Дом за всеки

• 73 955
  • 851
  •   1
Отговори
# 825
Всъщност, за тези пари може да се купи горе-долу такова жилище, каквото те искаха, в Плевен (на центъра). Но е ясно, че в София нещата са много по-различни.

# 826
  • София
Хехе, това семейство живеят над нас Simple Smile Доста отдавна е снимано това предаване явно, защото сме съседи от около 2 години

# 827
Хехе, това семейство живеят над нас Simple Smile Доста отдавна е снимано това предаване явно, защото сме съседи от около 2 години
Ееее, кажи къде и колко голямо купиха, че умираме от любопитство Laughing

# 828
И на мен ми стана любопитно. Ако не искаш да кажеш къде точно са купили, кажи поне дали отговаря на изискванията, поставени пред камерата. Simple Smile

# 829
А, щом е преди две години това е съвсем друго.

# 830
  • Sofia
В последният коптор имаше календар на стената от 2012год...в друг видях от 2014...кога са снимани епизодите е загадка,но такива цени бяха преди 3-4год.

# 831
  • София
Може още да са на квартира. Според мен са снимали зимата сега.
Аз предпочитам млади хора за съседи. С тях може да се разбереш, има инициатива, желание за промяна. Пък ако ще са ми тропат с копитата.
Имаме дядка над нас, а и като цяло в блока са само пенсии(нали сме в много "луксозен" квартал...всичко живо е на 150 години) , заради който има хлебарки в целия блок. Хвърля боклуци, пикае от терасата върху моята. Мерси му на възрастния човек-предпочитам семейство с 3 хиперактивни деца.

# 832
Внимавай какво си пожелаваш.

# 833
И в моята кооперация са само възрастни хора (като изключим един апартамент, взет под наем от студенти) и са добри съседи. Входът е поддържан - те знаят, че не може да се скатаят със сметките, защото сме малко хора и няма как да стане. Лошото е, че като готвят малко се вмирисва на такива манджи, дето не ям... И забравят да отворят прозорците на входа. Става малко неприятно, като изляза. А и рано или късно ще изчезнат, което създава някакъв вид несигурност... Едната съседка е на 94, останалите са с 10-15 години по-млади... 

# 834
  • ВАРНА
Нова тв. спира "Дом за всеки"  от днес 1 юли заради нисък рейтинг.

Всички риалити програми на Нова тв.  - с изключение само на ''Черешката на тортата'' - отсъстват в новата програма от 1 юли! 

Програмният директор на Нова тв. е взел кардинално решение,  въпреки многото заснети епизоди,  да спре излъчване първо риалити програмата  ''Дом за всеки'',  която е с катастрофално нисък рейтинг!

От 1 юли до средата на септември в прайм тайм Нова тв., залага на  холивудски хитови сериали и  флагмана си ''Черешката на тортата'';     която троши рейтинги! 

# 835
Уау... Аз все се канех да гледам предаването със същия водещ по Нешънъл Джиографик (за Пловдив), ама все забравях, защото началото му съвпада с Дом за всеки... Те и преди май го спряха заради рейтинг.

# 836
Не съм изненадана. Последният епизод беше много зле.
 По мое скромно мнение трябва да се смени изцяло концепцията на предаването, да се сменят брокерите с някои,които поне малко могат да се държат естествено и професионално пред камерите, и евентуално да се покаже пазара в други по-големи градове в страната, а защо не и в по-малки. Поне това бих гледала аз Hands V Луксозните апартаменти не са ми интересни, както и водещия...

# 837
Програмният директор на Нова тв. е взел кардинално решение,  въпреки многото заснети епизоди,  да спре излъчване първо риалити програмата  ''Дом за всеки'',  която е с катастрофално нисък рейтинг!
Програмният директор защо въобще е допуснал да се излъчва предаване, снимано преди години, като става дума за нещо, в което едно от основните неща е именно актуалната информация?
Да не говорим, че това е сезон, в който по принцип предаванията излизат в отпуск, защото и хората са по ваканции насам натам. Няма как да се сравнява с другите сезони, когато всички вечер са пред екраните.
Заради тези груби грешки + мяукането на хора, които нямат никаква представа от професията, нито усет, а само  повтарят няколко заучени реплики, още в началото беше обречено.

За да потръгне трябват хора, които са с опит в сферата, не се лигавят и всеки път дават полезна нова и актуална информация. Да старира през есента/зимата и да предлага всеки път търсене в различен район.

# 838
  • София
Къде е публикувано това ?

# 839
Има статии из нета - същото се отнася и за Шеф под прикритие: https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Shef-pod-prikritie-i-Do … azocharova-879280
И Полицаите от края на града са в кюпа. Опитах да го гледам, но не ми хареса особено.
Ще дават Хаваи 5-0. Предпочитам нещо друго, ако ще е стар сериал...

Общи условия

Активация на акаунт