Забременели след ин витро - Tема 37

• 50 939
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
В коя тема? И какво прави тогава :O

# 661
  • В сърцето на любимия човек
И на мен ми стана интересно?
Христов за мен е един от най-добрите лекари и е отличен хирург.

# 662
Предполагам това е темата:

http://m.bg-mamma.com/?topic=969721.150

Остава само в хирургията.

# 663
Момичета аз съм при Христов,води женска консултация и приема и нови пациенти.Една приятелка е сега на 14-ти за пръв при него на женска консултация.

# 664
А как може да се запишеш при него, понеже явно през регистратура не става?

# 665
А как може да се запишеш при него, понеже явно през регистратура не става?
Тя през регистратурата си записа миналия месец към 15 ти като излязоха графиците.

# 666
Ясно, благодаря ти.Kissing Heart

# 667
Да, мисля да направя същото, но се чудя Личева или Димова. 🙄

Личева Simple Smile

# 668
Момичета, как сте в тези горещини?  Heart Eyes Чакаме няколко бебочета май тези дни...Цвети, Клиър, палчета за леко раждане!  Praynig Ако още някой е на финалната права, да си каже.

Аз днес минах на ФМ, всичко е наред с бебка и с мама.  Heart Eyes Док каза да си живея нормално. Изписа ми Витамин Б 6, Б 12 и желязо. Засега съм била добре, но запасите ми щели да започнат да падат. Ще ги купя и започвам. Каза, че не държи на още една ФМ в 30 седмица, но за мое успокоение можело да направя.  В тази връзка, вие правихте ли и последната ФМ или я пропуснахте?  newsm78

# 669
Лив, браво на теб и бебка Hug
Аз реших да не я правя последната ФМ. Стратиева ми каза на предишната, че всичко е наред и последната спокойно мога да я пропусна. А и моя д-р подробно оглежда нещата всеки път и щом нищо не е казал, значи няма нищо притеснително, та смятам, че е излишна.
А в горещините грухтя яко дори и сутрин рано да се покажа, та съвсем избягвам излизанията тия дни и крепя климатика вкъщи. А толкова да обичам да се разхождам...дано познаят и от събота наистина да се поразхлади малко.

# 670
Браво, Ливчо Hug Знаеш, че при него всеки преглед е като ФМ. В този смисъл, ако ходиш редовно няма и да се замислиш последна ФМ ли е, какво ли е. Като цяло ще огледа всичко за последно /някои неща се виждат чак на този етап/, ще те успокои за раждането и ако нямаш някакви сериозни проблеми, за които държи да те гледа до последно ще се опита да те прати по живо по здраво и да си облекчи графика /в кръга на шегата  Rolling Eyes/. Ако си нахално същество до последно ще му се редиш до малко преди раждане, да те посреща с въпроса "Ти нямаше ли да раждаш вече, защо си ми дошла NaughtyMr. Green
Чакаме розовия бебевалеж тези дни Flutter

# 671
Лив, последни финални метри. Все си мисля, че нещо пропускам или забравям да свърша и преглеждам римайндера на телефона с оставащите задачи. Останаха ми последни тонове в четвъртък, да се разкрася уикенда и, ако успея, да се наспя за последно! 😂
Нямам никакво търпение да ги видя, да ми олекне и като цяло много положително съм се настроила! Д-р Илиев вече е предупредил д-р Масларска, че ще има скоро близнаци, и съм супер спокойна.
Марков и на мен ми каза, че няма смисъл от трета ФМ, защото всичко е наред, но аз от мерак за снимки отидох. То пък се оказа, че близнаци абсурд да ги хванат толкова късно. И така...
Много се радвам, че само хубави новини се сипят в темата! ❤

# 672
Масларска много ще ти хареса Simple Smile

# 673
  • София
Момичета, какви пари е скрининга в Надежда.

# 674
Нандин, ходих при Михова и е 120 лева, но след прегледа ми върнаха 40 лева, защото бях правила пренатест, така че реално не ми взеха кръв. Но цялото преглед + кръв - 120 лева.
На мен жегата зле ми се отразява последните 3 дни на климатик. Иначе много ми пада кръвното и ми става и лошо.
Хайде чакаме розовия бебе валеж.😜

Общи условия

Активация на акаунт