В момента чета...54

• 63 525
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
В момента свършвам с Фейзън и неговата "Свобода" и започнах едновременно с нея и биографията на Брук Шийлдс за взаимоотношенията с майка й.

Кой? Не е ли Франзен? newsm78
Да. Объркала съм се, извинете.

# 106
  • Плевен
Здравейте, и аз не съм се включвала отдавна. То и много малко четях напоследък. Сега завърших "Аз преди теб", а в момента чета "Долината на куклите".

# 107
  • София
Вени, за "Светкавица"...

Скрит текст:
беше някаква история с пътувания във времето и някаква жена, която живееше със семейството си в планинска вила и зимата ставаше катастрофа, нали? Ако е тази книгата, наистина ми беше много неприятна и никак, ама никак не я харесах

# 108
  • София
Същата книга е, Миж. Помня, че много те беше подразнила.

# 109
  • София
Същата книга е, Миж. Помня, че много те беше подразнила.

Да, много ме беше подразнила. Нищо чудно, че съм я изтрила и от ГР, и от паметта си, въпреки Гинко-то IllBlushBlush
Няма да посягам към Кунц, не е "моят" автор.

# 110
Почнах ''Железният светилник'', но да видим докъде ще стигна.

# 111
  • Някъде Там
минах ги „Железният светилник“, „Преспанските камбани“ на един дъх и сега запънах на "Илинден" - не знам защо но не ми върви. Предните просто ме държаха в напрежение ( въпреки че съм ги чела преди години).

# 112
Започнах на Ю Несбьо "Ловци на глави". Не знам какво да очаквам сякаш Хуле го няма в тази книга.....Надявам се да ми хареса като всички останали.
Къде мога в електронен вариант да намеря книгите на Юрт и Русенфелт?

# 113
  • Пловдив
На мен Светкавицата на Кунц много ми хареса, макар да не обичам книги с фантастични елементи. Тази определено ми беше интересна и я препоръчвам.

# 114
минах ги „Железният светилник“, „Преспанските камбани“ на един дъх и сега запънах на "Илинден" - не знам защо но не ми върви. Предните просто ме държаха в напрежение ( въпреки че съм ги чела преди години).

И аз "Илинден" и "Гласовете ви чувам" много трудно ги прочетох.

# 115
  • Вестерос
Аз приключвам Ема, харесва ми като другите на Остин, но по-мудно ми върви малко. Няма я много тръпката.
Ще почвам То на Кинг.

# 116
  • София
Препрочит ли ще правиш или за първи път?

Миж, пробвай Кунц с "Пазители"! Ако и тази книга не те грабне, наистина авторът ще се окаже не "твой".

# 117
Избутах я тая гудрийдска истерия "The One", като много други започна обещаващо и после се разводни. За лятно трилърче бива бих казала.

Започвам "Хубостта е рана" на Ека Курняван.

Ах, "То", тази ми е в топ 5, за мен е най-доброто на Краля Heart Eyes

# 118
  • София/Севлиево
В момента чета Соц гурме от Албена Шкодрова, много ми е интересна,въпреки че е доста различна от това,което по принцип чета.

# 119
  • Вестерос
Препрочит ли ще правиш или за първи път?

Миж, пробвай Кунц с "Пазители"! Ако и тази книга не те грабне, наистина авторът ще се окаже не "твой".
За пръв път Simple Smile Да загрея преди филма, чела съм други на Кинг, малко, харесват ми. Обаче то То, което имам май е първа част, разделена ли е
?

Общи условия

Активация на акаунт