90 Дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! Тема 363

• 57 126
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Духче, точно с това ще започна утре - кантар и сантиметър! Между другото, днес цял ден те споменавам с добро - откакто написа поста за витаминния ден и какво ,освен просто плодове може да се хапва, съм се развихрила и грам глад не усещам! Салатки, супи,бонбони - абе направо пиршество! Мнооого ти благодаря  Hug
NoMe, благодаря за подркепата! Утеших се с това, че поне не се счупи, като се качих  Laughing (стъклен е ) Утре ще се премеря и ще докладвам, надявам се да има минуси Simple Smile

# 691
Ама лято, ти по колко от тези благинки хапваш?

# 692
Отчитам ден за варива:
З - банан
О - боб на фурна и една чушка, пълнена с ориз
В - кисело зеле с ориз + три хапки бобена салата.
НоМе, къде са ти мишоците? Много ги харесвах.

# 693
НоМе, къде са ти мишоците? Много ги харесвах.
Хахаха  Grinning мишоците ги носих три месеца, реших малко да променя гардероба. По нататък пак ще ги върна, много си ги харесвам и аз  Heart Eyes

Моята вечеря се промени на две чаши горещо какао (чаша мляко, чаша вода). Не ми се ядеше нищо, въобще не бях гладна.

# 694
  • Cavan, Ireland
Да мина да се отчета набързо

Закуската си я признах
Още три пъти ядох и мисля още един път
Общо за деня: два банана, две круши Nashi(никога не бях яла имат вид на круша, но изглеждат като ябълка) ядки, няколко зърна грозде, една мандарина, смути разчисти кошницата с плодове с добавка пшенична трева и микс семена и сока от два портокала. Последното ми беше смути и имам за още едно ядене/пиене.
Организирана съм много днес. Имам приготвено ядене за утре и събота.
Утре - белтъчини
Закуска: ягоди
Обяд и вечеря: телешко на грил пресата и салата цвекло и моркови
Събота- варива
Закуска: ягоди
Обяд и вечеря: червена леща и цвекло с моркови салата
Хубав уикенд на всички  bouquet

# 695
Добро утро  Hug

Как сте днес? Тук вали и няма намерение да спре  Grinning

Днес

з. две ябълки. След малко ще ги нападна  Mr. Green
о. бекон (240 гр.) + някакъв зеленчук, ако не вали ще изляза да си купя
в. пълнени чушки с ориз  Heart Eyes

Ако някой иска нещо специално да се добави за първата ни страничка на новата тема, да казва. Почти сме я подготвили вече Hug

# 696
Добро утро и от мен! Днес не се премерих, че след вчерашното кисело зеле да не се стресирам. hahaha Засега закуската ми е само от кафе. Имам един изостанал червен портокал в работата, дано не е сдал багажа. С тези ВГХ ми е много трудно да си измислям меню за обяд, особено в работата. Вероятно и днес ще съм на хляб с кьопоолу или лютеница. За вечеря съм решила да е чийзкейк от СВА (малка кутийка е, долният блат е от смлени бисквити, следва крем, тънък тортен блат и отгоре сладко от боровинки). Ама какъвто съм карък, вероятно няма да има, като с ресторанта вчера - нищо постно и подходящо за деня.
И при нас вали, много скапано време е.

# 697
 Hug и тук вали, а Дара да се засрами! От снощи съм й засънувала пълнените чушки  bash И на мен ми липсват Мишоците на НоМе-то, Лято я чакам с мерките, другите замлъкнаха...
Аз пак съм на белтъчен - малко го поизмених режима за това не винаги пиша менюта, че да не стане обърквация. За днес ще е О и В - рагу от сьомга със салата и млад зелен боб задушен в масло. Нали го водим неутрален, заради липсата на скорбяла. Ах а бамя как ми се е прияла
Онзи ден бях -2 кг  bowuu сега не смея, че съм в ПМС и усещам как се подувам и подувам Simple Smile
За утре съм поръчала едни чушки постни да ми направя и ще си направя грах  Mr. Green Нямам търпение да дойде утре  Laughing

Даре, ето ти съвети за ВГХ на работа
Скрит текст:
-тиквички пълнени с домати и малко кускус дребен или булгур, гъби и подправки
- бамя с домати
- имамбайлъда
- тиквички с домати на фурна
- печени чушки в доматен сос
- готвено зеле
- спагети или оризово фиде или оризови/царевични/пълнозърнести макарони с доматен сос и гъби,босилек, лук и чесън.

# 698
Не знаех, че зеления боб е неутрален  newsm78

Днес най-сетне имах близка среща с Кантарев  bowuu Останахме с добри, приятелски впечатления един от друг  hahaha т.е. не съм качила килограми.

Иска ми се да започна и да спортувам. Може би довечера ще отида във фитнеса. А дано  Mr. Green

# 699
 Joy НоМе айде с мен де  Crazy

Ами аз така знам, може и да греша, но помня че е неутрален, защото преди да се формират зрънцата вътре няма съдържание на нишесте и прочие високо въглехидратни. За тоя ти говоря - съвсем млад, цилиндричен

Скрит текст:

# 700
Зелен, зрял, бобът си е боб и е за ден варива. Naughty Hug
Духче, аз идеи имам, но ме мързи да готвя напоследък. Мъжът и децата са ми едни, да не са ти вкъщи. Аз готвя, те филии мажат. Crossing Arms А готвя добре, не е поради тази причина.  Mr. Green И реших, че ще им готвя, когато на мен ми е кеф, като снощи например - правих им руло от кайма. Иска ми се нещо готово и различно да си купя за този ден, ама няма. 33uu А как ми се яде чеснова пърленка с пържени домати (на гъсто сосче) Heart Eyes. Явно съм гладна, та се размечтах. Joy

# 701
Не можах да изляза в обедната почивка, защото не спря да вали  #Cussing out Изядох си 240-те грама бекон и сега ........ ми гладно ми е  Crossing Arms

# 702
NoMe няма ли нещо дето да можеш да хапнеш на около ?
За зеления фасул не съм съгласна, ама си е мое мнение - не споря. Просто при предишни врътки и в темата сме го обсъждали, а после и когато бях само на протеини два месеца тогавашния ми инструктур също ми каза, да не го броя за ВХ. Но за да не обърквам никого - няма да го пиша повече, пък и време не ми остана да го направя де..

# 703
Имам една останала ябълка, но първо не е режимна  newsm78 Или пък беше позволена следобедна закуска - плод? Не помня. Някой да ме поправи, ако не е така.

За зеления фасул, мисля че ти говориш за онзи, който още не е образувал бобчетата в шушулката. Така ли е? Ако е от него, мисля че минава за неутрален. Но не и този, който е с бобчетата вътре - той си е за варива  Peace

Сутринта, освен че се премерих на кантара най-сетне си взех и сантиметрите. Оказа се, че имам + 1 см. талия и ханш от последния път, когато се мерих. Очаквано де, аз си знам, че имам едни 2 кг. постоянно качени. Но те са от по-миналата година. И то, защото замених домашните тренировки с разходки, което не е достатъчно.

# 704
Аз си купих от близкия магазин имамбаялдъ и се наядох като прасенце. Мазах го на един уж типов хляб, ма той толкова вкусен, че по-скоро е само оцветен. Едва се спрях да ям, много вкусно ми беше. Blush Закусих червен портокал и смятам да вечерям сладичко. Сега пия вода, че след толкова хляб такава жажда ме гонии... running

НоМе, авторките разрешават в началото, когато още не си свикнал с този режим на хранене, ако много огладнееш да изядеш един плод или зеленчук. Ако си много гладна и има с какво да прегрешиш, по-добре изяж ябълката. Това е по-малкото зло. Ако обаче много ти се яде, но няма с какво да прегрешиш, пий вода. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт