Ниски нива на АМХ и забременяване

• 65 048
  • 953
  •   1
Отговори
# 945
Сравнително висок е, но е все още добре. От моята репродуктивна зная, че прави стимулация при ФСХ до 18.
Абсолютно вярно е, че варира всеки месец. Успех! Simple Smile

# 946
Момичета, припомнете ми кога се правеше изследването за АМХ?
Пусках преди 2 години и не си спомням на кой ден от цикъла беше и имаше ли нещо друго?

# 947
Може да се пусне през всеки ден от цикъла, но обикновено се комбинира с останалите полови хормони, които са между 2-5 ден от цикъла, за да няма 2 пъти ходене и манипулации.

# 948
Моят гинеколог твърди, че резултатите са най-коректни на втори ден. И ако се пуска всеки месец за следене, трябва да е на един и същ ден от цикъла.

# 949
Благодаря ви! Flowers Hibiscus

# 950
Момичета, днес ми излезе FSH на трети ден от цикъла и е 10.19 много ли е висок. Има ли начин да му се повлияе някак?
Аз смятам, че до 10 се счита за нормален и не е нужно да се притеснявате
А аз да ви попитам - на 33 г, с АМХ -1,26, ФСХ-8, има ли повод за притеснение, че цикълът ми идва на 24-25 дни? Скъсил се е последно време и се разтревожих за ранна перименопауза. На ехограф видя д-рката по 6-7 фоликула в яйчник. А, също така подозирам, че вече нямам всеки месец овулация

# 951
Фсх 10 си е висок, той и 8 е висок. Нормалния /идеалния е 5-6. При такъв фсх (10) цикъла се скъсява, отговорих ти на лично съобщение защо. Фсх е висок, форсира яйчниците и това води до —> овулацията да бъде по-рано —> това пък води съответно до по-къса фоликулярната фаза и така целия цикъла става  по-къс
На фсх не може да му се влияе или поне аз за 5 години не съм намерила начин. Просто той си варира, на мен ми е бил и 14 (успешна бременност имам с такъв) и 8-9-10 ми е бил (не съм забременявала с такъв)

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 16:02 от AlisonParker

# 952
Скоро направих тест и съм с АМХ 0,35 на 39г. Към коя болница и специалист в София мога да се насоча за замразяване на яйцеклетки?

# 953
Във всяка репродуктивна клиника може да се направи процедурата. Ще те консултират за опциите ти. Помисли си преди първичния преглед дали не би искала да обмислиш замразяване на ембриони, ако трябва да чакаш повече за първичен преглед мини през обикновено АГ на втори или трети ден от цикъла да преброи антралните.

Общи условия

Активация на акаунт