НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 112

• 79 777
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • In transit
Блеки зависи и какъв е бил айрянът. От домашно мляко или си го купила. Аз от домашно кисело мляко нямам проблеми, от някои видове купено имам. Прясното съм го изключила. С другите млечни нямам проблеми.

# 361
  • Пловдив
И аз имам проблеми с прясното и киселото мляко, независимо дали е домашно, или от магазина (подуване, куркане на червата, понякога газове). Затова ги избягвам. Иначе сирене, кашкавал, бри, заквасена сметана, котидж си ям и съм ок.

# 362
При мен цикълът се скъси с няколко дена. Надявам се, че няма повод за притеснение.
Преди 2 години спрях да консумирам млечни. От време на време си позволявам масло и бри в малки количества. Чувствам се отлично и забравих що е нередовен стомах.

# 363
  • Mediterraneo
Обожавам прясно мляко и мога да пия с литри! Слава богу, нямам проблеми с това. Виж, кисело мляко консумирам само и единствено на таратор и салата Снежанка  Simple Smile

# 364
как бихте направили крем карамел с тиква по нашия режим?

# 365
Без карамел, с яйца, животинска сметана 30% и тиква. Може настъргана, може на кубчета. Аз я варя или пека предварително. Ако тиквата си е сладка, става супер десерт и няма нужда от допълнително подслаждане. Правих нещо подобно и с ябълки, но стана натъртващо сладко.

# 366
Съжалявам,че ви досаждам тук,но в онази фейс група след влизането на основателя на групата за сухия глад,не се диша там..

За коя група става дума?

Мерси за тиквата.

# 367
АИП във фейса.

# 368
Здравейте, последните дни имам оплаквания, изразяващи се в леко прималяване (причерняване) и сърцебиене.  Confused Хапвам добре, даже днес хапвах достатъчно ВГХ (съвсем нормално количество, не си позволявам волности). Малко се притеснявам от какво може да е ... И то все вечер, след вечеря, при все, че добре си вечерям, не гладувам.

# 369
  • София
Nestle93,
сигурна ли си, че е от храната? Откога си на ВМ-НВХ? Прималяване и сърцебиене може да е от много неща- може и стрес, недоспиване, ядене само един път на ден също може да доведе до повишен пулс, ако си по-чувствителна. През деня как е хранат? Имаш ли стресови ситуации и т.н.
Скрит текст:
Да не си пред цикъл?

# 370
Принцеса Леа, благодаря ти за отношението!
Иначе ... не знам от какво може да е. На ВМ-НВХ съм от 03.01, позволявам си само черен шоколад и един път хапнах райска ябълка. Другите ми въглени са от домати, рядко червено цвекло и моркови. Нямам проблеми със съня, сравнително спокойна съм. Принципно кръвното ми е ниско, но откакто почнах режима, нямах подобни проблеми. Хапвам по 2 пъти, не съм гладна сутрин и направо обядвам, съответно и вечерям. Ще взема да ги направя по 3 хранения, да видя как е. Не съм пред цикъл. 

# 371
Аз пък наблягам на цвекло, моркови и тиква. Много ли греша? Иначе никакви други въглехидрати не хапвам- картофи, спегети, хляб, десерти- тц. От време на време диетичен шоколад с превес на мезнини и заместител на захарта.

# 372
  • In transit
Принцеса Леа, благодаря ти за отношението!
Иначе ... не знам от какво може да е. На ВМ-НВХ съм от 03.01, позволявам си само черен шоколад и един път хапнах райска ябълка. Другите ми въглени са от домати, рядко червено цвекло и моркови. Нямам проблеми със съня, сравнително спокойна съм. Принципно кръвното ми е ниско, но откакто почнах режима, нямах подобни проблеми. Хапвам по 2 пъти, не съм гладна сутрин и направо обядвам, съответно и вечерям. Ще взема да ги направя по 3 хранения, да видя как е. Не съм пред цикъл. 
а храниш ли се достатъчно иначе? Какво ядеш на тези две хранения?

# 373
Най-често закусвам 3 бъркани яйца с бекон, понякога добавям домат и маслини. Вечерята ми е месна, черен дроб с домат, мляно месо на кюфтенца, кървавица, чисто месо.. Аз си мисля, че за вечеря даже прекалявам  newsm78 . Редовно хапвам авокадо, добавям си зехтин/кокосово масло.
Ето сега, хапнах сутринта (към 11ч.) 2 кюфтета, кървавица и домат, но пак го имам това усещане за слабост и сърцебиене  Confused

# 374
  • София
Аз пък малко да помрънкам :

Скрит текст:
Вдигнали са ужасно много цената на доставките в Myprotein  Shocked Та приключвам с тях, много бяха удобни и за добавки и за протеини.... Някой от София ако прави колективна поръчка, моля да ми пише. Когато и да е.

Общи условия

Активация на акаунт