Глиган или кифла

• 121 937
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 740
Е то това може и без златна рибка. Вземи опиат.
Laughing Mr. Green

# 1 741

Подкрепям . Даже ми е чудно, някой дами тук като почнат да отбелязват че са по 45-50 кг .
ами като наистина са толкова, какво, да лъжат ли? Или да не се обаждат?
Нормално е, някой да каже, че е 65 кг, ама ако каже, че е 45 е чудно Simple Smile
Айде моля ти се, това отбеляване винаги е натъртено с някакво чувство на превъзходство...или може би си внушавам  newsm78

Внушаваш си. Честно! По-важно е как изглеждаш, а не колко кг си. И дали ти (точно ти) се харесваш. Майната им на другите
Скрит текст:
Аз съм 52 кг. Да го отбележа, в смисъл - по средата съм.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 14:19 от ina.ina

# 1 742
Да върна малко темата: Ей този пич си изкарва парите с хазарт Simple Smile https://www.facebook.com/pg/danbilzerianofficial/photos/?ref=page_internal

# 1 743
LUCY, тъкмо си мислех, че прекрасно тяло не се сещам да е присъствало в мечтите ми, но камион с пари често. И бих убила за такъв камион, наужким поне. Laughing

И аз така. Ама де ги тези камиони. Веднаха си купувам 1 къща в Испания и се пенсионирам.  Laughing

# 1 744
Да върна малко темата: Ей този пич си изкарва парите с хазарт Simple Smile https://www.facebook.com/pg/danbilzerianofficial/photos/?ref=page_internal
Покера като цяло не е хазарт, но го има и този елемент .

# 1 745
Пожелавам ви тогава един камион Зимбабвейски долара (100 милиарда са равни на един хляб ).
По практичните ще си пожелаят злато .

# 1 746
От златната рибка ще поискам да не остарявам  Grinning
Тялото човек може и сам да си го направи. Разбира се, срещу съответните усилия, свързани с тренировки и хранителен режим.
Много си е добре момичето от снимките, как пък все ще намерите кусури ooooh!
Излъчва енергия и позитивизъм. Това привлича хората. За разлика от намръщената физиономия, особено ако е придружена с постоянно дуднене.

# 1 747
Бягай пък ти, аз тук от кристалната топка разбрах, че съм над 40  Joy
Ех, ако и тогава изглеждам така,  дай Боже всекиму, а дано  Grinning

# 1 748
Пожелавам ви тогава един камион Зимбабвейски долара (100 милиарда са равни на един хляб ).

Тази валута вече не съществува, отказали са се от нея през 2009 г. "От няколко години, след като преживя хиперинфлация, страната се разплаща с американски долари и още осем валути."

# 1 749
  • София
Бягай пък ти, аз тук от кристалната топка разбрах, че съм над 40  Joy
Ех, ако и тогава изглеждам така,  дай Боже всекиму, а дано  Grinning
Какво искаш да кажеш за хората над 40? Да се гърмим ли или не веднага?  Mr. Green Laughing

# 1 750
Бояна, ти пък къде се нареждаш да се гърмиш  Wink
Определено си младолика и това не е комплимент, а констатация.

# 1 751

Тази валута вече не съществува, отказали са се от нея през 2009 г. "От няколко години, след като преживя хиперинфлация, страната се разплаща с американски долари и още осем валути."
Е може да я позлвате за тапети .

# 1 752
 Laughing Ни най-малко,аз лично се надявам да остарявам красиво. Все пак, само това имам Joy

# 1 753
Laughing Ни най-малко,аз лично се надявам да остарявам красиво. Все пак, само това имам Joy
И аз това се надявам. Мисълта за обратното ме потриса  Crazy

# 1 754
Ох, като се каже младолик и някак ми става смешно. И аз така съм коментирала хора по-възрастни от мен, но сега, когато виждам повечето си съученички, състудентки и приятелки, ами повечето на 40+ изглеждат страхотно. Просто на тази възраст хората са си млади и привлекателни в повечето случаи.

Общи условия

Активация на акаунт