Забременели след ин витро - Tема 37

• 50 966
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Момичета от три дни следя кръвното си откакто Доктора ми намали хормоните горната ми граница е по-висока а долната по-ниска Благодаря за съвета за Панадол Много ми помогна

# 646
На мен за контракциите магнезия не ми помогна. Когато го замених с нифедипин, нещата се успокоиха. 🙂
Нифидипина не е ли за кръвно?Не ти ли пада от него много кръвното?

# 647
Принципно е за високо кръвно, да. Но много често започват да го изписват за контракции, има страхотен ефект. За съжаление обикновения нифедипин го спряха и го заместват с коринфар (нифедипин с удължено освобождаване и малко по-силен).
Първоначално ме беше страх, защото кръвното ми е 90/60. Започнах да го пия и сутрин винаги кафе или нещо сладичко за всеки случай. Не съм имала проблеми.

# 648
  • София
На мен пък и до ден днешен не са ми изписали магнезий.
Момичета, изпих си Малтофер-а днес. Стискайте палци да оцелея. И ако нямам проблеми, от утре ги започвам както са ми изписани 2х1. Без яйца! Simple Smile

# 649
Клиър, как ти е шийката? Прави ли ти Илиев серклаж? Колко килограма качи до тук? Писа, че бебките са по около 2 килограма и затова се замислих.

# 650
  • От Луната
Аз не съм пила магнезий и си търпях всички болки. Магнезия ми беше все на горна граница и пак доста ме опъваше. Все пак родих 4+ кила Рибок Simple Smile
Това са нормални неща.

# 651
На мен и нефидипина не ми помагаше особено, ама то аз бях изтрещяла психически вече, макар че си бях доста добре предвид ситуацията. Но нали магнезия се използва и при депресивни състояния, а аз дооооста системи поех. Аз също съм с ниско кръвно, но нямах проблем с нефидипина.

# 652
Дънди, вече са 2,48 и 2,36кг. Още седмица ще ги топля и сигурно ще стигнат към 2,6кг, което за мен е идеално. Не съм максималист! Важното е, че нямат голяма разлика. Хи хи
Имаше съмнение и разговор за серклаж в 19 седмица, защото имах леко разширение на канала, което Кръстев в Надежда изобщо не видя. Една седмица слагах утрогестан, от тогава всъщност започнах приема на коринфар, на контролния нещата бяха вече ок и не се наложи. Иначе започнах с ДМШ около 4,2 към 28с беше 3,5 сега е около 2,5. На феталната проф. Марков ми обясни, че е много важна шийката и да не се притеснявам от преждевременно раждане (което беше всъщност моят кошмар). Иначе стартирах 54кг, сега съм 67кг, но е абсурдно да съм качила само 13кг, първите месеци вероятно отслабнах заради ужасното гадене и сега забелязвам, че са ме изсмукали доста. Като цяло имах проблем с апетита и насила ядях месо, затова включиха протеини.
Обръщайки се назад имах няколко стресиращи момента: кървенето в 14с, контракциите, разширяването на канала, което хванахме на време, имаше съмнение за амниотична нишка, но и това се оказа фалшива тревога, и накрая Михова в 28ма като ми каза сега е много рисков този месец яко се спекох и лежах почти целия юли. Другите тревоги не ги броя...
Ти при кой се следиш? Серклаж ли предлагат?

# 653
Клиър, мерси за инфото. Аз си питам информативно. Иначе в началото при Корсачки, но замина, за жалост, много ми допадаше начина му на действие, сега при Колева. Но обмислям при още поне един доктор да следя.

# 654
Дънди, аз се следях и в Надежда заради болничния. В Токуда е доста тегава процедурата до колкото знам.

# 655
Да, мисля да направя същото, но се чудя Личева или Димова. 🙄

# 656
Христов Grinning

# 657
  • София
в една тема коментират че вече не води жк.

# 658
Да, на мен от регистратура ми казаха, че не приема нови пациенти.

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 09:13 от ~Mystic~

# 659
Абе веселба, явно ще си обикалям докторите като цветарка. 😜

Общи условия

Активация на акаунт