Тренировки в домашни условия - 108

• 35 366
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Точно  Арсен ,на 40 е много повърхностно да се вкопчиш в идеята да си слаб и с тяло на  манекенка от клъощавите ,аз следя за съвсем други показатели,пряко свързани с  мускулната маса -сън,цикъл,енергия,апетит,кожа,желание за секс,общо психическо състояние,хормонални изследвания(щитовиден панел конкретно)

# 436
  • Бургас/Пз
Точно  Арсен ,на 40 е много повърхностно да се вкопчиш в идеята да си слаб и с тяло на  манекенка от клъощавите ,аз следя за съвсем други показатели,пряко свързани с  мускулната маса -сън,цикъл,енергия,апетит,кожа,желание за секс,общо психическо състояние,хормонални изследвания(щитовиден панел конкретно)
+1. Откакто натрупах мускулна маса, а особено и след последните качени 3кг.се чувствам прекрасно. А изследванията ми са като за "френския легион", както се изрази близък познат-лекар. Е, аз бих предпочела Френската ревиера де 😂😂😂

Фрейм, кой Инозитол приемаш?? На прах ли е??

# 437
Не ,сега този https://salvia.bg/za-vzrastni/33061-inositol-vitamin-b8-500-mg-1 … -100-kapsuli.html предният на НАУ
ЕДИТ: Боже сега се разтърсих и видях инозитола на прах на my protein  ,колко изгодно излиза ......
Даже не знаех,че се продава под такава форма ...

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 12:49 от No_frame bitch

# 438
А за какво се пие този Инозитол във връзка с тренировките? Аз имам цяла кутия, купуван за друг човек.
Знам, че се пие на гладно и далеч от кафе
Прави сте, че по-добре мускулести по-обемни крака, отколкото скини фет.
Арсен, супер си!

# 439
Арсен, понятието за  "големи тежести" със сигурност е различно понятие при всяка от нас. Ако искаш сподели ти с какви тежести работиш за долната част.
Имаш ли снимка преди да започнеш  да тренираш? За да можем да видим разликата.
No_frame bitch, понеже аз зачехнах темата за тежестите и долната част, коментара ти по- горе към мен ли е насочен?

# 440
  • Бургас/Пз
А за какво се пие този Инозитол във връзка с тренировките? Аз имам цяла кутия, купуван за друг човек.
Арсен, супер си!
Най общо казано това е витамин Б8. Понеже от известно време се вълнувам от предменопаузата Sad та ето какво съм си свалила като инфо
Скрит текст:
Инозитол не е лекарство а хранителна добавка-наричат го още витамин Б8. Може да се приема по 1 табл от 500 мг, но не всеки ден, така можеш да го пиеш много дълго време. Но е хубаво първо един курс всеки ден, после почивка и след това през ден. Който пие Андепресанти не е добре да пие Инозитола. Получавало се серотонинов ефект.
Освен за репродуктивното здраве, инозитола  спомага за нормалния пренос на хранителните вещества през клетъчната мембрана, като по този начин допринася и за поддържане на нормална концентрация на холестерол в кръвта, улеснява метаболизма на мастните киселини, предпазва черния дроб.
В човешкия организъм е наличен във фосфолипидите и е в състояние да стимулира ендогенното производство на лецитин. Научни изследвания показват, че приемането на инозитол допринася за подобряването на функцията на яйчниците. Неговата биологична роля се състои също и в специфичната дейност по контрол на метаболизма на мазнини и захари и на клетъчните функции на нервната система; като резултат инозитолът се оказва от основно значение за растежа на косата и за преодоляването на косопада.Научните изследвания са разкрили как диабетно болните пациенти елиминират значително по-голямо количество инозитол, спрямо пациенти нестрадащи от диабет. В случаите на инсулинова резистентност или на диабет тип 2, инозитолът допринася за подобряването на общата клинична картина; в този контекст, инозитолът може да бъде полезен за предотвратяването и коригирането на патофизиологичните механизми, които са в основата на метаболитните и репродуктивни нарушения, свързани със синдрома на поликистозните яйчници.
Препоръчван начин да приемане:  Инозитол - на гладно с вода, (1 час преди или 2 часа след хранене и кафе) От 3-4 до 6 месеца, може да се направи почивка 15-20 дни.
Дава много хубава енергия, когато се приема сутрин, тонизира, дава сила, влияе много добре на настроението.
Може да се ползва и 30 мин преди тренировка, подпомага горенето на мазнини. Simple Smile
Харесвам този https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Inositol-Capsules-500-mg-100-Veg-Capsules/684
И този https://www.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Inositol-Powder-8-oz-227-g/126

Нона, за мен прилични тежести в домашни условия са клек с щанга 25кг, хип тръст с 30кг, напади с 2*10, суинг с пудовка 16-18кг. Обемни бедра в домашни условия не знам как се правят, освен, ака нямат мазно по тях. А за мазното мисля, че вече се уточнихме какъв е начинът.

Арсен, супер си. Много ти се кефя на упоритостта. Твоите крака са изключително добър пример как с повече тежести Не се правят крака на щангист.

# 441
Само да кажа, че формално няма как да е витамин, тъй като се синтезира от организма(витамините не се). Иначе е полезен на много нива. Холестерол, кръвна захар, нервна система.

# 442

No_frame bitch, понеже аз зачехнах темата за тежестите и долната част, коментара ти по- горе към мен ли е насочен?
Неееее  Нона,даже не си спомням какво си казала за тежестите ,дори не е насочен към някого-аз прехвърлям набързо по диагонал коментарите колко да схвана насоката на разговора ,като видя нещо,което ме интересува ,тогава се фокусирам Smile

# 443
  • София
Арсен, супер си!
Най общо казано това е витамин Б8. Понеже от известно време се вълнувам от предменопаузата Sad та ето какво съм си свалила като инфо
Скрит текст:
Инозитол не е лекарство а хранителна добавка-наричат го още витамин Б8. Може да се приема по 1 табл от 500 мг, но не всеки ден, така можеш да го пиеш много дълго време. Но е хубаво първо един курс всеки ден, после почивка и след това през ден. Който пие Андепресанти не е добре да пие Инозитола. Получавало се серотонинов ефект.
Освен за репродуктивното здраве, инозитола  спомага за нормалния пренос на хранителните вещества през клетъчната мембрана, като по този начин допринася и за поддържане на нормална концентрация на холестерол в кръвта, улеснява метаболизма на мастните киселини, предпазва черния дроб.
В човешкия организъм е наличен във фосфолипидите и е в състояние да стимулира ендогенното производство на лецитин. Научни изследвания показват, че приемането на инозитол допринася за подобряването на функцията на яйчниците. Неговата биологична роля се състои също и в специфичната дейност по контрол на метаболизма на мазнини и захари и на клетъчните функции на нервната система; като резултат инозитолът се оказва от основно значение за растежа на косата и за преодоляването на косопада.Научните изследвания са разкрили как диабетно болните пациенти елиминират значително по-голямо количество инозитол, спрямо пациенти нестрадащи от диабет. В случаите на инсулинова резистентност или на диабет тип 2, инозитолът допринася за подобряването на общата клинична картина; в този контекст, инозитолът може да бъде полезен за предотвратяването и коригирането на патофизиологичните механизми, които са в основата на метаболитните и репродуктивни нарушения, свързани със синдрома на поликистозните яйчници.
Препоръчван начин да приемане:  Инозитол - на гладно с вода, (1 час преди или 2 часа след хранене и кафе) От 3-4 до 6 месеца, може да се направи почивка 15-20 дни.
Дава много хубава енергия, когато се приема сутрин, тонизира, дава сила, влияе много добре на настроението.
Може да се ползва и 30 мин преди тренировка, подпомага горенето на мазнини. Simple Smile
Харесвам този https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Inositol-Capsules-500-mg-100-Veg-Capsules/684
И този https://www.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Inositol-Powder-8-oz-227-g/126

Нона, за мен прилични тежести в домашни условия са клек с щанга 25кг, хип тръст с 30кг, напади с 2*10, суинг с пудовка 16-18кг. Обемни бедра в домашни условия не знам как се правят, освен, ака нямат мазно по тях. А за мазното мисля, че вече се уточнихме какъв е начинът.

Арсен, супер си. Много ти се кефя на упоритостта. Твоите крака са изключително добър пример как с повече тежести Не се правят крака на щангист.
Ани, много благодаря:)!

# 444
Благодаря за инфото за инозитола, момичета Blush
Силно се заинтригувах.
Поразтърсих се, попаднах на този на Natures way. Харесвам техните продукти.
Пише обаче, че е препоръчително да се приема с храна: https://revita.bg/shop/inositol-500-mg-vitamin-b8
При мен няма как хем да е с храна, хем да е преди тренировка, защото аз тренирам сутрин, само на кафе и аминокиселини.
Сега се чудя какъв да си купя.

# 445
А смятате ли, че с по-малки тежести би могъл да се постигне добър ефект върху краката и дупето? Аз имам противопоказания за тренировки с големи тежести.

Аз съм хвърлила око на няколко тренировки с ластик(или лента, не знам как е правилно да се казва) на Caroline за крака и дупе. По случайност намерих един комплект ластици в шкафа, който са ми подарявали преди време. Чак сега разбирам колко хубави упражнения могат да се правят с тях. Grinning

# 446
Арсен, понятието за  "големи тежести" със сигурност е различно понятие при всяка от нас. Ако искаш сподели ти с какви тежести работиш за долната част.
Имаш ли снимка преди да започнеш  да тренираш? За да можем да видим разликата.
На хората ще им писне от мен Smile Ето, преди да започна да тренирам и преди да съм се сдобила с две деца.
Скрит текст:
Blush
Ето тренировките за крака, с химикал, това  което съм писала, са тежестите с които тренирам. В плио легс това е тежестта на единия дъмбел, а в легс скуат рак е тежестта на щангата.
Скрит текст:
Blush
Сетих се да покажа, а тук съм тренирала 2-3 години само с Румяна Илиева и Шон с гиричките от по 4 кг., ако не ме лъже паметта.
Скрит текст:
🙂

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 21:37 от арсен

# 447
Включвам се само да кажа на Арсен, че е жестока! Браво. Аз почивам днес.

# 448
Лелееееее Арсен това се казва промяна ! Браво!

# 449
  • Бургас/Пз
Арсен, аз съм виждала само последни твои снимки и нямах представа откъде си започнала. Браво, момиче, браво! А била ли си на сериозна диета или основната ти промяна е от начина на трениране??
Още повече ме кефиш, да знаеш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт