Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-22

• 86 300
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Не минават коли, но има денонощни заведения, точно под прозорците им. Не бих си го причинила, тракането на газовите бутилки в шест сутринта не е най-приятното нещо, нито пиянските викове посред нощ.

# 556
Не бих си причинила този дискомфорт, дори и към вътрешен двор да гледа апартамента. Лятото е ад. Имам приятели, живеещи в една от преките. Ще се местят скоро.

# 557
Имах познати, които живееха на "Раковски". Апартаментът гледаше към вътрешния двор, а в него имаше огромни промишлени климатици от съседното заведение. Постоянно се чуваше нещо като тихичък тътен, а те бяха на висок етаж.

# 558
Абе това с климатиците трябва да се гледа при избор на жилище, все повече домакинства се топлят така и понякога самите уреди са големи фуражомелки, ако са над прозореца ти не е много приятно.

# 559
Мен повече ме притеснява отоплението на въглища от съседните къщи, отколкото шумът от климатика. Едното само дразни, но другото е опасно за здравето.

# 560
На ул.Раковски живота е ад.
Влизал съм в офиси и жилища с изложение към улицата, шума е по-неприятен и силен от този навън. Вечер късно само утихва малко.
Винаги съм се чудил как живеят хората там.
По бул. Левски не знам как е, като е по-широк, но едва ли е по-различно.

# 561
хаха, на витошка било гадно. вярно, не е като в Обеля 8 или Надежда 15;-)
ма то вий нямате угодия, бре!

# 562
  • София, Bulgaria

Питаш ли ме как ми е...Grinning

# 563
 Peace
Най-хуб'уу си е на село, блеят офцета, козета, птички и пчелички, прасето грухти до WC то, идилия bowuu

Що сега питам всички искат в Лозенец,а де?
Последно през 60те до края на 70те беше така там на баба ми в къщата, по детски спомен.

# 564

Питаш ли ме как ми е...Grinning
Вие само Обеля и Надежда ли познавате като алтернатива, щото аз съм родена в София, пък в тези квартали не съм стъпвала. А съм всеки ден на Витошка и знам какво пиша.

# 565
Simple Smile Не купувайте в тоя гаден мръсен център, задължения няма.
Милтана въобще не звучиш като софиянка- за всеки софиянец жълтото паве е нещо свещено и центъра също.
Изпадне ли ми нещо по тая гадна Витошка, Раковски и имам ли възможност няма да се замисля грам да го купя.
Те другите квартали едни тихи, чисти- май забравихте че живеете в град

# 566
  • София
Така е центърът е свещен, ама не бих се настанила баш на Раковски, а в преките и то в по-ненатоварената част близо до канала - Карнеги, Гечкнели, Л. Каравелов. Родителите ми живеят на Витошка /не в пешеходната зона/, ами харесва ми повече от стъргалото. Дори ползвам за придвижване успоредните улички, по-приятно ми е.

# 567
Милтана въобще не звучиш като софиянка- за всеки софиянец жълтото паве е нещо свещено и центъра също.
Глупости. Някои от кварталите с комплекси може и да припират. Другият вариант е някой със голям сантимент, роден в центъра. До сега не съм чуля някой мой познат (роден и отраснал в София) да мечтае да живее там. Чак в частта, за която говори Oceans става (от Аптека до 22-ро).

# 568
Аз съм софиянка поколения назад, но за мен жълтото паве не е свещено. Никога не бих живяла в идеален център.

# 569
Глупости. Някои от кварталите с комплекси може и да припират. Другият вариант е някой със голям сантимент, роден в центъра. До сега не съм чуля някой мой познат (роден и отраснал в София) да мечтае да живее там. Чак в частта, за която говори Oceans става (от Аптека до 22-ро).
Мои познати, които живееха в центъра и продадоха, си купиха пак в централните части.
Аз също предпочитам център с хубаво разположение и гараж, пред някои от панелните комплекси.

Общи условия

Активация на акаунт