Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ 25

• 45 463
  • 743
  •   1
Отговори
  • София
Момичета и момчета, заповядайте в новата тема.
Със затоплянето на времето - започва и активния сезон за нас Simple Smile
Успех в начинанието, малко нерви, много хубави емоции, финансови постъпления, разбрани служители и късмет!

Въпросче, вместо запис  Simple Smile - Какво отопление предвиждате/ ползвате и какви са недостатъците му/ предимствата?

Темите дотук

1   2   3    4   5    6    7   8   9   10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20   21  22  23  24

# 1
  • софия
Благодаря за новата тема Hug

аз да се разпиша- спираме  каквото и да е мислене за две седмици! След тях ще се знае ще се прави ли изобщо каквото и да е или ще остане за след една година!

Пусти пари, особенно като се появи втори фронт на който са нужни!

# 2
  • Русе
И аз тук с голямо удоволствие Simple Smile.

# 3
Ms.Gorgeous bouquet

АКО започнем да правим нещо на есен ( Praynig), отоплението ще е термопомпа или пелети...не съм смятала, щото още "рибата е в морето" та да не слагам тигана Mr. Green, но има високи подпочвени, ...но всичко е въпрос на сметки и суми...

# 4
  • София
Въпросче, вместо запис  Simple Smile - Какво отопление предвиждате/ ползвате и какви са недостатъците му/ предимствата?

Благодаря за темата!
И отговор вместо запис  Simple Smile (въпреки че сигурно се повтарям) - термопомпа вода-вода. Вече имаме сондаж, този месец предстои да навържем и останалите елементи.

# 5
  • Перник
Вместо "запис" - имаме....договор за проектиране най-после  ooooh!

И сега се топлим с камина с водна риза на дърва, и в бъдещата къща ще си я пренесем. Мъжът ми "успокои" терзанията ми, че е грозна, като каза, че тя в момента е на 5 години, най-много до година - 2 водната риза щяла да пробие и щяло да се наложи да я сменим  Laughing

# 6
Здравейте , от известно време следя темата с интерес .
Надявам се да приемате нови попълнения и да помагате с мнения по въпросите ми..,които сигурно ще са доста . Laughing
Темата с отоплението ме вълнува, макар и да сме далеч от този етап, но пък аз обичам от раничко да се информирам.. Embarassed
  bouquet на всички,които допринасят за съществуването на тази полезна тема.

# 7
  • густо майна Филибето
Вместо "запис" - имаме....договор за проектиране най-после  ooooh!

И сега се топлим с камина с водна риза на дърва, и в бъдещата къща ще си я пренесем. Мъжът ми "успокои" терзанията ми, че е грозна, като каза, че тя в момента е на 5 години, най-много до година - 2 водната риза щяла да пробие и щяло да се наложи да я сменим  Laughing

Joy Joy Joy
Не му вярвай, мъжете все така отлагат - утре, в неделя, догодина..... Много ме развесели Hug
В крайна сметка къщата сглобяема ли ще е или монолитна?

tblagoeva, ако искаш цветя, по-лесно ще ти е ако са в земята , а не на терасата, по-лесно се обслужват, дори когато отсъстваш за дълго . Жалко, че си толкова заета през лятото Sad

# 8
  • София
Любознателна, знам, че не е тук мястото, но....
Бебето ни куче  изръфа краищата на розите. Сега са едни...разпарчетосани. Уместно ли е да ги подрежа сега или да ги оставя така?

katia13, добре дошла!

# 9
  • Варна
Кацвам и аз в новата тема, за която благодаря!   bouquet

По въпроса с отоплението се надяваме някой ден да ни огрее термопомпа въздух-вода, но сега ще заложим тръбите за водно подово и вентилаторни конвектори и на първо време ще се пробваме с преработен климатик, който да работи като термопомпа, докато се видим с пари за термопопма... Rolling Eyes
Отделно предвиждаме камина и въздуховоди, но това е резервен, а не основен вариант. В тази връзка, тук има ли вече опитни в избора на камина, да препоръчате фирма?

# 10
Ние също като Trufel сме с термопомпа въздух-вода ще се отопляваме, съответно подово и конвекторни. Предвиждаме и солари да сложим. Обещали са ни ниски разходи за  ток, на което силно се надявам, че инвестицията беше доооста големичка. Дай боже лятото да се пренесем вече, а на есен да имам отзиви. Praynig

# 11
Ние също ще сме с термопомпа въздух-вода, но засега сме направили само подовото. Направихме и камина с въздушна риза и въздуховоди във всички стаи.

# 12
  • Горна Оряховица
Ms.Gorgeous , благодаря за новата тема  bouquet
И се нареждам и аз като четвърти  номер с евентуална термопомпа въздух- вода. За сега сме на парно на ток с вентилаторни конвектори. Все още не сме получили сметката за ток за декември Confused та не зная как са нещата но ще се "похваля". Иначе сме решили да изкараме една зима така, за да преценим има ли смисъл да се инвестира в термопомпата,че тя е над 10000лв Rolling Eyes

# 13
Вместо запис, да не е празно, да споделя, че чакаме новите въведения в проекта. Мен не ме убедихте, но се оказа, че мм наднича тук от време на време и сте го убедили за още една стая за децата.  Grinning. Аз пък ще получа желаното перално.  Party

Още сме бебета, но прогнозираме да се отопляваме с камина и водна риза. Сега в апартамента сме на климатици и конвектор.

# 14
  • софия
Вместо запис, да не е празно, да споделя, че чакаме новите въведения в проекта. Мен не ме убедихте, но се оказа, че мм наднича тук от време на време и сте го убедили за още една стая за децата.  Grinning. Аз пък ще получа желаното перално.  Party

Още сме бебета, но прогнозираме да се отопляваме с камина и водна риза. Сега в апартамента сме на климатици и конвектор.
Браво на ТМ   Grinning ,практичен човек!

Общи условия

Активация на акаунт