Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 567
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Рокси честито. Лека и до финал.
 Джеси честита годишнина. Скоро с 1 повече.
Анимораз се нареждам под прашеца. Благодаря. Дано ни е на късмет.

# 346
Момичета, бях при Русев днес, страхотен е, супер впечатлена съм. Много обяснява и говори. Пусна ми много изследвания- имунилогични, генетични, чакаме резултати до седмица. За коректността на резултата на ТСХ изрази съмнения, защото ft3 ми е в “златната среда”, ще пускам пак ТСХ след 2 седмици. Той каза, че много скача в началото на бременността. Та покрай всичко друго ми пусна и ЧХГ, което излезе и съм притеснена, понеже е много високо 16178 🙁 четох за някакви гроздови бременности, даже не дочетох, направо ми призля...
Мерната единица на лабораторията е IU/l, а намирам таблици с референтни стойности по седмици само в miU/ml. Намерих информация и калкулатори, според които двете единици са 1:1, и ако е така според таблиците с реф стойности по седмици този резултат отговаря на 6-та седмица, а по сметки съм в 5-та. 🙄
Презаписах часа си за гинеколог от петък и ще ходя още утре, че ми е притеснено с това високо ЧХГ. Иначе и на Русев съм писала по вайбър да го питам, но той е мн ангажиран и едва ли ще ми отговори още тази вечер. Има ли някоя от вас опит с високо ЧХГ? Благодаря ви, момичета 💗
Аз бях в 6 седмица с чхг 80000...това обясняваше безкрайното повръщане заради което влезнах в болница, а сърчице не виждаха и се съмняваха за ИБ.

# 347
  • София
Момичета, имам нужда от стиснати палци и позитивна енергия. Днес следобед ми е прегледът и много, много се надявам са успеем да видим точица. Сутринта ходих да си правя обременяване и докато чяках доста ме боля долу в дясно. Рязко идваше и си отиваше болката. Много ме е страх от ИБ. После повървях до нас 15, 20 минути и беше доста по-добре. Легнах сега за почина и пих ношпа. Дано всичко е наред. Confused

# 348
sea, много палци ти стискам от сърце, пиши веднага като мине прегледа.
Аз се връщам от преглед, видяхме сакче, всичко изглежда нормално, докторът ми се смя на притесненията за високото чхг, означавало, че съм бременна 🙄 Малко ме обърка, защото Русев каза да спра фолиевата за 2 седмици, понеже ми е на горна граница и ставала токсична, а сега той каза да пия..може би ще пусна една фолиева контролно тия дни и ще преценя как да я пия 🤔

# 349
Roxyrox от сутринта те мисля и чакам да се включиш.. много, много се радвам, че всичко е наред.. само дето се притесни излишно и си създаде напрежение Hug sea.sea стискаме палци силно и те чакаме след прегледа Hug Стискайте палци и за мен утре, за прегледа Heart Eyes

# 350
Roxyrox честитооо, много се радвам че всичко е наред! Така да бъде и за напред! 🤗🙏❤️
Sea.sea, Honeyy много стиснати палци! 🍀

# 351
Чери, как си, как мина прегледа? Мислим те Heart

# 352
Sea, какво е това обременяване??? Thinking

Рокси, за пръв път чувам за токсично съдържание на фолиева киселина. Ти допълнително ли я приемаш?

# 353
Франита- чела съм и преди, и Русев сега ми каза, че при предозиране става токсична особено ако не се усвоява, например ако има някаква тромбофилия, за което пуснахме вчера изследвания за всеки случай, понеже съм със семейна предразположеност.

Sea, какво е това обременяване??? Thinking

Рокси, за пръв път чувам за токсично съдържание на фолиева киселина. Ти допълнително ли я приемаш?

# 354
  • София
С глюкоза, резултатите не са много добри, вероятно е ИР. Утре пак на ендокринолог. Ох, всичко бих изтърпяла само да си имам здраво бебче!

# 355
Roxy, честито и от мен! Лека и безпроблемна до финал! Btw, няколко изследвания сочат, че още третата седмица може да се определи пола на бебето. Оказва се, че майките на момичета имат по-висок ЧХГ. Може розовият прашец да е твоята причина.
Скрит текст:
Ето линк, за да изглежда достоверно: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11821300/

# 356
Охх, иска ми се май да е розовичко Heartbeat Ама каквото такова, само всичко да е наред Simple Smile
Мерси за линка.

Roxy, честито и от мен! Лека и безпроблемна до финал! Btw, няколко изследвания сочат, че още третата седмица може да се определи пола на бебето. Оказва се, че майките на момичета имат по-висок ЧХГ. Може розовият прашец да е твоята причина.
Скрит текст:
Ето линк, за да изглежда достоверно: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11821300/

# 357
Рокси, Сий, успех с бременните вълнения! Пожелавам ви така, вълнувайки се, да си изкарате неусетно месеците до термин Purple Heart
Аз, момичета, днес се шокирах с АМХ 0,066. Според оптимистичният ми АГ е  грешен резултат, но нямам време тези дни да ходя пак до друга лаборатория, пък и не съм толкова оптимистично настроена. Та пасувам тотално. Здраве да е!

# 358
  • София
Маточна е, обаче е е много малко сакчето, само 4мм. Докторът каза, че би трябвало да е малко повече. Беше спокоен, каза, че няма проблем, ама хич не ми е спокойно на мен. След 2,3 седмици да отида вече да видим за сърчице евентуално.

# 359
Sea, много се ядосвам на такива лекари.
Казват някоя двусмислица и изпращат бременната жена с уговорка за следващ преглед.
А тя, как ще изкара до прегледа не се замислят.
На моя позната в 7-8 месец ѝ казаха, че бебето може да се роди с много къси крака. Някаква подобна глупост беше.
Няма да ти кажа колко тревоги изживя до раждането и какво ли не прочете в интернет.
Ама тя си е ниска. Сигурно няма и 1.50 м. Мъжът ѝ и той не е висок.
Накрая роди живо и здраво момченце, което нито е дребно, нито слава богу има какъвто и да е проблем.
Като няма проблем, излишно ти и е обяснил колко е сакчето. Колко трябва да бъде по учебник, каза ли? Rage
Ами знае ли кога точно ти е била овулацията, имплантацията и т.н?
Ти не си ин витро, че да знае кога е бил трансфера!
И пак, и при ин витро, не се знае точно кога ще се имплантира ембриона и т.н.
Важно да си расте и на следващ преглед да чуете тоновете.
Бъди спокойна и се настройвай положително иначе ще си направиш лоша услуга.
Извинявай, ако съм директна, но за съжаление гаранция няма никога.
Важно е да сме с положителна нагласа и да се надяваме на най-доброто.
Недай си боже нещо се обърка (никоя от нас не е застрахована без значение в кой месец е Scream), тогава ще събираме сили, ще търсим решение, ако има такова, и ще се справяме със ситуацията. До тогава слагай усмивката на лицето си и се радвай на живота. Бременна си.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 18:46 от m-angel

Общи условия

Активация на акаунт