Помощ при компютърни проблеми или повреди на домакински уреди

• 116 665
  • 687
  •   1
Отговори
# 675
След спиране на тока през нощта и прекъсване на цикъла на миялната, явно нещо е изгоряло, изобщо не се включва. Дали има шанс за евтин ремонт или направо да ходим за нова? Миялната е AEG.

Да, може да е най-обикновен предпазител, хубаво е да извикате техник.

А дали човек, който разбира горе-долу от уреди, но НЕ е техник, да се справи със смяната или е много сложно? Не знае къде точно се намира този предпазител.
Здравейте, има вероятност, да, но може и да не е в предпазител проблемът. Затова се вика техник, който обстойно да прегледа машината и да види къде е повредата.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 11:03 от Рaдост

# 676
Имам прахосмукачка робот Xiaomi S12, която от известно време започна да се държи неадекватно. Прави хаотични движения, връща се назад, върти се и т.н., съответно квадратура, която преди е почиствала за 20 и няколко минути, сега ѝ отнема 40-65 минути. Пробвах с нова карта, почистих всичко, което може да се почисти, и пак няма ефект. Прикачвам и снимки какви движения прави при почистване. Какъв може да е проблемът и съответно решението му?

# 677
Имам прахосмукачка робот Xiaomi S12, която от известно време започна да се държи неадекватно. Прави хаотични движения, връща се назад, върти се и т.н., съответно квадратура, която преди е почиствала за 20 и няколко минути, сега ѝ отнема 40-65 минути. Пробвах с нова карта, почистих всичко, което може да се почисти, и пак няма ефект. Прикачвам и снимки какви движения прави при почистване. Какъв може да е проблемът и съответно решението му?

Здравейте, може да проверите тези стъпки:
https://www.mi.com/global/support/faq/details/KA-124393/

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 09:50 от Рaдост

# 678
Здравейте! Синът ми има геймърски компютър, който не е включван от минимум седмица. Тази вечер реши да го пусне,  но стига до "USER" и "Добре дошли". Започва да си върти един кръг и така с часове вече. Изобщо не може да се включи началния екран. (Дано го обяснявам както трябва).
Какъв може да е проблемът?
Рестартирахме го поне 10 пъти и все до това положение стига.

# 679
Здравейте! Синът ми има геймърски компютър, който не е включван от минимум седмица. Тази вечер реши да го пусне,  но стига до "USER" и "Добре дошли". Започва да си върти един кръг и така с часове вече. Изобщо не може да се включи началния екран. (Дано го обяснявам както трябва).
Какъв може да е проблемът?
Рестартирахме го поне 10 пъти и все до това положение стига.
Здравейте :
https://www.google.com/search?q=coputer+windows+stuck+on+user+an … rome&ie=UTF-8
Ако нищо от това не помогне, най вероятно е хардуерен проблем и е за сервиз.

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 12:00 от Рaдост

# 680
Добър ден, имам много важно питане.
Дано ми отговори компетентен човек.
Имаме камера пред къщата но от месец не работи, може би някой умишлено я е повредил..
Възможно ли е да ги има записите или не?
Възможно ли е да е била свалена и да е повредена и да няма записи.
Да добавя нямаме кражба или подобно нещо, не предлагайте за полиция.

# 681
Добър ден, имам много важно питане.
Дано ми отговори компетентен човек.
Имаме камера пред къщата но от месец не работи, може би някой умишлено я е повредил..
Възможно ли е да ги има записите или не?
Възможно ли е да е била свалена и да е повредена и да няма записи.
Да добавя нямаме кражба или подобно нещо, не предлагайте за полиция.

Здравейте ,
Ако не работи камерата, то няма да има и записи.
На другите Ви въпроси... Всичко е възможно.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 13:58 от Рaдост

# 682
Здравейте,
Не знам дали е точната тема, но имам изгаряла циркулационна помпа на съдомиялна машина.
Това не се ремонтира и за жалост не мога никъде да намеря нова.
Дали майстор ще помогне или трябва нов уред?

# 683
Здравейте,
Не знам дали е точната тема, но имам изгаряла циркулационна помпа на съдомиялна машина.
Това не се ремонтира и за жалост не мога никъде да намеря нова.
Дали майстор ще помогне или трябва нов уред?

Няма какво да добавя. Simple Smile
В гаранционния сервиз със сигурност имат най добрата информация и ще Ви помогнат най-добре.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 10:00 от Рaдост

# 684
Здравейте, моля за помощ за запушена ютия Simple Smile

Повърхността е идеално чиста, не "плюе" мръсотия по дрехите, но със сигурност имам нещо запушено - ютията не пръска вода (бутонът не може да слезе до долу, механически не мога да го натисна до края) и не пръска пара при натиснато копче (то си се натиска идеално). Вчера стоя 2 часа с накапан Полирапид в дюзата за водата, но нищо не промени... Не знам дали е запушена от варовик (често й се налива вода от чешмата, а сме с много варовита вода) или копчето е развалено...

Това е моделът:

Опитах да почистя по официалния за Филипс метод, обаче ще се побъркам - супер трудно тече вода, буквално 30 минути я тръскам, тренировка за ръце стана, а изтече не повече от половината вода. Включих пак в контакта, опитвам се да я извадя през пара (през регулатора като се настрои, си пуска пара, просто при натискане на копчето - не). Обаче копчето за вода все още не може да се натисне до долу.

Как да процедирам?

# 685
Здравейте!
Имам проблем със субтитрите в YouTube. Понякога ми ги показва на оригиналния език на клипа, но ако опитам да дам автоматичен превод, субтитрите изчезват. Понякога ми дава превод от началото на клипа, но след реклама изчезват. Понякога  настройките се превключват автоматично на изключен режим на субтитри.  
В повечето случаи не ми се появяват на нито един клип нито субтитри, нито превода им, независимо от езика.
Историята ми в YouTube е изключена.
Скрит текст:
Цитат
История в YouTube
Възползвайте се от различни функции, като например препоръки на началната страница на YouTube въз основа на активността ви, например гледаните от вас видеоклипове и нещата, които търсите. Когато тази настройка е изключена, функциите на YouTube, които разчитат на историята с цел персонализиране на практическата ви работа, са деактивирани.

Моля за съвет, благодаря предварително.

https://www.youtube.com/watch?v=9e1lDI_3qxs
В този клип са ми се случвали всички от изброените варианти. Вкл.субтитри  се появиха отново  след неколкократно цъкване ( включване, изключване ) върху бутона за субтритри.

https://www.youtube.com/watch?v=hano-7QcXzE
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 16:48 от Diorela

# 686
Здравейте!
Имам проблем със субтитрите в YouTube. Понякога ми ги показва на оригиналния език на клипа, но ако опитам да дам автоматичен превод, субтитрите изчезват. Понякога ми дава превод от началото на клипа, но след реклама изчезват. Понякога  настройките се превключват автоматично на изключен режим на субтитри.  
В повечето случаи не ми се появяват на нито един клип нито субтитри, нито превода им, независимо от езика.
Историята ми в YouTube е изключена.
Скрит текст:
Цитат
История в YouTube
Възползвайте се от различни функции, като например препоръки на началната страница на YouTube въз основа на активността ви, например гледаните от вас видеоклипове и нещата, които търсите. Когато тази настройка е изключена, функциите на YouTube, които разчитат на историята с цел персонализиране на практическата ви работа, са деактивирани.

Моля за съвет, благодаря предварително.

https://www.youtube.com/watch?v=9e1lDI_3qxs
В този клип са ми се случвали всички от изброените варианти. Вкл.субтитри  се появиха отново  след неколкократно цъкване ( включване, изключване ) върху бутона за субтритри.

https://www.youtube.com/watch?v=hano-7QcXzE
Скрит текст:

Здравейте :
Това са стандартните настройки на Ютуб. https://support.google.com/youtube/answer/100078?hl=bg&co=GENIE. … latform%3DAndroid
По всяка вероятност сте запозната с тях. Ако има проблем със субтитрите, то може да е по доста причини. Най-вече неъпдейтнати браузъри, пиратски Уиндоус и др.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 11:42 от Рaдост

# 687
Благодаря!
Гледах настройките преди да потърся съдействие, обясняват последователността на действие, която извършвам и аз. Питах и за Уиндоус, не е пиратски. Опитах и през друг браузър, същата история.
Изглежда аз някъде нещо не съм приела, когато е искало и от там се получи този проблем. Никога преди не го е имало, със същия Уиндоус.
Благодаря още веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт