VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 772
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 515
Честно казано, този човек не остави никакво усещане в мен, за гей, мей и изобщо нещо сексуално, развратно и подобни.

Според мен в някои гейове, леки жени и др, дразни точно неуправляемия нагон, който не могат да скрият. В него нямаше нищо такова.

tzvety26 - все още не стана ясно, какво точно разбираш под "гейско" поведение на Кулагин. Моля, обясни.
Ама верно ли нищо не остави в тебе.Хората направиха 3 часов апогей на нерабрания гей.Тя пак нищо не разбрала.Има го на запис .

# 1 516
Оле-лееее.... Изчетох над 1000 коментара. Weary по едно време над 400 участника в дискусията. вижте кое време е и сте пак над сто пЪрчета.
Затворете ...най- после...големите си.... мръсни ...усти !!!
Ако и утре видя хиляда коментара, всяка ще получи по три задвратника с шишак минерал уотър.
то ваШТо не съ трае. Joy

Аз -доволен. Лека и внимавайте как ще си показвате дупарите , докато спите. Че Брадърчето лепи камерите по срамотиите ви.

# 1 517
А бе пийте и плачете тая вечер, никво лягане!!! Глейте дълбоката душа на Кульо, отразена в пЯсната на Азю:
На човек без тебе не приличам.
Във едно и също се обличам.
Но за кого да съм красив???

Айде, аз ши приверя дали съм си взела четка за зъби и си лягам след едно душче без душгел. 😆

# 1 518
  • Sunshine state
Най-тъпото е, че тия продуценти си вярват, че са заблудили хората. Ей това ме дразни. Ваня колко е самодоволна, подкрепяна от останалата сган. Да дават парите на РичУ, та да се доближи до милионите и толкоз. На Ваня хонорарът ще й приседне зверски като види настроенията. Сега вече няма как и да обикаля наляво надясно да се жалва колко е онеправдана. Всички видяхме истиснкото й лице. Как така не вдигна кръвно след всичко, не знам. А уж от нищото й ставаше лошо.. Панаири и циркове. Папи тотално и той в утайката с това навиране в лицето.. А най-втрещена останах от думите на ББ - кадрите били излъчени безпристрастно на зрителите?! Вие базикате ли се?! 😳 През цялото време ни навирахте колко е лош Вальо, а горката Ваня и останалите плужеци нищо не му правели. Много зле. Сега още поне една седмица ще ни заливат с каадри с Кулагин, а иначе не бил само той, който бил важен. Изнезе им сезона на гръб. Надявам се да е кеш аут-нал добре.

# 1 519
  • София
Сред тия антигерои кой да спечели формата?
Пръскам се от погнуса.
Е, то тва е най-гадното от напускането на Кулагин... коя точно от тези мижитурки, ще ни назначат за "любим" герой... Коя!?   newsm12

# 1 520
Оле-лееее.... Изчетох над 1000 коментара. Weary по едно време над 400 участника в дискусията. вижте кое време е и сте пак над сто пЪрчета.
Затворете ...най- после...големите си.... мръсни ...усти !!!
Ако и утре видя хиляда коментара, всяка ще получи по три задвратника с шишак минерал уотър.
то ваШТо не съ трае. Joy

Аз -доволен. Лека и внимавайте как ще си показвате дупарите , докато спите. Че Брадърчето лепи камерите по срамотиите ви.

Ти недей много заплашва, че да не ти размести някой утре челюстта с някоя метната скилидка чесън, или още по-зле - семе киноа! Joy

# 1 521
  • София
Скрит текст:
По тязи логика при тази голяма гей общност, аз не мога да разбера защо и тях ги причисляваме към различните?
Кой го причислява към различните, защото е гей? Аз дори не съм сигурна, че е. Не ме и интересува в случая. Това е толкова ярка личност, че няма абсолютно никакво значение с кого си ляга и дали си ляга с някой изобщо.
Значи пак нещо не сме разбрали като ни се обясни поне 5 пъти, че сме нетолерантни към различните. Ок, вероятно за друг е ставало дума Joy
Да, пак не си разбрала, но вместо да се хилиш на това, се върни и прочети. С когото и да си ляга някой, това не го прави особено различен вече.
Ама разбира се! Обещавам и бележки да си водя! А относно различността- вземете се разберете! Веднъж сме хомофоби, защото не приемаме различните, като подчертавам различните, защото на това се акцентираше, после не били различни...неясна работа и разводнена позиция!
Ако трябва обаче да отговоря сериозно-отдавна обясних на Арт, че не съм хомофоб, напротив, далече съм от това понятие. Не харесвам К поради много причини, без да ме интересува с кой си ляга, самото му поведение е гейско, като в това не влагам онзи смисъл на думата, за който наскачахте.
И моля, нека зачитаме правото и на другия да има собствено мнение и виждане!
Ама ние нали това правим... точно, както ти "зачиташ правото на Кулагин да има собствено мнение и виждане" и ние така зачитаме твоето и на останалите 3ма-4ма... Wink

# 1 522
Как виждате сюжета оттук-нататък? Кой ще бъде следващият обект на Ваня, върху когото тя ще излива злоба? То се видя, че тази жена мирно не стои, все се вкарва в някакви филми. Grin

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 11:01 от Анонимен

# 1 523
Най-тъпото е, че тия продуценти си вярват, че са заблудили хората. Ей това ме дразни. Ваня колко е самодоволна, подкрепяна от останалата сган. Да дават парите на РичУ, та да се доближи до милионите и толкоз. На Ваня хонорарът ще й приседне зверски като види настроенията. Сега вече няма как и да обикаля наляво надясно да се жалва колко е онеправдана. Всички видяхме истиснкото й лице. Как така не вдигна кръвно след всичко, не знам. А уж от нищото й ставаше лошо.. Панаири и циркове. Папи тотално и той в утайката с това навиране в лицето.. А най-втрещена останах от думите на ББ - кадрите били излъчени безпристрастно на зрителите?! Вие базикате ли се?! 😳 През цялото време ни навирахте колко е лош Вальо, а горката Ваня и останалите плужеци нищо не му правели. Много зле. Сега още поне една седмица ще ни заливат с каадри с Кулагин, а иначе не бил само той, който бил важен. Изнезе им сезона на гръб. Надявам се да е кеш аут-нал добре.
Аутна Кулагин през Новиханското поле ама без кеша.GrinningJoy

# 1 524
Това , че Кульо искаше да шпикова Ванка през устата с чесън, или да изгони сатана от нея, си беше детинска закачка, както и пъхането на риби в пазвата на Божка. Но да троши посуда и да направи такива хулигански зулуми,
както и да влиза и излиза от къщата с ритници, още повече поведението му спрямо докторката, която вдигна посред нощ за едно пръстЕ....ами за санкция си беше . Сега ще чака пак подаяния от спонсори за гелове, нема хонорар, нема участия , финито, котараче.
Заслужи си го.

# 1 525
Съжалявам, че не можах да видя Ваня с чесън в уста, наистина ... Joy

# 1 526
  • Sunshine state
Как виждате сюжета оттук-нататък? Кой ще бъде следващият обект на Ваня, върху който тя ще излива злоба? То се видя, че тази жена мирно не стои, все се вкарва в някакви филми. Grin
Роузи и РичЕ са на мушката. Дано я изкарат тая жена по-бързо.
Съжалявам, че не можах да видя Ваня с чесън в уста, наистина ... Joy
.. и с лимон, ако е възможно!
Това с шпиковането беше .. 😂

# 1 527
Според мен съдбата му беше решена още като се захвана да "подрежда" кухнята. Просто искаха да си направят шоуто тази вечер.

# 1 528
  • София
Според мен съдбата му беше решена още като се захвана да "подрежда" кухнята. Просто искаха да си направят шоуто тази вечер.
Съдбата му беше решена още преди две седмици, когато поиска да направят така, че да го изгонят зрителите,за да може да си вземе парите.

# 1 529
Добро утро котарачета ! Малко четиво с кафенцето :

http://afera.bg/престорената-благост-ме-отвращава-по.html

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 06:46 от trendafilka

Общи условия

Активация на акаунт