Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 290
  • 641
  •   1
Отговори
# 615
  • anywhere
Маската дали действа при мъжко оплешивяване?!  Thinking

# 616
Десинце ами аз съм бременна в шестия месец,но се зарибих както всички други тук,та дали мога да си я правя тази маска?
И има ли други бременни майчета ,които са си я правили?
А колко съм се смяла на постингите на някои момичета,много ме развеселихте. hahaha

# 617
  • Варна
Да докладвам и аз.
Купих си АД3Е и си забърках следната маска - АД3Е, бадемово масло, оцет, хининова вода и жълтък, понеже нямам под ръка мас и газ пък и ме е гнус от мас Embarassed, но миризмата на сместа беше ужасна. Цяла нощ ми смърдеше косата, а и където бях минала миришеше в случая в банята. Като махах найлона и без малко да  Sick. И си помислих, че заради жълтъка и оцета е така, но сега ходих и помирисах самите витамини, ами те миришат така. Вашите миришат ли така тежко. Сестра ми като влизала сутринта в банята се чудила, защо миришело като на изкъпано куче Laughing, който е къпал куче знае как мирише гадничко. Та да не би нещо мойто да е развалено или просто аз не мога да го понасям. Като се направи с мас и газ може би му се убива миризмата и започва да мирише на газ?
Иначе добре го измих и си чуствам жива, подхранена косата. Hug

# 618
Десинце ами аз съм бременна в шестия месец,но се зарибих както всички други тук,та дали мога да си я правя тази маска?
И има ли други бременни майчета ,които са си я правили?

Наденце, и аз съм бременна в 4-ти мес. и си направих маската 2 пъти, защото много се вдъхнових от перспективата за гъста грива  Laughing Обаче питах една акушерка, която ми каза, че през кожата преминава голямо количество от витамините, а нали не е хубаво да приемаме мн. вит. А докато сме бременни, та ме отказа   Cry Сега и едно друго момиче от форума ще пита доктора си пък да видим той какво ще каже... За мое огромно огорчение ще се окаже, че не мога да си правя маската... и ще трябва да отложа за след Събитието!

Ако и ти питаш някой доктор с друго мнение, моля те сподели с нас!  Hug

# 619
Сестра ми като влизала сутринта в банята се чудила, защо миришело като на изкъпано куче Laughing
hahaha Ти пък!? Нали това е целта на занятието! --- Да станем хубави като домашни говедца...
  animal085  animal037
А ако си чела добре, значи знаеш, че едновременно с козината, стимулираме и яйцеснасянето, така чееее...
 newsm57 kyllmg

# 620
Някои дами по-нагоре се чудеха дали АДзЕ и тривитаминол са едно и също нещо. АДзЕ е новото име на тривитаминола, вече не се продава тривитаминол, а АДзЕ. И наистина Виалитонът е на водна основа, а АДзЕ е на маслена, в състава си пише, че е със слънчогледово олио, аз затова се чудех дали да сложа мас

# 621
Отчет Laughing
Сложих мас, газ, оцет, ракия, стимуланта на Икаров, Тривитаминол, жълтък и кисело мляко, стоях близо 6 часа с маската  Sick.............. ефекта е повече от поразителен, от давна косата ми не е била така тежка, жива и мека Peace
Преди 2 години се мацотех само с Тривитаминола и имше прекрасен ефект, покрай третирането явно и с боите, може би и от кърменето, напоследък костата ми се изтощи, но сега съм амбицирана да я върна към купона Hug
Деси, благодаря ти за напомнянето Heart Eyes

# 622
Отчет Laughing
Сложих мас, газ, оцет, ракия, стимуланта на Икаров, Тривитаминол, жълтък и кисело мляко, стоях близо 6 часа с маската  Sick.............. ефекта е повече от поразителен, от давна косата ми не е била така тежка, жива и мека Peace
Преди 2 години се мацотех само с Тривитаминола и имше прекрасен ефект, покрай третирането явно и с боите, може би и от кърменето, напоследък костата ми се изтощи, но сега съм амбицирана да я върна към купона Hug
Не е ли множко 6 часа newsm78

# 623
Отчет Laughing
Е как, съгражданките трябва да се подкрепяме  Heart Eyes

# 624
Да докладвам и аз. който е къпал куче знае как мирише гадничко.
hahaha hahaha hahahaОх, не мога да спра да се смея!!!Тъкмо ще кажа, че съм къпала наш кучо ако пита мъжа ми за миризмата! Joy

# 625
Овчици, Twisted Evil
Отварям нова тема,защото тази стана доста голяма и тромава.Всички коментари, питания - там   bouquet

# 626
  • Бургас
Сега видях, че има нова тема.
Копнах си там поста.

Последна редакция: пт, 12 май 2006, 12:57 от Миленика

# 627
И моето е  Vialiton  #Cussing out

# 628
  • Варна, а по празниците в Ямбол
дайте линк на новата тема, да не търся....., че не я виждам нещо Sunglasses

# 629
а след колко време се забелява първия резултат?и задължително ли е да използвам продукта в тази маска за коса която сте дали?
хайде някой няма ли да ми отговори???и къде във варна мога да го намеря?

На ул.Цар Иван Страцимир 5-тел.601910.Аз преди малко звъннах и ми казаха че го имат-3.40 струва май.Отивам да си го купя и ще го пробвам.Дано не ми навреди нещо че съм бременна Rolling EyesПосле ще докладвам на останалите овчици Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт