Имате ли нужда от промяна на дома? Консултирайте се с Диана Кръндева!

• 244 462
  • 3 040
  •   2
Отговори
# 2 745
  • София
Лично за мен, това е темата, която ми създава приятни емоции.
Много ми е интересно и занимателно да си включвам въображението в проекти целящи да направят домът по- уютен, представителен и функционален.
Чудесна професия имаш, Диана, даже малко ти завиждам доброжелателно, разбира се.

Много благодаря! Така е, през повечето време, не чувствам, че работя, защото хобито ми е работа. Вярвам, че е така с всички, които си харесват професията. Дори проблемите са интересни, от тях се научава винаги по нещо.
Ще се радвам още дълго да споделяме тук.

За това ви казвам - закачете торбата с проблеми на стената - идват празници!

# 2 746
  • София
Мисля да декорирам  част от една стена с такива панели 3Д.
Как ли се почистват/поддържат  обаче. Основата е черна мека тъкан, а сивото е летвички или пластмаса.
Скрит текст:

Харесва ми!Къде ги продават тези панели?
Редактирам се,видях линка към Домко след това.
Предстои ни ремонт на юношеска стая.Много ми харесват тези спални:

Така си я представям стаята:сиво-синя.Ще има тапети.И плътни завеси.Как да съчетаем цветово?

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 20:30 от Магика

# 2 747
  • София

Харесва ми!Къде ги продават тези панели?
Редактирам се,видях линка към Домко след това.
Предстои ни ремонт на юношеска стая.Много ми харесват тези спални:

Така си я представям стаята:сиво-синя.Ще има тапети.И плътни завеси.Как да съчетаем цветово?
[/quote]

Здравейте,
сложете и нещо топло като цвят, все пак е спалня. Ако това е юношеска спалня, дайте им възможност да си изберат сами/сам. За завесите - задължително трябва да са светли, нищо, че ще бъдат плътни
Не мислите ли, че таблата на това легло е много обемна? Иначе изглежда удобна.

# 2 748
  • Мадрид / София
И аз съм за това юношата да си избере сам/а обзавеждането на стаята със съвети на родителите, но без да се налагат много. А ако вкусовете са диаметрално противоположни ( както беше при мен ) може да се избере някакъв междинен вариант. Но при всички положения детето трябва да може да си избере обстановката. Не са малки вече, а и може да са много докачливи на такава възраст.

# 2 749
Здравейте! Имам нужда от съвет. Става въпрос за детска стая на двете ми дъщери, едната която е на 16, а другата е на 6. Стаята е голяма 5.20 дължина и 3.50 ширина като от едната ширина има прозорец и врата към тераса, а  другата ширина има врата. Идеята ми е всяка да се чувства в отделен свой кът, защото са с голяма разлика.

# 2 750
За да получите адекватни съвети е добре да нарисувате стаята с точни размери къде са вратите и прозорецът.

# 2 751
  • Мадрид / София
Здравейте! Имам нужда от съвет. Става въпрос за детска стая на двете ми дъщери, едната която е на 16, а другата е на 6. Стаята е голяма 5.20 дължина и 3.50 ширина като от едната ширина има прозорец и врата към тераса, а  другата ширина има врата. Идеята ми е всяка да се чувства в отделен свой кът, защото са с голяма разлика.
Някъде бях чела, че в такъв случай е добре да се сложи нещо, което оптически да раздели двете лични пространства. Не става дума за параван, не. Може да е някаква ниска мебел или леглата да са поставени така, че те да разделят помещението.

# 2 752
# 2 753
  • София

Може да стане...малко време ми трябва. Ще издържите ли до след Коледа?

# 2 754
Благодаря! Не бързам, искам да съм готова да края на лятото, защото малката ще е първи клас и няма търпение за стая!

# 2 755
Здравейте! Направихме съвкупност от грешки като новодомци. По същество- Стаята е хол+кухня/трапезария. Поисках огромна кухня и диван и ги получих. Но се допряха един до друг. Проблемът е, че кухнята ми завършва с вградена фурна и котлони. Съответно при всяко готвене очаквам да съсипя новия диван (пръскане, олио, мазнини, кипване и т.н.). Иска ни се да сложим нещо, мислехме за секция-шкаф, но мястото не може да поеме никаква мебел. Как можем да поправим грешката си? С какво да ограничим или поне намалим щетите, предвид, че и мястото ще се нагрява от котлоните?
Благодаря Ви!

# 2 756
  • Los Angeles CA
Здравейте! Направихме съвкупност от грешки като новодомци. По същество- Стаята е хол+кухня/трапезария. Поисках огромна кухня и диван и ги получих. Но се допряха един до друг. Проблемът е, че кухнята ми завършва с вградена фурна и котлони. Съответно при всяко готвене очаквам да съсипя новия диван (пръскане, олио, мазнини, кипване и т.н.). Иска ни се да сложим нещо, мислехме за секция-шкаф, но мястото не може да поеме никаква мебел. Как можем да поправим грешката си? С какво да ограничим или поне намалим щетите, предвид, че и мястото ще се нагрява от котлоните?
Благодаря Ви!

Aко сложите някаква снимка, за да онагледите сегашното положение, би било добре. Така повече хора ще видят и ще дадат мнение, за Диана също ще бъде по-лесно да се ориентира, струва ми се.

# 2 757
  • тук и там
Преграда може да сложите някаква,хем ще се разделя кухнята от хола чисто визуално.Нещо такова
Но за да не пръска ,нещо плътно,пак тип ламперия ,от този сорт.
Но тя трябва да се залепи върху нещо,така че ,може би трябва тънка стена от гипсокартон ,и върху нея да се залепи.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 08:51 от Кайсия

# 2 758
  • SF
Тази ще спре светлината, която вероятно идва от зоната на дивана.
Аз щях да предложа точно първия вариант, ако трябва да се вкара малко матово стъкло между ламелите. Има вероятност те да се опръскат и да сменят цветовете си с времето заради изпаренията. Ще се подменят, боядисват. Такова е положението. Не е болка, защото едва ли всеки път яденето излиза от тавата. Ще внимавате повече, но за всеки случай, една преграда по предложение на Кайсия може да се сложи. Даже става по-модерно в момента.
На примерите от снимките се търси ефекта на декор. Не пази нито от пръскане, нито от миризми.

# 2 759
  • София
Благодаря Ви!

Моля Ви, снимайте мястото, само него...

Общи условия

Активация на акаунт