Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да използвам PayPal, за да платя Max Pack?
Как да активирам Max Pack в играта?
Как мога да участвам в куеста за шест игри?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да използвам PayPal, за да платя Max Pack?
За да използвате PayPal за плащане на Max Pack, трябва да имате регистрирана Visa или MasterCard в акаунта си в PayPal. След като влезете в PayPal, въведете желаната сума във полето „Сума“. Натиснете бутона „Плащане“, за да продължите. Втората половина от процеса се извършва в PayPal, където ще видите таксата и ще завършите плащането.
-
Как да активирам Max Pack в играта?
-
Как мога да участвам в куеста за шест игри?
За да участвате в куеста за шест игри, трябва да завършите всички нива на игрите Snuggly Pilot, Guardian Angel, Sinkyfrog's Ark и The Dare of Diabolо до 5-то ниво едновременно. След това трябва да „се самоубиете“ на текущите нива и утре отново да сте на 1-во ниво на всички игри. Повторете този процес за всички нива до 6-то, като след завършване на куеста ще получите опит и възможността да стартирате игрите от произволно ниво.
-
Как мога да изтрия акаунт в игра?
-
Какво представляват диамантите в играта?

Само да вметна че аз не съм го пробвал защото съм активирал куеста отдавна и не знам със сигурност дали работи но нищо не ви пречи да пробвате