Помощ при компютърни проблеми или повреди на домакински уреди

• 116 660
  • 687
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Здравейте,
Моля за помощ да премахна тези символи долу на екрана, които се показват при всяко натискане на клавиатурата.
Не знам как съм ги активирала, но е адски дразнещо. за Windows 8.1
Благодаря предварително.

# 631
Здравейте,
Моля за помощ да премахна тези символи долу на екрана, които се показват при всяко натискане на клавиатурата.
Не знам как съм ги активирала, но е адски дразнещо. за Windows 8.1
Благодаря предварително.

Здравейте ,
Пробвайте "ALT+K"

# 632
  • Пловдив

Благодаря много, стана! Flowers Hibiscus

# 633
  • Бургас
Ще си копирам поста от друга тема и тук. Там никой не ми отговори. Дано тук някой има идея и знае.
Прехвърлих снимки от телефона на лаптопа. Обаче се прехвърлиха всички,не ми даде да отбележа, само избрани такива. В папката се появиха дублирани всички снимки. Едните са само номер, а другите с датата,на снимката се вижда.
Та въпроса ми е кои от двата вида да изтрия?

# 634
Ще си копирам поста от друга тема и тук. Там никой не ми отговори. Дано тук някой има идея и знае.
Прехвърлих снимки от телефона на лаптопа. Обаче се прехвърлиха всички,не ми даде да отбележа, само избрани такива. В папката се появиха дублирани всички снимки. Едните са само номер, а другите с датата,на снимката се вижда.
Та въпроса ми е кои от двата вида да изтрия?

Здравейте ,
Ако снимките на телефона са все още налични, ги качете отново, като преди това изтриете тези от лаптопа.
И при прехвърлянето може да маркирате желаните от вас снимки. Ако не Ви дава, има някакъв проблем в настройките.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 10:36 от Рaдост

# 635
  • Бургас
Благодаря ви, обаче повечето снимки, вече изтрих.
Искам да си освободя телефона от ненужни неща, че е мега бавен

# 636
Благодаря ви, обаче повечето снимки, вече изтрих.
Искам да си освободя телефона от ненужни неща, че е мега бавен
Няма значение, изтрийте която опция Вие си изберете.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 10:36 от Рaдост

# 637
  • Бургас
Благодаря много!

# 638
Мога ли да си намеря конкретно съобщение в месинджъра на фейсбук, което съм пращала преди близо 2 години? Връщам се 1 година назад и устройството ми забива, не знам в него или е проблема или самия Месинджър. При моята близка до която е съобщението се получава същото.

# 639
Мога ли да си намеря конкретно съобщение в месинджъра на фейсбук, което съм пращала преди близо 2 години? Връщам се 1 година назад и устройството ми забива, не знам в него или е проблема или самия Месинджър. При моята близка до която е съобщението се получава същото.
Здравейте :
https://www.wikihow.com/Read-Old-Messages-on-Facebook
Тук е описано доста добре.

# 640
Здравейте!
Тази сутрин се появи този проблем на нашия телевизор Hisense.
Какво може да му се е случило?

# 641
Здравейте!
Тази сутрин се появи този проблем на нашия телевизор Hisense.
Какво може да му се е случило?
Здравейте, много неща, от крайно стъпало до процесор.
Няма как да се каже по описание, трябва да се занесе на сервиз.
Преди това пробвайте все пак да го изключите от контакта за 1 минута и да го включите пак.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 15:19 от Рaдост

# 642
Здравейте, много ми е спешно - на слушалки има звук на лаптопа, без тях - нищо не се чува. Каква може да е причината? Всичко е увеличено, не съм променяла настройки, но какво се е случило, нямам идея. Какво да направя или къде да проверя?
Благодаря предварително!

# 643
Здравейте, много ми е спешно - на слушалки има звук на лаптопа, без тях - нищо не се чува. Каква може да е причината? Всичко е увеличено, не съм променяла настройки, но какво се е случило, нямам идея. Какво да направя или къде да проверя?
Благодаря предварително!
Здравейте.
Ако използвате лаптоп, функцията за заглушаване обикновено се намира чрез натискане на бутоните „Fn + F“.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 10:17 от Рaдост

# 644
Здравейте СД картата ни е прецакана на камерата и нямаме време да я сменим.
Виждам че в приложението има за абониране но пак не става.
Най вероятно записите от дните ги няма никъде?
Така е, но имам малка надежда.. Някой да помогне?
На абониране нищо не става..

Общи условия

Активация на акаунт