Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви дрехи обикновено се носят по време на бременност?
Какви са признаците за предстоящо раждане?
Какви са симптомите и лечението на гъбични инфекции по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви дрехи обикновено се носят по време на бременност?
-
Какви са признаците за предстоящо раждане?
Признаци на предстоящо раждане могат да включват контракции, болки в областта на кръста, гадене, умора и изтичане на води. Важно е да се консултирате с лекар, особено ако имате въпроси или притеснения относно тези признаци. Признаци за предстоящо раждане могат да бъдат усещането за тежест, честото хълцане, изтичането на коластра и необичайните дейности като почистване и преместване. Важно е да наблюдавате контракциите и да обръщате внимание на сигналите, които тялото ви изпраща.
-
Какви са симптомите и лечението на гъбични инфекции по време на бременност?
Симптомите на гъбични инфекции по време на бременност включват сърбеж, парене и дискомфорт. Може да опитате промивки с лайка и сода за хляб, но е важно да се консултирате с лекар за подходящo лечение и съвети за управление на състоянието. При симптоми на гъбични инфекции по време на бременност, като бял секрет и сърбеж, лекарят може да предпише лекарства като Gino-Daaktarin или Clion D 100. Вътрешните промивки с дамски душ със смрадлика, лайка и сода за хляб също могат да помогнат. Важно е да ограничите консумацията на сладки неща, които подпомагат развитието на гъбичките. Парченцето може да бъде от друга инфекция, съпътстваща гъбичките, но това може да се оправдае с промивки. В случай на липса на ефект от предписаното лечение е важно да се консултирате с вашия лекар.
-
Какви са преживяванията на майките с гъбични инфекции и какви са препоръчителните лечения?
-
Какви са препоръките за раждане и какви са личните преживявания на майките?

. Така че за какво говорим....

В сряда пак ме викат, да видим до тогава дали няма да се вразуми 
Толкова си го обичах и ми е много мъчно. Не успя за малко да дочака пра-правнучето си 
Чувствам се ужасен бъдещ родител.Виновна и ...незнам какво да кажа.Умирам от мъка и вече не мога да се преборя с нея затова и споделих.Съжалявам ако съм натъжила някого.
,ние дано да изчакаме и тая седмица,че сме мънички.Пепитка знам че е тежко да изгубиш близък човек и искрено съжалявам за загубата ти,но се постарай да се успокоиш заради бебо.Чао засега 

От Варна съм, избрала съм да раждам в Окръжна болница при д-р Скочев. Моля ако някоя от вас има повечко информация за мястото и доктора който съм избрала за раждане,нека сподели, ще съм много благодарна!
Също така, тъй като ми е за първи път, не съм особено сигурна кога имам реални причини да се обадя на доктора и да тръгна за болницата?! Надявам се скоро да видя и моето бебче живо и здраво