Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са възможностите за специализация в СМГ?
Какви са изискванията за кандидатстване в СМГ след 4-ти клас?
Какви са впечатленията от новия директор на СМГ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са възможностите за специализация в СМГ?
В СМГ се предлагат различни клубове и курсове, включително роботика, химия, физика, математика, астрономия, компютърни науки, рисуване и др. Освен това има подготовка за олимпиади по литература и география. Има също спортни клубове като баскетбол и театрална група на английски език. Други възможности включват Interact Club, зимни и летни лагери.
-
Какви са изискванията за кандидатстване в СМГ след 4-ти клас?
-
Какви са впечатленията от новия директор на СМГ?
-
Какви са впечатленията на родителите от прехода на децата им в СМГ?
-
Какви са основните предимства на СМГ в сравнение с други училища?

Все пак за втори път нещата се случват по един и същи начин. Може би РУО чака да види как ще се запълнят другите паралелки в другите училища и чак след това разрешава, след като са сигурни, че няма да има закрити паралелки. Или нещо друго, за което не се сещам, но изисква да са минали записванията? Не знам но и мен нещо ме човърка отвътре от този начин да се правят нещата и е хубаво ръководството да обясни защо става така.