Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да вмъкна изображение в мнение?
Как да скрием текст в скрит текст?
Кои са някои препоръчани книги?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да вмъкна изображение в мнение?
За да вмъкнете изображение в мнение, копирайте адреса на изображението между отварящия и затварящия таг за изображение, т.е. между [img] и [/img], и поставете адреса на изображението между тези тагове. Можете да намалите размера на изображението, като използвате img height=250 или img height=300 след отварящия таг за изображение. Например: [img height=250]http://...jpg[/img].
-
Как да скрием текст в скрит текст?
-
Кои са някои препоръчани книги?
Препоръчвам ви да разгледате следните книги: "Три ябълки паднаха от небето" на Нарин Абгарян, "Книжарница Найтингейл" на Veronica Henry, "Дете 44" на Rob Thomson Smith, "Нещо чака ... сред дърветата" на Tana French и „Мофонго“. Тези книги са получили положителни отзиви от членовете на форума и може да ви заинтригуват.
-
Какви са мненията за книгата "Дете 44" на Роб Том Смърт?
-
Какви са мненията за книгата "Три ябълки паднаха от небето" на Нарине Абгарян?

Да загрея преди филма, чела съм други на Кинг, малко, харесват ми. Обаче то То, което имам май е първа част, разделена ли е