Гласуване за "Най-приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо" 2012

• 7 482
  • 144
  •   1
Отговори
Гласуване за "Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо".

3 дни за 3 гласа. Общо 12 претенденти защото много участници имаха еднакъв брой гласове.

# 1
Сия и Клонка, за третия приемам подкупи.

# 2
  • Талант на 2012,2013 г.
Кака Сийка, Бояна,Azzy Peace

# 3
Saule, Dona и Касита

# 4
Гласувах за 10 c's. Увлекателно ми е да я чета, дори когато е писала по теми, към които нямам никакъв интерес.

# 5
Аз тук  не видях Богиня - тя пише безупречно . Приятно, ясно, точно в целта, без диалектни форми и акцентиране върху гласни и лиготия.
Но, уотевър. В така предоставените възможности  моята звездна тройка са Бояна- Ази - Дона  Peace

# 6
Аз тук  не видях Богиня - тя пише безупречно.

Ако бях включила всички с над 5 гласа щяхме да имаме около 17 номинирани.

# 7
  • Ямбол
Струва ми се, че сега статистиката е най-истинска, докато не са се усетили агитаторите и не са започнали да подкрепят един конкретен човек. Тези, които водят в момента, са и сред моите избрани.

# 8
  • София
Аз съм за Бояна, Соле и 10с. Дори когато сме опоненти.

# 9
  • на брега на морето
Крейзи чик - брилянтна е.

КЛОНКА - много е мъдра.

# 10
Ники, Крейзи чик и Куркума.

# 11
  • Galaxy 13197853088
Ако Клонка спечели ще се върне ли да попише във форума ? м?

# 12
Дона, Клона и Saule-то.
Клонка, ако вземе да понамине насам, хич няма да е лошо. Успява да бъде забавна без сарказъм и горчива ирония, което малко съфорумци го умеят.
Дона няма какво да я коментирам, да не взема да се изложа.
Saule пък ми действа супер успокояващо, намира в думите й съвет, утеха, разбиране - умна и добронамерена- пак голяма рядкост.

Мамасита Бандита също е за златно перо, не знам как така я няма тук. Нейните постинги винаги ги следя с интерес.

# 13
Клонка ми е тотален фаворит в тази номинация, другите си 2 гласа дадох на Дона и Бояна.

# 14
 Дона, Бояна, Куркума. Жалко, че я нямаше Гюлфия в класацията, тя ми е фаворит.

Общи условия

Активация на акаунт