Петимата тибетци - ритуали за младост, жизненост и добра форма

• 75 574
  • 442
  •   1
Отговори
# 135
Третото упражнение и на мен нещо ми се струва, че не го правя както трябва. Иначе продължавам, бавно, но славно.  Grinning

# 136
Арбанашка кокона , чудесен резултат!Браво, продължавай все така с успех да мориш килцата!
И аз съм на диета.за 17 дни 6 килца си заминаха.днес правих 5-те упражнения, току що, всъщност .Завъртането го правих 3 пъти,а другите по 5.няма да бързам с бройките!

# 137
  • Поморие

И аз съм на диета.за 17 дни 6 килца си заминаха.
Леле каква е тая диета? 6 кила за 17 дни е страхотен резултат-давай рецептата.

# 138
  • Насред хаоса
Цоп и аз тук! Tea - fea , благодаря ти много! Откога търся подобни упражнения само ... Сега ми паднаха  smile3508
Направих ги всички по 5 пъти, само въртенето - 11. Ама щом го докарах до толкова, значи не съм го направила, както трябва.  newsm78
Как точно се въртите? Непрекъснато, докато усетите световъртеж или на всяко завъртане спирате?

# 139
  • България

само  да ви питам на четвъртото упражнение сядате ли всеки път на земята?
ами аз не сядам, прочетох някъде , че така ефекта е по-добър и повече се стягат мускулите.

# 140
Днес и аз ги започвам, правих ги само веднъж преди около десетина дни, но после забравих. Ако не спазваш диета, дали ще има ефект, само за стягане...  newsm78

# 141

И аз съм на диета.за 17 дни 6 килца си заминаха.
Леле каква е тая диета? 6 кила за 17 дни е страхотен резултат-давай рецептата.

Дюкана, мила,Дюкана! LaughingАз качих в началото на зимата и явно килограмите, с които не е свикнал организмът ми бързо си заминаха!Сега останалите 6-7 сигурно ще ги влача много по-дълго!Днес ми е 22-ри ден.
Сега като приспя малкия и ще си направя тибетчетата.Пак по малко бройки.
Да ви питам възможно ли е чак такава енергия да са ми дали от едно правене, че снощи да се въртя като изоглавена и да не мога да заспя до 3 часа?Не вярвам да е от тях! newsm78

# 142
Момичета, и днес съм изрядна!
Свалих си и йога.Как може да съм толкова задръстена-ами в къщи ще си я играя вместо да страдам, че не мога да ходя някъде организирано.Просто бях изключила, че има в нета филмчета!
Само да ви питам.В каква последователност да ги правя?Първо тибетските или накрая?

# 143
Цоп и аз тук! Tea - fea , благодаря ти много! Откога търся подобни упражнения само ... Сега ми паднаха  smile3508
Направих ги всички по 5 пъти, само въртенето - 11. Ама щом го докарах до толкова, значи не съм го направила, както трябва.  newsm78
Как точно се въртите? Непрекъснато, докато усетите световъртеж или на всяко завъртане спирате?
veronna, добре дошла !  Hug
Радвам се да съм полезна Simple Smile
Относно 1-то упражнение, това ,което съм чела е,че леко трябва да се забавим в края на завъртането,но не да спрем. Аз не винаги се сещам да го прая така Simple Smile

# 144
Добър вечер момичета ! Приемате ли нови?Аз понеже съм на диета ,реших че трябва да помислия и за тонуса си и стягането.
Вчера за пръв път правих тибетците.Като за пръв път така се изсилих,докато ги правих ми беше приятно, но после ми беше лошо от въртенето ,поне 1час и нещо .Ама аз се поувлякох с него -направих поне 15 бройки .Днес сутринта направих само 3 въртения ,а от другите по 5 бройки ,че цялата съм в мускулна треска  Mr. Green.Ама нищо-сега поне знам с кой тибетец кой мускул натоварвам Peace

# 145
Комета здравей Grinning искам да те посъветвам нещо,тъй като си почнала упраженията вчера,първите няколко дни може и да имаш мускулна треска,тъй че аз например бях разбъркала малко сода във една чаша вода.
Освен това почвай по малко,от по 5 на ден примерно,така 5 дни или седмица там,после 10,после 15 и чак после по 21 пъти всяко упр. няма нужда да пресилваш и да бързаш,те помагат когато си търпелива и постоянна Grinning

# 146
Благодаря за съвета Tiffany .Така и ще правя вече  имам горчив опит от вчера  Naughty.
Само неразбрах какво имаше в предвид с това със содата?

# 147
ами малко сода бикарбонат в една чаша с вода,разбъркваш и изпиваш,за да нямаш мускулна треска

# 148
  • Поморие

Дюкана, мила,Дюкана! .
Да ви питам възможно ли е чак такава енергия да са ми дали от едно правене, че снощи да се въртя като изоглавена и да не мога да заспя до 3 часа?Не вярвам да е от тях! newsm78
[/quote]
Аааа, и аз съм минала от там,ама за 60 дни свалих 8 кила-твоят резултат е направо феноменален.
А относно безсънието и при мен беше същото защото правех упражненията към 7 вечерта, но откакто ги правя сутринта нямам проблем.

# 149
Вярно, че добре съм свалила.Днес пак ги правих на обяд като приспах детето и ето още не мога да заспя.Утре със ставането и ги почвам!
Брейй, как се изхвърлих! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт