Школи и индивидуални уроци за седмокласници

• 82 605
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Здравейте, търся за град Пловдив. Някой има ли впечатления за добър учител по БЕЛ за седмокласник.  Готви се за Математическа Гимназия.  От 3години посещава школа Еврика по математика.  Но с БЕЛ му е трудно и е нужна допълнителна сериозна подготовка.  Благодаря,

# 286
Индивидуалният урок каква цена е и кого трябва да търся?Става въпрос за седмокласник и да не е онлайн.

# 287
  • София
Индивидуалният урок каква цена е и кого трябва да търся?Става въпрос за седмокласник и да не е онлайн.
Цената е според учителя и според населеното място.
Втората част на въпроса е още по-трудно за отговор.

Плащала съм 50 лв., когато познати плащаха 30-35 лв.
При това моето дете бе без пропуски, с интерес и познания по предмета, за разлика от познатите.
Тези 50 лв. ги плащах вече от 1.5 г. за другото си дете 8-9 клас, при това само онлайн, бе със затруднения по предмета и онлайн се получиха нещата.
Същият този учител за друг седмокласник каза, че ще са нужни 2пъти седмично уроци, т.е. цената *2.

# 288
Влизате в сайта на учители.бг /примерно/ и филтрирате, четето оставените отзиви, наслагвате информацията спрямо специфики при вашето дете /с мъж или жена, с млад преподавател или с по-възрастен и каквото се сетите/, бюджет, логистика, времеви възможности и ... пробвате.

# 289
Понеже от тази тема преди две години научих за школа Клас (гр. Варна) и г-жа Ивелина Бояджиева, преподавател по БЕЛ, много бих искала да дам положителен отзив. Изключителен преподавател и учител по призвание.

Това е второ канидидатстване след 7-ми клас в семейството (имам по-голяма дъщеря) и малко или много знаех какво предстои. Този път, обаче, подготовката мина толкова приятно и спокойно,че не мога да спестя мнение тук.

Силно съм впечатлена от процеса и горещо ви препоръчвам тази школа и тази госпожа.
Дъщеря ми има 93 точки на матурата, при условие ,че беше изпуснала две години в бг училище и се налагаше да наваксва с доста материал.
Изключително харизматичен преподавател и децата я заобикват веднага.
Колко хубаво би било да има повече такива учители !

# 290
  • София
Здравейте! Може ли да препоръчате учител по математика от школата Регалия, гр. София? За сега само за Емилия Димитрова ви казаха.

# 291
Здравейте,

детето ми в момента посещава Веди (6 клас), но някак си ми е трудно да преценя нивото на подготовка. Не съм наясно с отзивите за тях през последните години, няма много.
Колебая се кое е по-добре за дете с отличен успех, което цели  над 90 т. по двата предмета (ако има и късмет де).  Дали да се насочим към Руска Станчева по БЕЛ и индивидуални уроци по Мат.
Или пък към Милениум?

Ако имате пресни отзиви, ще се радвам да споделите. Благодаря!

# 292
  • София
90+ точки не са въпрос на късмет, “тренировките” са, за да не изгуби някоя точка по недоглеждане, т.е 100-.
Нивото на подготовка във Веди може да прецените no тестовете, които правят. Имат добри програми/учебници. Преподавателите също дават добра обратна връзка. Разпределят децата по ниво, гъвкави са, имат много групи, може да се промени деня след уговорка като посочват  друга група с подобно ниво.
Ако визирате Школа Милениум в Лозенец също съм с добри впечатления от тях по БЕЛ.
Много зависи от детето. За двете си деца ползвах съвсем различни школи и начини на подготовка - според нивото им, смените в училище, свободното време и целите им. По Математика за второто дете бе на индивидуални уроци, но при него не нямаше въпрос къде му в нивото, нямах нужда от сравнение.

# 293
  • сред маслини и портокалов цвят
Здравейте,

детето ми в момента посещава Веди (6 клас), но някак си ми е трудно да преценя нивото на подготовка. Не съм наясно с отзивите за тях през последните години, няма много.
Колебая се кое е по-добре за дете с отличен успех, което цели  над 90 т. по двата предмета (ако има и късмет де).  Дали да се насочим към Руска Станчева по БЕЛ и индивидуални уроци по Мат.
Или пък към Милениум?

Ако имате пресни отзиви, ще се радвам да споделите. Благодаря!

За дете с отличен успех, ВЕДИ са добър избор. Дъщеря ми беше миналата година при тях, в група по математика. Въпреки, че беше уж в елитното 32-ро и имаше само шестици по математика, се оказа, че има и  пропуски. Упражняват се доста, дават им големи домашни, има няколко пробни матури. Доволни сме много. На матурата изкара 95 точки, което беше достатъчно за нея. За БЕЛ нямам наблюдения.

Общи условия

Активация на акаунт