Дневникът тема 80 - Да отслабнем всички заедно!

• 53 646
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Ая Ая тук във форума има една темичка с рецепти на Дюкан. Там в началото са написани храните, позволени и непозволени. Там е обяснено всичко много разбираемо. Това с дните например 2/2 е два дни чисти протеини, демек 2 дни ударна фаза и два дни втората фаза. Просто ги редуваш. Аз например сега правя това 2/2,т.е. 2 дни месо със салата или нещо друго, и 2 дни само месо или яйца или каквото е позволено от протеините. Може и да се започне с ударния период, и после се минава на следващия. Ох ама как го обясних. Дано не съм те объркала още повече.

# 646
Ая Ая, радвам се, че сме комплект!  Hug

# 647
ОФ,сега съм покрай цикъл и днеска цял ден ям,поне гледам слетобед да са салати и плодове,от вчера не съм на минус,явно повечето храна ще стопори килограми,ама по добре така,отколкото да се отпусна и да съм на + като миналия път Sad

# 648
Имам въпрос към Сиска какъв протеин пиеш?
Тия дни открих топлата вода с нещо като домашен сладолед.Квася си мляко, след това го цедя слагам си доза протеин (с шоколадов вкус) и малко замаразени плодове (малини, къпини, ягоди- каквото имам) и се получава страхотен сладолед, който изцяло отговаря на нуждите ми да се поглезя с храна а в същото време си ми е режимен и съм спокойна, че не върша нещо нередно Laughing

# 649
  • Велико Търново
Имам въпрос към Сиска какъв протеин пиеш?

https://fitnessdobavki.bg/Scitec-100-whey-protein-professional
Този от години Peace

# 650
сметнах ги :
35,1%

45,2%

19,7%
Прием
Белтъчини: 73 гр.
73
Мазнини: 41 гр.
41
Въглехидрати: 94 гр.
94

Общо калории: 1059 kCal

не е толкова много Simple Smile имам да хапна още плодове,хем ядох за разхлабване ама не действа,дайте ми съвет какво да взема ,има хапчета чист алое вера около 10лв ...да пробвам ли?

# 651
имам да хапна още плодове,хем ядох за разхлабване ама не действа,дайте ми съвет какво да взема ,има хапчета чист алое вера около 10лв ...да пробвам ли?
В една група във фейсбук хвали някакво натуралакс с алое вера.

# 652
Не гомога знам какво е,на това което гледох аз пише,че е чисто алоето...
Пих зелен.чай,топла вода,но май са ми малко трчностите от 2 дни.
За утре ще правя свинско със зеле и плодовете отделни,мислех на тях да карам,но се получават нещата.
Може да пробвам дюкан,като ми свършат плодовете,но ще видим.
Днес не тренирах,за.утре съм подготвила програма 1ч 30м,кардиото ще е 40 и около 50м упр.

# 653
Добро утро Simple Smile Тази сутрин съм с леко минусче - 200гр.Днес и утре само на протеини ще съм-омлет, пържоли от пил. гърди на скара и варени яйца. Това ще ми е менюто за два дни. Количествата пише че са неограничени, но няма да преяждам естествено. От понеделник пак ще включа и салати и ще правя дните 2 на 2.Интересно ми е този път за колко време ще ги изчистя последните килограми. Обаче е вярно че когато една диета се прави втори или трети път, резултатите идват по - бавно. Днес очаквах минуса да е малко по - голям, но уви. Все пак се радвам, че изобщо виждам такъв. Хубав ден от мен момичета Simple Smile Утре пак ще съм на линия с отчет от кантара Simple Smile

# 654
  • София
Аз се излунувах, много добре ми подейства. Сутринта се събудих с много енергия. Сега съм на работа, но и междувременно ми предстои голямото готвене за гости. Спрях се на здравословно меню, така че да си хапна смело и аз.

# 655
Аз се излунувах, много добре ми подейства. Сутринта се събудих с много енергия. Сега съм на работа, но и междувременно ми предстои голямото готвене за гости. Спрях се на здравословно меню, така че да си хапна смело и аз.
Може ли да споделиш какво си решила да готвиш, че последно време нямам никакви идеи.

# 656
  • София
Да, разбира се, но то не е нещо специалн, кой знае колко интересно, а и не съм си избистрила идеята напълно. Ще ни идват възрастни хора на гости, които периодично живеят в България за по 1-2 месеца, но иначе са германци, така че ще заложа и на нашенски елементи, но в красив вариант.

Скрит текст:
Салата - домати, краставици, зелении от градината, авокадо, еленски бут, пекорино и дресинг

Някакви разядки - най-вероятно с цедено мляко и тиквички, втора с патладжан и любимата на ММ и нездравословна яйчена салата - настъргани яйца с майонеза Хелманс (с друга купена не я признава), кисело мляко, бекон и кашкавал. И на мен ми е много любима, но ще се въздържа.  

Основното ще е тип плескавици(големи и по-плоски, за да мога да ги поднеса по-красиво Crazy) с накълцан бекон вътре и парче разтопен кашакавал в средата, с купичка в чинията с домашна лютеница, за останалите с пюре, овкусено с малко сос грейви. Те много обичат и нещо тип кавърмата: задушен лук с морков и чушка, та може да променя гарнитурите.

Десерт няма да има, купих кайсии, череши.

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 11:07 от Niya-

# 657
За мен салатата от яйца, Домашна майонеза, бекон, сирена, подправки си е напълно здравословна и често я правя.    Laughing
Идеално се вписва в начина ми на хранене.В различните вариации съм добавяла кисели краставички/печени чушки/мариновани гъбки/каперси/нарязани маслини.....дори печено месо.
Общо взето ми е малко тип салата "изчисти хладилника".    Laughing
С добавката на малко извара/рикота става по-стегната и може да се оформи в рингове различни форми....

# 658
  • София
За мен тя е ок, ако човек е на ВМНВ. Аз също като съм спазвала такъв режим или седмица съм била на такова ядене, съм си я хапвала. Но ако човек си яде В, не е добре да прекалява и с мазнините. Аз вчера бях на плодове примерно и смятам, че днес не е добра идея тази салата. Мисля, че и твоето мнение беше същото за В и М или бъркам, ако е друго, ще ми интересно да те прочета.

# 659
Да, мнението ми е същото, има ли повече въглехидрати, намаляват се мазнините.
Аз затова написах, че е перфектна   за моя начин на хранене.    Grinning

Общи условия

Активация на акаунт