НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 112

• 79 405
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
afrikancho, честно казано, не съм проучвала въпроса с витамините в детайли.  Blush Така или иначе добавки и витамини пия само при нужда (в случая имах възпаление на нерв на ръката), и то за кратко време (1-2 седмици максимум). Сега погледнах обаче - тези са с цианкобаламин. Ей затова предпочитам да не пия нищо, освен ако наистина не се налага!  ooooh!
А на децата не давам и никога не съм давала никакви добавки, нито витамини, даже и витамин C.

# 91
  • Благоевград
Момичета прекрасни  Hug
Нямам какво да кажа по темата, но се включвам, за да кажа, че попитах днес докторката ми дали мога да пия масло от вечерна иглика, каза да го пия, питах я и за клеевата тинктура, каза няма проблем, пий ги, само може да ти повлияят добре, не и да ти навредят.
Иначе нямам овулация и този месец, нямам доминантен фоликул и пак продължаваме с Дуфастона и още веднъж Клостилбегит  Confused Чудя се как да си помогна, да не мисля за това, да се успокоя, ама то е много лесно да се каже като покрай мен постоянно има някой любопитен, който да ме пита дали имам да казвам хубава новина и да ме гледа в корема все едно очите му са рентген  #Cussing out ще взема да си огранича съвсем излизанията, че да ми е мирна главата.  ooooh!

# 92
  • София - Варна
Юлинга, моят не яде нищо, затова се чудя какви магии да правя, защото кой знае какви дефицити развива.

# 93
  • София
Юле, и аз точно за възпален нерв на ръката искам да си взема някакви Б витамини.
Тези, вторите на Фелис, от линка ми допадат И заради цената, но нямам време да чакам от Айхърб, боли ме и искам час по-скоро да почна нещо да взимам, че да отпусне малко.
Странното е, че се получи при взимане на кръв, докато ми взимаха от вената, ми се подпали ръката надолу, към китката. А сестрата каза, че там нямало нерви, няма какво да е засегнала ... е какво стана тогава? Странна работа.

# 94
Вив, за възпален нерв-Милгама н.
Но пък да се получи от взимане на кръв, не ми се вярва  Thinking

# 95
  • Пловдив
Princesa Lea, настойчиво препоръчвам да вдигнеш въглехидратите! Казвам го поради злополучния си опит с придържане към твърде ниски въглехидрати по-дълго време, оттам проблеми със съня, липса на енергия, депресия и т.н. Писала съм преди... Peace И аз си казвах: сигурно не се храня достатъчно изчистено, сигурно още ограничения трябват, а то се оказа, че е точно обратното.... ooooh!

Вив, и аз съм чела добри отзиви за Милгама Н, ама не когато ми трябваше.  Crazy

afrikancho, а защо не пробваш да спреш с магиите, така да се каже? Wink

# 96
Милгама Н и аз съм пила покрай дисковата херния и след операцията, имаше ефект  Peace

# 97
  • In transit
Точно първия и третия ги знам, но не знаех, че на Garden of Life се намира по аптеките у нас. Аз си поръчах от iherb. Това много би ме улеснило.
видях, че ги има тук: https://fitness1.bg/brand/garden-of-life/ Сигурно ги има и в другите магазини за добавки.

Вивче, точно като му вземаха кръв на ММ, му уцели някакъв нерв лаборантката и една година мина докато се възстанови напълно. Явно не е отпуснал ръката когато е трябвало, но е факт, че може да се получи макар и рядко. Лошото беше, че не можеше да разчита нормално на лявата ръка, особено във фитнеса. Да не говорим, че сега изобщо не иска да си пуска изследвания.

# 98
В големите аптеки има и чужди марки, включително от тези, които се поръчват от Айхърб, така че там може да се потърси някакъв хубав Б-комплекс. Също и в спортните магазини (тези с протеини на прах и хранителни добавки). Наистина Б12 е добре да е метилкобаламин.

Вивче, дано се оправиш бързо! Hug Да, най-вероятно е нерв. На мен пък миналата година ми бяха спукали вена и после 2 седмици цялата ми ръка от лакътя до китката беше синя. ooooh!

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 19:21 от Cioccolata

# 99
  • София - Варна
Юлинга, явно не си имала злоядо дете, което да не се храни с дни с нищо освен с течности. И това да не е период, а да е постоянно. Peace Simple Smile

# 100
Знам от много хора, че когато се пият витамини от б групата се пълнее. Това мит ли е. И аз бая си гълтах бирена мая, докато кърмех. После на диета за 40 дни отслабнах 9 килограма. Ясно ми е, че си бях изкуствено подута. Защо така действа и как да се избегне този процес?

# 101
  • София - Варна
И аз това го знам, за тоя ефект от витамините Б. Но при мен не важи, но пък виж акнето... Joy
Впрочем аз много се опъпвам от яйца и млечни. Като цяло не ям млечни, сега тука малко сметана хапвам покрай мъжа си, но много наблегнах на яйцата. Резултатът е смайващ, в отрицателен смисъл. Grinning И без това трябва да спирам млечните и яйцата заради АИ...

# 102
Знам от много хора, че когато се пият витамини от б групата се пълнее. Това мит ли е. И аз бая си гълтах бирена мая, докато кърмех. После на диета за 40 дни отслабнах 9 килограма. Ясно ми е, че си бях изкуствено подута. Защо така действа и как да се избегне този процес?
Три месеца пих Милгама, не съм забелязала такъв ефект.

# 103
Нито пълнея, нито акне имам от вит Б.  Peace

# 104
Момичета, как се справяте със запека, който явно съпътства режима? До сега не съм имала такива проблеми... Tired

Общи условия

Активация на акаунт