Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв вид хранителен режим се обсъжда в темата?
Какви са основните принципи на кето диетата?
Какви са примери за ястия, които хората споделят, че консумират в рамките на този режим?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв вид хранителен режим се обсъжда в темата?
-
Какви са основните принципи на кето диетата?
-
Какви са примери за ястия, които хората споделят, че консумират в рамките на този режим?
-
Какви са някои от предизвикателствата, които хората срещат при спазване на този режим?
-
Какви са ползите, които хората изпитват при спазване на този режим?
А, и "искаш" и ти "харесва" да си ги носиш тези кг и да си "похапваш"
Отделно другите въглехидрати. Отказала съм се отдавна да задълбавам на такива теми, че накрая все излиза, че имам излишни кг, защото не спортувам, имам ниско желязо, защото не спортувам, хормоните и МЦ и ЩЗ нямали нищо общо с неотслабването и с ниското желязо (абе, все аз съм си виновна с други думи
Понякога обогатявам като слагам в тавичка+ печени чушки, брюкселски зелчици, зелен боб или др. и запичам.
Радвам се, че идеята ми, макар и не особено оригинална, се харесва. Аз продължавам да ям почти всеки ден това, дори сега. В жегите мразя да пускам фурната.
, първо искам да благодаря на всички , толкова ценни неща чета тук! 
Ами да, откак стартирах режима, само 1 път съм имала киселини! Даже с динените залитания! Еха, ура!
Иначе като бабите все гледах да има вкъщи сода и Талцида ми беше винаги в чантата. Страхотен резултат от режима!
Още повече ме мотивира. 

- фастовете са определен период на глад или на един вид храна? Може да ме препратите къде да прочета, не искам да ви затруднявам да обяснявате. Явно последните 3-4 години без спазване на режими ми са се отразили информационно.