Отговори
# 720
  • София
Здравейте момичета,  желая ви хубави почивни дни пълни с много настроение и усмивки.
Погледнах списъчето и стискам палци на момичетата .
 Nature Sunny      1swing     55

# 721
Мери, Силве, чакаме новини!  Praynig Peace Hug

# 722
Аз от вчера имам едни сразяващи болки и се чудя какво става .Дали като по миналия месец нещо О е закъсняла или ще ми идва ...не мога да преценя 😔

# 723
Здравейте, момичета bouquet
Пожелавам ви приятни почивни дни Peace
Вчера бях на преглед, изследванията ми не са чак тооолкова зле и може да имам късмет. Само пролактина трябва да намалим малко, че е на горната граница. От вчера съм на стимулация с Фемара 5 дни. Дано този месец стана. Стискам палци на всички ни.

За списъчето МЦ 12.02 , О на 02.03 , мц 17.03

# 724
Здравейте , дами  bouquet

Совичка , при мен още няма Ц , но според мен няма и Б . Предните пъти , когато съм била бременна гърдите ми бяха много надути и чувствителни още преди датата на Ц , а сега нищо такова . Иначе вече от три дни си ме боли корема , излезна ми типичната пъпка покрай устата и всичко си е както обикновено . Предполагам , че всеки момент ще цъфне  ooooh!

Силве ,  fingerscrossed

# 725
Здравейте , дами  bouquet

Совичка , при мен още няма Ц , но според мен няма и Б . Предните пъти , когато съм била бременна гърдите ми бяха много надути и чувствителни още преди датата на Ц , а сега нищо такова . Иначе вече от три дни си ме боли корема , излезна ми типичната пъпка покрай устата и всичко си е както обикновено . Предполагам , че всеки момент ще цъфне  ooooh!

Силве ,  fingerscrossed
Мери и мен последните няколко дни страшно ме боляха гърдите,бяха се и уголемили доста ,но вече е по слабо и по това съдя че и при нас няма да е този месец

# 726
  • София
Здравейте момичета!  bouquet
Не бързайте със заключенията - последните положителни тестчета са доказателство, че гърдите не винаги са показателни. При мен също нямаше никаква промяна - нито в гърдите нито като усещания. Така че стискам много силно палчета скоро да се радваме  EFP
Наръс с розовко  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Пожелавам ви позитивна, макар и не толкова слънчева неделя и прекрасна, ползотворна седмица. Стиснати палчета за всички гонещи и нечакащи и  Hug на бременлките.

# 727
Хайде да се мушна под розовото  Crazy
Складирвам си Simple Smile За след месец -два ...Няма да го върна ако ме зарази и сега  Mr. Green

# 728
Ооо, абсолютно безсмислено е да се правят каквито и да било изводи и заключение заради гърдите. Въобще, не знам как не ми омръзва да го повтарям, обаче единствения сигурен симптом за Б е положителния тест Simple Smile Спи ви се, гади ви се, имате пъпки, ПМС, болят ви гърдите, боли ви корема или нищо от всички тези изброени неща - е, честито - или сте бременна, или не  Grinning

Това го казвам, защото и трите ми бременности започнаха тотално различно.

# 729
Абсолютно подкрепям, симптомите преди закъснение са мит!  Mr. Green
Как сте, момичета? Пожелавам ви много мързелива неделя, да се трудите единствено под завивките  Whistling

# 730
И аз съм съгласна , колко бременни симптоми си преписвах  Mr. Green И накрая ....греда  Whistling
Трябва да сменим сценария ....като  по филмите....не съм чула някоя да търси симптоми,болки в корема, уголемени и болезнени гърди ..... там направо припадат  Mr. Green или им се гади Simple Smile

# 731
И аз съм съгласна , колко бременни симптоми си преписвах  Mr. Green И накрая ....греда  Whistling
Трябва да сменим сценария ....като  по филмите....не съм чула някоя да търси симптоми,болки в корема, уголемени и болезнени гърди ..... там направо припадат  Mr. Green или им се гади Simple Smile
А по TLC направо раждат  Joy (Ако сте гледали "Не знаех, че съм бременна")

# 732
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:

*Мери*, първи ден на МЦ 19.01., предполагаема О 03.02., Тест/МЦ 17.02. fingerscrossed
Силвия Атанасова_552024, първи ден на МЦ 24.01., предполагаема О 07.02., Тест/МЦ 21.02. fingerscrossed
Нанито, първи ден на МЦ 07.02., предполагаема О 21.02., Тест/МЦ 08.03.
Valentina Dragancheva-Encheva, първи ден на МЦ 07.02., предполагаема О 21.02., Тест/МЦ 08.03
praskovka25, първи ден на МЦ 07.02., предполагаема О 22.02., Тест/МЦ 09.03.
*PINKI*, първи ден на МЦ 12.02., предполагаема О 02.03., Тест/МЦ 17.03.
Lolita., първи ден на МЦ 16.02., предполагаема О 03.03., Тест/МЦ 21.03.

# 733
  • Varna
Добро утро Hug
Симптоми на бременност и аз  си имам всеки месец Mr. Green. Все си мисля че когато стане, няма да ги
имам Laughing.
Комалче,много ми харесва това предаване, обичам да го гледам Party
Чери вземам си от твоя розов прашещ newsm28
Хайде няма ли да имаме тестчета вече Praynig
Бременелчета Hug
Силве ,Мери стискам ви палчета за EFP
Танче при теб какво стана?
 Hug на всички

# 734
Привет  bouquet

Момичета , прави сте . Всяка Б е различна , но аз три пъти съм виждала EFP и трите пъти гърдите ми бяха направо подути и си мисля , че все пак е до организъм  Peace + това изпуснахме О и знам , че шанса ми за Б граничи с 1 %  Grinning  Тази сутрин при забърсване с тоалетна хартия имах розово , което предвещава Ц , та чакам си го ...

Успех на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт