Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се регистрирам в PayPal?
Как мога да отворя спор в PayPal и до колко време след плащането мога да го направя?
Как мога да променя валутата на курса в PayPal, за да ме таксува по курса на моята банка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се регистрирам в PayPal?
За да се регистрирате в PayPal, посетете https://www.paypal.com и щракнете върху „New to PayPal? Sign up“ под „Account login“. След като попълните личните си данни и потвърдите своята кредитна/дебитна карта, системата ще изтегли €1,50 за проверка на картата; тази сума ще бъде възстановена след въвеждане на правилния код за потвърждение.
-
Как мога да отворя спор в PayPal и до колко време след плащането мога да го направя?
-
Как мога да променя валутата на курса в PayPal, за да ме таксува по курса на моята банка?
За избягване на по-високия обменен курс в PayPal, изберете опцията „Платете ми във валутата, посочена в разписката на продавача“ при плащане. Освен това можете да промените настройките за обменен курс в профила си в PayPal, като премахнете отметката от опцията „Платете ми във валутата, посочена в разписката на продавача“.
-
Как мога да потвърдя картата си в PayPal?
-
Как мога да се свържа с PayPal за помощ с моя акаунт?