Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е основната тема на дискусията във форума?
Каква е рецептата за трици в машината за хляб?
Какво представлява ацетонът в урината и какво означава за организма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е основната тема на дискусията във форума?
-
Каква е рецептата за трици в машината за хляб?
Рецептата за трици в машината за хляб включва закуска с кисело мляко и трици, варене на пет-шест яйца, ядене на пилешки гърди на скара и консумация на много вода. Тази схема е предназначена да стимулира метаболизма и не трябва да се прилага често. Важно е да се отбележи, че тази схема не е подходяща за ежедневна употреба; вместо това е предназначен за специфични ситуации, като например след дълъг период на задържане или след преяждане.
-
Какво представлява ацетонът в урината и какво означава за организма?
Ацетонът в урината е кетонно тяло и показва, че тялото е в състояние на кетоза, което означава, че изгаря мазнини. Това е често срещано при хора, които следват диети с ниско съдържание на въглехидрати като режима на Дюкан. В този контекст наличието на ацетон в урината означава успешно изгаряне на мазнини в организма.
-
Какви са стратегиите за предотвратяване на задържането на вода преди пълнолуние?
-
Как мога да се справя с наддаването на тегло след почивка?
А по повод котаците , те не са лоши , явно ти не ги харесваш , а това ще го усети всяко животно. 
.5 месеца успешно си ги поддържах,но после качих 2кг.2-3 месеца си варирах 77-78.при условие че цял живот съм била 85-90 кг ,а след раждането 105 тези кг ми се струваха добре.но през последния месец качих още 2 и цифрата 80 вече ми се струва доста стряскаща.не искам всичките ми усилия да са напразни.так че отново съм тук.
Доста бавно вървят при мен нещата,но аз си знам от какво е... Не,не е от прегрешения,със сигурност...Друг е проблема,но аз си го знаех още като започнах...По-важно е да не се отказвам!
аааа,гледала съм за юли -уффф ,сега на 16 август влиза.Нищо де ,то реших вече -днеска ще е ,това е положението.Няма си играем на дребно тука с някакви си 300-400 гр. 

Както и да е, ще има пак минуси, нали съм си режимна, няма мърдане...