Есенното слънце вече грее, а порасналото ЮНче гука в количка и на глас се смее - Тема 4

• 21 307
  • 798
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Стии са тези линии. За мое съжаление и аз се сдобих с нови, хем се мажа упорито всеки ден. Поне са само от долната страна...

# 631
  • WonderLand
Цитат на: SilverDream link=topic=1144057.msg39482957#msg39482957 дайте=1571162223
Na_na пусни микробиология. На кърма ли е бебо? Може да е алергия към нещо, което хапваш.

На кърма е и едно хранене вечер с АМ.Незнам с неговите проблеми едно ,че тая слуз седи вече втори месец,понякога е само слуз ,а сега и тея нишки.Това дете горкото се измъчи,голям герой излезе през толкова неща премина.
Аз млечни неща не ям,към какво да е направил тази алергия,но ще пусна още утре.

Може да е глутен, ядки, може някакъв плод да е, яйца, шоколад. И ние имаме слуз от вече 3 месеца, но спрях да го мисля, тъй като микробиологиите са чисти и бебчо е спокоен. Аз още не съм открила от какво може да е. Може и от много сладко да е.

# 632
Бяхме днес на консултация и ваксина. 8.600 е 64 см на 4 месеца и 6 дни. 6 валентната сложих е и засега е добре, доста спи

# 633
  • София
Бяхме днес на консултация и ваксина. 8.600 е 64 см на 4 месеца и 6 дни. 6 валентната сложих е и засега е добре, доста спи
Уаууу браво на Вас, моето на 3 месеца+ 4900:grinning:

# 634
Аз ходих на мамолог, тъй като усетих две бучки да ми се появяат. Изцедих се добре преди това. Видя, че са кистички, но все още с там, няма болка. Усетих ги като се цедях.
Ние сложихме вторите ваксини в двете крачета, не е имала проблем, след обяда порева малко, но мисля, че много й спеше.  Остава още един прием и после почивка.

# 635
Благодаря ви, дано са наистина стрии. Ще отида все пак да ме погледне мамолог, че много трудно се цедя.. и с помпа, и на ръка, накрая боли.. а беба е мързелива и суче по мн малко

# 636
  • София
Хич не ги разбирам ваксините точно кои са, но до сега имаме 4 бр. сложени. Колко още остават? Аз бях разбрала, че до 6 месечна възраст се бият или са общо 6 и като са по 2 всеки път, сега ще са последните?

# 637
По имунизационен календар са втори, трети и четвърти месец - съответно първи, втори и трети прием на 5/6 валентната + пневмококовата /по 2 се слагат по календар/. После чак към годинка е 4-ти прием на двете.
Ще взема да го добавя към следващата тема, ако я пускам аз.

# 638
Хич не ги разбирам ваксините точно кои са, но до сега имаме 4 бр. сложени. Колко още остават? Аз бях разбрала, че до 6 месечна възраст се бият или са общо 6 и като са по 2 всеки път, сега ще са последните?
Ето календар на ваксините.
https://www.vaksinite.com/imunizacionen-kalendar/

# 639
  • София
Някой запознат ли е витамините за кърмачки могат ли да се пият продължително време или трябва да се правят почивки? Изпих 1 опаковка/1 месец Прегнакеър за кърмачки, после ММ ми взел пак Прегнъкеър, но за майки, изпих и тях и сега трети месец за кърмачки. Хем за зминия сезон искам да продължа да пия, хем не съм наясно дали не трябва да се сменят или да се правят почивки? Как мислите?

# 640
За витамините знам, че се правят почивки, аз след раждането пих 2 месеца (пренатал + актив мама), след това почивах 2 седмици. След това пак започнах пренатал - вече пия 30 хапчета 6 седмици Simple Smile много съм сериозна.. Аз искам да сменя с нещо, обаче с повече желязо.. Пренатал има 100% от дневния прием на желязо, докато тези на допелхерц само 50%. Някой да ми препоръча витамини за кърмачки с повече желязо?

# 641
  • София
Аз сменям пренатал с прегнакеър. Изобщо не съм гледала какво има в тях...

# 642
Да се оплача... то май само това ни остана да си мрънкаме тук хахаха след 3 седмици беба почти се оправи, разбрах и от какво се дави така Синекод !!! Смених със стодал и за 2 дена е добре вече Simple Smile) но пък мен ме хвана някаква настинка, запушен нос, гърлото ме боли... купих маски веднага пия фервекс и тантун верде дано по бързо мине, че ми омръзна... плота на кухнята ни се превърна в малка аптеката има всякакви лекарства 😂 давате ли нещо имуностимулиращо за бебета? Давах и 5 дни биозин кидс и се чудя сега дали да продължа да и давам?

# 643
  • София
Кърмя го...според мен това е най-имуностимулиращото. Обаче когато спра, ще започна дадавам биозин. Баткото само с това е и е супер цяла зима. И ние с мъжа ми сме на биозин.

# 644
Мен не ме спаси биозина този път и вече съм болна и аз и ММ. И температура вдигнах днес и съм като парцал... Надявам се бебка да удържи. Кърмя си я начесто, дано ми вземе антителата, че ще се побъркам ако и тя се разболее..

Общи условия

Активация на акаунт