90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 224
  • 716
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте Simple Smile
Не съм ви чела ... Close Close Само да ви се оплача, че нещата при мен не са добре ...не мога да отслабна дори и килограм без да гладувам ... #2gunfire #2gunfire Не знам вече какво да правя ...
Дано при вас всички е наред ...много Hug Hug от мен за всички  bouquet bouquet

# 31
Здравейте Hug
Тинки, bouquet
Стаси, хареса ми много на вкус савойското зеле. Heart Eyes
Скрит текст:
Вътрешните, по-светлите листа доста приличат на китайско зеле, крехки са- оставих си за салата. По-тъмните листа, външните не са толкова жилави колкото очаквах- нарязани подходящо и те ще стават за салата, аз си гризнах да ги опитам. Mr. Green Само кочанът и в средата на външните листа е по-твърдо. Сготвено със свински ребърца беше уау! Heart Eyes За ел.рендето- взимай лидълското като го пуснат Laughing Има си и 3 години гаранция, евентуално ако се наложи смяна на някоя част можеш да я поръчаш и след гаранционния срок (в повечето случаи).
Иринита, оранжевко ти е рендето от Лидъл, нали? Като моето Heart Eyes Сподели по-нататък дали модификацията на бобовия ден ти се отразява добре. Peace Аз питах за шен, ама добре, че поясни, че и тавряз щях да питам какво е... Mr. Green hahaha
Мамекс, дано си избереш най-хубавия робот за чистене! bouquet
Скрит текст:
Аз обожавам да готвя- и сладко, и солено Mr. Green , но много мразя да го правя в газовата ни фурна тук. #2gunfire Отдолу загарят нещата, отгоре почти не хващат хрупкава коричка (пламъкът е отдолу), а е Делонги уж... Stop  Sick С хлябове, пици, меса- ок. Голямо забавление е обаче като започна да обръщам кексове и бисквити да се опекат и от двете страни... hahaha Joy Joy
Вангоби, поне са ти пукали ушите Laughing Hug Наспа ли се?
Ир,  bouquet
Курдов, дано да минава по-бързо натоварения период! Hug Предполагам, че и покрай заминаването на ТЖ ви е доста напрегнато... Confused
Инджи, а с какъв цвят бяха отвън плодчетата когато бяха меки и вкусни? newsm78 Моите все са били предимно зелени с по някое жълто или червеникаво петно...
Ничия, е кажи ни кое беше по-удобно де Laughing Диванът или леглото...? Mr. Green Да знайм и ние... hahaha
Жули, аз подозирам, че вгх са на обяд, за да са се усвоили до вечерта и да няма плюс на следващия ден. Вгх мисля, че се "изчисляват" за целия ден- за вгх градация имам предвид newsm78 Аз така си го обяснявам. newsm78 А, и Номето го е обяснила bouquet
Мими, Вики, Заната,  bouquet
Деми, къде си? Hug
Меню:
з- 1 или 2 портокала (зависи от вкуса), кафе
о- готвено савойско зеУе, царевица, 40-50гр. печени картофи, кюфтенца (от зелено адзуки, картоф, ленено семе и малко слънчоглед), салата, ФПХ (може би newsm78 )
в- огромна салата с царевица Mr. Green

# 32
Добър ден.
За първи път се включвам във вашата темичка Simple Smile
Правила съм диетата 2 пъти за по месец-два, защото отслабвах повече от колкото исках, а и след това пак продължавах да свалям и не смятах за нужно да я спазвам 3 месеца. Не съм правила воден ден, не съм пила бульони, смесвала съм белтъци... абе грешна съм  Joy но пък съм много доволна от режима Simple Smile Видях на кантара цифра, която от ученичка не съм виждала Simple Smile
Сега за първи път стигам до това да си купя соеви хапки и се зачудих- в белтъчен или бобов ден да ги хапвам? Според мен трябва в бобов, но искам съвет и от вас Simple Smile
В момента (да си се издам) пак прегрешавам, защото съм бременна и няма как на 100% да я спазвам Simple Smile
Кантара рязко започна да си прави шегички с мен  и реших да се храня разделно, за да не се уплаша като с предната ми бременност хах
Успех на всички ви Simple Smile

# 33
Леле, колко бързо се запълва темичката, не насмогвам да изчета всичко!
Как се справяте с ужасното желание за нещшо сладичко? пия вода, пия...ама голям зор...

# 34
  • Русе
Само да кажа, че инсулина се покачва при всяко хранене, няма значение какво се яде-протеини, вгх или мазнини. Въпросът е дали ще се смъкне, как и кога. И точно с белтъчната вечеря не се ли нарушава схемата на покачващите се вгх?? Не ми е ясно и това е. Но, няма да си пъхам повече носа, че ще стане дълга и широка.  Whistling

Смятам, че не е полезно да се спазва 90 дд по време на беременност.

Пиментото, глада за сладичко ще си задоволиш на сладката вечеря.  Mr. Green  Hug

Мамекс  hahaha милото....

# 35
Хайде хапнете си малко витаминки  hahaha

http://img1.dreamies.de/img/514/b/yd55eqgge24.gif

Жулке да не ти е рода?Като тебе май обича плодовете  Joy Joy Joy.

# 36
  • Русе
Хайде хапнете си малко витаминки  hahaha

http://img1.dreamies.de/img/514/b/yd55eqgge24.gif

Жулке да не ти е рода?Като тебе май обича плодовете  Joy Joy Joy.

Joy Joy Aaaaa, лимонче обичкам аззз.....  Flutter

# 37
Как се справяте с ужасното желание за нещшо сладичко? пия вода, пия...ама голям зор...
Пия много вода, чайове, кафе и най-вече- известно време след като намалиш сладкото ще ти се яде по-малко сладко. Сладката вечеря във вгх ден на мен много ми помага Mr. Green - гледам тогава да се глезя предимно с домашно приготвени, пълнозърнести и вкусни сладости Laughing Преди пиех кафето само с мляко/сметана и захар...сега го пия чисто Grinning Ако много ми се прииска да подсладя- подслаждам със стевия, Може и лъжичка мед към кафето сутрин.
 iii, мисля, че соевите продукти са за белтъчен ден- соеви шницели, кайма и т.н. Погледни и на първа страничка, за по-сигурно. Peace Може би режим почивка е по-подходящ по време на бременност. bouquet
Мамекс,  Mr. Green

# 38

Смятам, че не е полезно да се спазва 90 дд по време на беременност.

Затова и написах, че не я спазвам на 100% Simple Smile Храня се разделно, но не и с цел слабеене Simple Smile

А относно соевите хапки?

# 39
  • Бургас
Dolce, да, рендето е оранжево. В началото го гледах с недоверие, но то ме опроверга hahaha
Ако пуснат ще си купя още едно, че това е на вилата.
За момента се чувствам добре от експеримента. Ще видим утре.

Джулкееей, не се замисляй много чадо...нъл ми е добре Mr. Green

# 40
Dolce, да, рендето е оранжево. В началото го гледах с недоверие, но то ме опроверга hahaha
Ако пуснат ще си купя още едно, че това е на вилата.
За момента се чувствам добре от експеримента.
Да, и аз бих си взела още едно- едно да не ми е жал да го държа на плота и едно за резерва Mr. Green Много полезна вещ.
Как няма да се чувстваш добре на вгх и белтъци...? Laughing Любима моя комбинация в режим почивка..... Heart Eyes
 iii, писала съм ти вече за соевите продукти, същото важи и за соевите хапки. Peace
А, пропуснах да кажа Mr. Green - плюс 100 грама след обилното ядене на меса вчера, което е много добре! Simple Smile Защото тепърва ще идват и ще галопират кончетата Twisted Evil И минус 1см от талията Party Кантарев отчита, че съм намалила процента мазнинки Flutter

# 41
Извинявам се, не съм го видяла Simple Smile

# 42
Благодаря за темичката! bouquet

Едно кафенце от мен. Wink
Скрит текст:

# 43
  • Оптимист по принуда
Здравейте  bouquet
Тинки, радвам се, че си на линия  Hug
Ирка, успех с каквото и да подхванеш като режим  Hug. Закуската е по вкуса на моята принцеса, яде ги като бонбонки  Heart Eyes
Как се сетихте за мен...( нищо че беше вчера  Hug)
Пете, нали ти вчера писа, че имаш рд  newsm78
Цитат
имам РД...
Да сте живи и здрави!
Ади, защо не питаш в темата 'Въпроси всякакви', голям е шансът някой да може да помогне  Peace
Деси, вчера си мислех за теб  - в нормалния живот никога, ако те срещна примерно пред университета, няма да си позволя така да фамилиарнича и да говоря на 'ти' на университетски преподавател  Crazy. Форумът как ни среща хора от всякакво 'тесто'... Hug Hug
Pimentotо, воля се иска. За себе си го правиш  Peace
Нанами, чудесен резултат  Hug
Джуле, френско беше вчера, днес какво ще е? Hug Добре сме, изпратих малката на градина, накичена като тролска елха - гердан, гривна, ластик, блузка, ама т.к. тролската е с къс ръкав, отдолу с друга с дълъг, Попи-фибички  Crazy много шукаритетна  Crazy Grinning
Та като казах шукаритетна, Генни, как е Тантурче? Аз да ти споделя, че в момента гледам един норвежки сериал 'Frikjent' или оправдан/помилван на бг. Ами тя голяма красота тази Норвегия, какви пейзажи, дъха ми спират, а филмът е разкошен, препоръчвам на всички  Hug
Вангобче, радвам се, че ни презаредила малко батериите вчера. Как е твоето момче? Hug
Вики, много се радвам, че имаш такова подобрение  Hug. Не знам как да се изразя, но наистина ти свалям шапка за силата и духа, които имаш! Значи си била пред припадък, представям си как сте се притеснили, а ти го разказваш така, че никой всъщност не разбра, че сте имали препятствия, напротив  - с усмивка ни поднасяш всичко.  Heart Eyes Бъди здрава и щастлива, както и хората около теб, заслужавате го bouquet Hug
Мими, дай да видим полата  Heart Eyes Hug
Долче, аз го заобикалям това зеле в магазина, жилаво ми изглежда, но сега вече ще го пробвам  Hug
Сиси, Hug
Ясмина, казали са ти вече къде ди сбъркала дотук, сега продължавай напред  Hug
Мамекс, купувай смело, да ни се похвалиш после  Hug.Ти какво сега, да ядем лимони, че да не ни гледаш доволните физиономии ли? Joy Joy Joy
Стаситка и тя размахала крилца  Hug Hug
Занатка,  Hug
Инджи, ще ви чакам пак  Hug
Съншайн, само емотиконка, нещо не е наред  Confused Hug
Ничия,  Hug
Аги, защо се мъчиш, не знам  Peace
iii, честито bouquet, не се ограничавай,  хапвай разумно и всичко ще е ок. Не мисля, че ти е време за режим сега.  Hug

Вчера си накупих тенджери и тигани за новата кухня, която все още нямам  Mr. Green. Мм вика- гараж купуваме преди колата  Mr. Green. Ама нищо, доволна съм.
Както писах, менюто го спазих.
Днес дотук една ябълка, за обяд ще е риба тон и салата с фпх, за вечеря мисля същото.

Хубав ден  bouquet

# 44
Сиси, много хубава чаша bouquet Аз помислих, че греяно кафенце поднасяш в скрит текст.... Mr. Green Laughing
Замислям кулинарен експеримент, но не за днес. За някой бобов ден. Картофено пюре смесено с пюре от тиква/моркови или с пюре от грах, щприцовано с пош- като картофените дукеси. Дали ще се получи добре без слепващи неща като пармезан, кашкавал, яйце- как мислите? newsm78
Деми, и аз от тенджерите почвам- за нова кухня си мечтая откакто познавам ММ, че и от преди това Crazy Нещо не забелязвам напоследък да ядеш "аг"...? newsm78  Mr. GreenСавойското зеле и аз мислех, че е някакво жилаво и не му обръщах внимание Laughing Бях поръчала на ММ обикновено, добре, че ми донесе това, че да го пробвам Mr. Green
Скрит текст:
А дамата много ясно, че ще е шукаритетна, така трябва Heart Eyes Моята малка дама два дни се кичеше с дънки, официални балеринки с ток, блуза, втора блуза, пухкаво суитчърче, отгоре официална рокля с тюл и рози (нищо, че и е малка, за 2г. е размер Mr. Green , но се напъхва някак без да я закопчава отзад hahaha ), диадема с тюл, цвете и диамантче и т.н. Това вкъщи, разбира се Mr. Green , в ДГ такива волности няма hahaha

Общи условия

Активация на акаунт