Момичета, мен толкова ме е шубе, че даже имена не съм мислила, не знам какво се пазарува - въобщеееееее нищо!

Стискаме палчета natali2016  Peace
Така се радвам на всички с хубави новини Simple Smile Чакаме те да се похвалиш утре Simple Smile
Като ви чета размери, тегло на бебчетата - направо ми се струват гиганти Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Нямам търпение и ние да пораснем и всичко да ни е наред Simple Smile

# 687
  • Paris, France
Здравейте, юнки!
Извинявам се за нахълтването, но случайно мернах темата и реших да ви пожелая прекрасни месеци до финала и много пухкави, здрави бебета!
Аз имам два броя юнчета, самата аз съм родена юни и този месец ми е много сантиментален.
Поздрави!  Hug

# 688
Оооо, благодарим Simple Smile Дай Боже Simple Smile
И вие бъдете здрави Simple Smile
И аз съм родена юни Simple Smile 

# 689
Колко сме умълчани тази сутрин. Успех Simple Smile на всички, които чакат резултати или са на преглед днес.  bouquet
ПП. И аз мисля, че юни прекрасен месец за нашите бебенца Hug

Общи условия

Активация на акаунт