Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 289
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 225
  • гр.Пловдив
На мен тефтерчето ми се струва нарочно подхвърлено, за да може да се отплеснат и да търсят покрай него версии.

Тефтерчето може да е изцяло фалшиво и подхвърлено, точно за заблуда.
Как точно се елиминира пълна къща и се оставя тефтерче?

Ужасяващо е...

И на мен ми се струва афиф работа с това тефтерче..и какво толкова пише вътре-халваджийски сметки и някакви небивалици-абсолютно нищо съществено ,точно като за заблуда на будали ...

# 226
  • София
Според мен Кети не е била отвлечена, но е била убита последна. Въпросът е какво е станало с колата, защо само при нея е счупен прозорецът и с какво? Около другите горе-долу има някаква информация, само при нея нищо още не е съобщено.

# 227
# 228
Най-логично ми се струва да е успяла да избяга някакси и да са я настигнали.

# 229
Още като намериха джипа споделиха, че прозореца е счупен и залепен с найлон.
Явно насред убийствата никой няма да го лепи, от предните дни е бил така.
Не ми харесват възрастните в семейството, съмнителни са ми, начина им на живот и всичко.
То ще се изясни, но жалко за децата.

# 230
Според мен Кети не е била отвлечена, но е била убита последна. Въпросът е какво е станало с колата, защо само при нея е счупен прозорецът и с какво? Около другите горе-долу има някаква информация, само при нея нищо още не е съобщено.

За прозореца се коментира, че преди няколко дена при засичане между коли били разменени обиди и бой, оттам и счупването, залепено с тиксо. Слухове.

# 231
Дали няма връзка със стрелбата по данъчния преди десетина дни ?
Бойко доста сурово се закани тогава.
Дали не е един вид наказателна акция срещу някой, който е дръзнал да посегне на държавен служител.
Прекалено лесно е, за да е истина, но..

# 232
Дали няма връзка със стрелбата по данъчния преди десетина дни ?
Бойко доста сурово се закани тогава.
Дали не е един вид наказателна акция срещу някой, който е дръзнал да посегне на държавен служител.
Прекалено лесно е, за да е истина, но..

Много филми гледаш.

# 233
  • София
По-напред споменах, че според мен убиецът ги познава и вероятно Кети да е имала вземане-даване с него. По-скоро е трябвало да го води до някъде, а не е бягала. Най-малкото е щяла да вика за помощ, още повече, че е имало голяма вероятност да има хора навън навръх нг.

# 234
Emi Daniel, кое ти е съмнително в хората? Аз нищо толкова странно не виждам...

# 235
Случаят Белнейски не е съвсем разкрит.
От вчера мисля за сестрите Белнейски.

Ами не е, като има политически чадър отгоре, защото ще засегне "наши" хора...  Sunglasses

# 236
Къде сте видели мафиотите да убиват и 'чистят ' след себе си ?

И специални чистачи си имат дори. Поне по филмите.

# 237
Според "24 часа" издирваният се казва Росен, над 50 годишен, мотивът бил ревност към Кети.  Rolling Eyes

# 238
  • София
Къде е живяло семейството преди, има ли информация? Нанесли са се в Нови Искър преди малко повече от година, а са били на семейни начала от близо 5.

# 239
  • Rock & Roll feeling ...
Според "24 часа" издирваният се казва Росен, над 50 годишен, мотивът бил ревност към Кети.  Rolling Eyes
Само да не си го отнесе някой,заради политически и обществен натиск,само защото има досие.

Общи условия

Активация на акаунт