Седми клас - ваканцията се задава, а пък мама не се дава.

• 69 665
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Правят ли се някакви постъпки по училищата,които сме избрали(не ,че сме все още) преди матурите,хич не ми е ясно? bouquet

Какви точно постъпки имаш предвид?  newsm78

# 496
Правят ли се някакви постъпки по училищата,които сме избрали(не ,че сме все още) преди матурите,хич не ми е ясно? bouquet

Какви точно постъпки имаш предвид?  newsm78
Подаване на документи например Simple Smile

# 497
Подаването на документи е след получаването на бележките с резултатите от НВО и  свидетелството за основно образование.  Peace

П. П. Късмет и успех днес на участниците в ПИ.  Praynig  Hug

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 06:45 от Чиби

# 498
  • София
  На нашите им дадоха някакви бележки, с които уведомяват родителите, че ако искат децата да полагат "изпит за проверка на способностите" (музика, хореография, ИИ), трябва да подадат заявление. За останалите сигурно ще е по служебен ред.

# 499
# 500
  • Бг-мама
Добро утро момичета. Никакви ви няма . Болните оздравяха ли ? Времето е ужасно , дано да не се разболяват децата.
Някой ако е решавал пробните на педагог , да даде моля смислено решение на 20, 22 и 24 задачи на 10 тест. Решава го вчера Георги , не се справи . Притесни се , ревна. (голям е ревльо)
Тази седмица класна по БЕЛ. В събота и неделя пробни .
В нашето училище симулация на пробен изпит няма да има. Нямали такава практика. Ми направете , колко да е сложно?

# 501
Добро утро.
Моят днес ще има втори модул на класната работа по БЕЛ.
Много е спокоен за преразказите, мисли си, че е голям спец.
Има за домашно, което ще им събират за оценка някакъв ПИ от Бултест Стандарт. Не ги бях чувала досега. Но и ми каза снощи в 100 часа, не го погледнах подробно, видях, че има доста геометрия само. дано го реши.
Зечова, няма много училища, в които да правят такава симулация на ПИ. Аз много възхитих на училището на Саша.

# 502
  • София
Добро  и от мен Simple Smile
Времето наистина е ужасно . Митко и той в събота и неделя е на ПИ в школата , да видим как ще се представи  Peace
За класно нищо не съм чула и той не знае , когато тогава .
И в нашето училище симулация на ПИ няма да има.

# 503
  • София
Зечова, няма много училища, в които да правят такава симулация на ПИ. Аз много възхитих на училището на Саша.

Те от години имат тази практика  Wink
Вчера бяхме на "Дружба 7" в училище "Дружба". Не беше лесен теста хич. 25+25 задачи БЕЛ+МАТ. Ще видим как се е представила. Има грешки. Любопитно ми е къде се намира сред всички деца. Това ще ми е донякъде показателно какво да очаквам на НВО. За нея пък беше полезно, понеже си вижда куцащите неща. Има последен шанс да навакса по майските празници  Wink

# 504
  • гр. София
Добро утро и от мен, мами  Heart Eyes

....Тази седмица класна по БЕЛ. В събота и неделя пробни .
В нашето училище симулация на пробен изпит няма да има. Нямали такава практика. Ми направете , колко да е сложно?
Зечова, тази събота и нашата ученичка ще е на редовни занятия по БЕЛ и МАТ в школата. В неделя с нейната добра приятелка от класа
Скрит текст:
тя ще се явява като външно дете
ще бъдат на последен ПИ по БЕЛ. Учителката ни съобщи, че този ПИ максимално ще се доближи като трудност до истинското НВО. Така че вече ще имаме представа за резултатите ни  newsm78
На повече ПИ няма да я пращам. На 7 май пък ще бъде последния ПИ по МАТ. Там пак двете с нейната приятелка са записани.
В нашето училище симулация на ПИ няма да има - нито по БЕЛ, нито по МАТ.
Днес по БЕЛ целият клас ще бъде изпитан на стихотворението "Неразделни"  Praynig. Дано нашата госпожица да се справи - вчера го преговаря... В школата взеха вече "По жътва", остана само разказа "По жицата" и вече преговор на целия изучен материал ще правят.
В края на седмицата сме на отоневрологично изследване, та ще видим кръвното дали има връзка със състоянието на вестибуларния апарат.
Скрит текст:
peneva_a, после ще ти пиша какви са резултатите...

Успешна нова седмица, майчета  newsm51

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 10:04 от Mama Mimi

# 505
  • София
Учителката ни съобщи, че този ПИ максимално ще се доближи като трудност до истинското НВО. Така че вече ще имаме представа за резултатите ни  newsm78

Е, той значи ще е най-лесният. По школите пробните обикновено са по-трудни отколкото тия на НВО. Wink

# 506
  • гр. София
Учителката ни съобщи, че този ПИ максимално ще се доближи като трудност до истинското НВО. Така че вече ще имаме представа за резултатите ни  newsm78

Е, той значи ще е най-лесният. По школите пробните обикновено са по-трудни отколкото тия на НВО. Wink
Vache, да, така е.  newsm10 Първите два ПИ по БЕЛ в школата бяха доста трудни. Последният щял да бъде по-лесен.

# 507
  • столицата

Вчера бяхме на "Дружба 7" в училище "Дружба". Не беше лесен теста хич. 25+25 задачи БЕЛ+МАТ. Ще видим как се е представила. Има грешки. Любопитно ми е къде се намира сред всички деца. Това ще ми е донякъде показателно какво да очаквам на НВО. За нея пък беше полезно, понеже си вижда куцащите неща. Има последен шанс да навакса по майските празници  Wink
[/quote]

И моето дете беше на състезанието. Последните задачи от мат я бяха затруднили и решила да не пише отговори, защото можело да й отнемат точки според регламента на състезанието. Можеше да си спретнем някоя срещичка насред Обеля Laughing За пръв път навлизам в дебрите на този квартал, но се ориентирах от раз Grinning Дори се забавлявах, защото видях, че дъщеря ми  и Павел на Ирина са  били разпределени в една стая и на ВМС-то в събота, и на състезанието в уч-ще Дружба.
Смятам да приключваме със състезанията, ПИ и т.н. вече.
Иначе училището Дружба  много ме впечатли. Бяха ми разказвали мои познати, че е  добре организирано. Списъците с разпределението налепени на няколко места за удобство. Ученици от уч-щето придружаваха състезателите до стаите , в които са разпределени, след края поканили децата на обяд /моето не отиде, но каза , че като слизала по стълбите на всеки етаж е имало детете от Дружба, което й е казвало за организирания обяд/, имат пансион, спортни зони, в коридорите закачени проекти. Повечето неща не са трудни за реализация и в общинско уч-ще ,не изискват много средства, но си личеше желанието да е удобно и мотивиращо за учениците.

# 508
  • столицата

[/quote]

И моето дете беше на състезанието. Последните задачи от мат я бяха затруднили и решила да не пише отговори, защото можело да й отнемат точки според регламента на състезанието. Можеше да си спретнем някоя срещичка насред Обеля Laughing За пръв път навлизам в дебрите на този квартал, но се ориентирах от раз Grinning Дори се забавлявах, защото видях, че дъщеря ми  и Павел на Ирина са  били разпределени в една стая и на ВМС-то в събота, и на състезанието в уч-ще Дружба.
Смятам да приключваме със състезанията, ПИ и т.н. вече.
Иначе училището Дружба  много ме впечатли. Бяха ми разказвали мои познати, че е  добре организирано. Списъците с разпределението налепени на няколко места за удобство. Ученици от уч-щето придружаваха състезателите до стаите , в които са разпределени, след края поканили децата на обяд /моето не отиде, но каза , че като слизала по стълбите на всеки етаж е имало детете от Дружба, което й е казвало за организирания обяд/, имат пансион, спортни зони, в коридорите закачени проекти. Повечето неща не са трудни за реализация и в общинско уч-ще ,не изискват много средства, но си личеше желанието да е удобно и мотивиращо за учениците.
Зечова, не е ревльо синът ти, а просто вече се поизнервиха децата и започват да се съмняват в способностите си и при частичен неуспех да решат една задача напр. И за много говоря в къщи и успокоявам, че не е необходимо да се  изреши/отговори на 100%, а и това е невъзможно /с изключение на 1-2 генийчета напр/

# 509
Здравейте. 
Сашо е на училище, но още е на диета за всеки случай, пу-пу.   Praynig
От тази нощ обаче аз се тръшнах със същия вирус.  ooooh!
Дано да сте здрави и децата, и големите.  Heart Eyes
Успехи на всички връстници.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт