НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 112

• 79 773
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • In transit
Nestle93, сърцебиене мисля може да се получи при недостиг на магнезий. Иначе и аз съм с ниско кръвно и нямам проблеми. Ако нямаш ИР или някакъв друг здравословен проблем защо не опиташ да вдигнеш малко въглехидратите, тия дето ги спомена са съвсем нищожни. Храната ти е добра, но то зависи и колко си висока, колко кг си...дано се включат и другите момичета да кажат.

Баронеске,
Скрит текст:
ми то аз и от айхърб се отказах с тия полудели доставки, май ще си поръчвам оттук като гледам, майпротеин може да поръчваш и през другите им сайтове thehut.com, ЛФ и HQ hair, (не знам дали имат всичко обаче) няма да идват толкова бързо, но пак е алтернатива.

# 376
  • София
Nestle93,
ако си физически активна или имаш натоварено ежедневие ми се струва, че рязко си свалила въглехидратите. Тези то зеленчуци над земята- не ги брой въобще. Позволявай си докато се адаптираш повечко неща, а не така отведнъж. Всеки има различен организъм, а най-страшно е когато го стресираме. Както е казала и Mikkey може да ти липсват витамини и други елементи, все пак е зима.  Млечни ядеш ли?

# 377
Имам РА и магнезий пия от много време, без почивка. Точно, защото ми е застояло ежедневието, реших да спазвам твърдо режима, млечни също не консумирам, заради артрита. Иначе съм 64кг, 168см, но си е чиста мазнинка  Crossing Arms
Ще взема да хапвам по някой плод. Благодаря ви много за вниманието!  bouquet

# 378
  • София - Варна
Какво е станало с доставките от айхърб?

Мъжът ми е на режима вече месец, не е свалил нито 1 кило, и почва да се ядосва. Но си кара на режима де.

# 379
Ма как успявате да откажете това сладко, бе хора? Ми не мога, като видя бисквити, еле с глазура, глей да видиш   #Crazy
Ям мазно, не е като да не ям. Вчера забърках едно авокадо с майонеза, закв сметана, сушени домати, много плътно и ароматно стана като за сосче към кюфтетата. Хапнах доволно и пак тършувах шкафовете за сладко.  ooooh! Не знам какво да направя.

# 380
  • София
Rainy day,
то всичко става с времето си  Laughing И аз имам периоди, в които неистово мозъкът ми крещи за сладко. Например аз ако съм яла инцидентно сладко нещо, после, за да се върна в правилните редици карам само на ястия, които със сигурност няма да ми провокират глад за сладко в това число влиза и избягване на горчица да речем, защото в нея има сладко и по-късно пак ще ми се дояде. После след няколко дни се свиква. Не мисли за сладкото. Трябва си промяна в навиците.

# 381
  • София
Ефикасен убиец на глада за сладко се оказа яйчения фаст  Peace И една такава самодисциплина възпитава -  препоръчвам го.

# 382
Аз тамън да поръчам нещо от myprotein - 20 лв. доставка  Tired Над 100 лв. пак си е 7.50, но няма какво да взема за над 100. 20 лв. ... то с техните промоции и кодове за отстъпки 27 лв. ставаше килограм протеин...  Tired

# 383
  • София
Аз тамън да поръчам нещо от myprotein - 20 лв. доставка  Tired Над 100 лв. пак си е 7.50, но няма какво да взема за над 100. 20 лв. ... то с техните промоции и кодове за отстъпки 27 лв. ставаше килограм протеин...  Tired
Скрит текст:
И аз така днес  Confused Поръчах си от бб тийм една кофа, поне ще ми я донесат безплатно. Ако по-натам решиш да поръчваш ми пиши и аз да се включа, имат хубави вкусове протеин.

# 384
  • София
Ефикасен убиец на глада за сладко се оказа яйчения фаст  Peace И една такава самодисциплина възпитава -  препоръчвам го.
Вярно е това за яйчения фаст, но си е малко крайна мярка. Съпругът ми като мина н арежима си взе шоколадов протеин и си слага на закуска в заквасената сметана. Така му минава желанието за сладко.
Аз обаче и там съм прецакана, защото се оказа, че от изкуствения протеин задържам вода и кила  Tired
Много ме е яд на моя организъм, въобще не мога да го излъжа.
Ако е толкова зле положението със сладкото, можеш да си правиш домашен шоколад, като слагаш друг вид подслдител- стевия примерно и така лека по-лека ще ти размине.

# 385
Ма как успявате да откажете това сладко, бе хора? Ми не мога, като видя бисквити, еле с глазура, глей да видиш   #Crazy

Мнение от човек, който не е фен на сладкото (изключваме черния шоколад), но е фен на тестото, което погледнато реално си е все захар.
Как се справям: Като ми се яде шоколад, сядам и изяждам целия шоколад  Laughing Месеци после може да не се сетя. Блокчета и редчета не вървят при мен.
Като ми се прияде - ям, без угризения и терзания. Забраната само ме настървява и има обратен ефект.

# 386
Аз си мисля колко зле ще се чувствам след толкова въглехидрати. Отпаднала,без енергия,заспала...не си заслужава просто Stop

# 387
Аз си мисля колко зле ще се чувствам след толкова въглехидрати. Отпаднала,без енергия,заспала...не си заслужава просто Stop
Не че нещо, но всичко е до време и преходно  Laughing

# 388
  • In transit
Не че нещо, но всичко е до време и преходно  Laughing
аз "ям" с поглед...може половин година да не се сетя за нещо сладко, обаче като ми се дояде или видя нещо, което ми хареса на вид предпочитам да си хапна малко и бързо ми минава мерака, идва ми прекалено сладко.

# 389
Не че нещо, но всичко е до време и преходно  Laughing
Не те разбрах  Rolling Eyes
Казах при мен кое работи обикновено Peace
Яла съм пица например,корема ме скъса от болка после. Що да си го причинявам,м?

Общи условия

Активация на акаунт