Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 40 619
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
  • Germany
Как сте момичета? Аз съм 13+3 и още имам гадене/повръщане и нямам сили.. при вас има ли подобрение. Нещо настроението ми е все ниско от това неразположение

# 541
Гаденето ми мина. От седмица насам се чувствам супер. Само понякога ме боли ниското корем, пикая много и лесно се уморявам. Иначе като цяло се чувствам много добре.

# 542
  • КиТ
Аз както бях добре и ядях на 2 часа постоянно,щото все съм гладна...сега втори ден съм на плодове и салати....Та ужас.Днес съм добре сякаш Thinking...но вчера едвам изкарах Frowning

# 543
И при мен мина гаденето, киселините също намаляха ( да видим докога). 14+4 г.с съм аз

# 544
Аз в средата на 15 г.с. почти като себе си съм Simple Smile само още не мога да има месо, яйца, лук и т.н. много ми се хапва мръвка вече Sad дръжте се..скоро всичко ще отмине 🤗

Исках да питам дали някой има проблеми с вените. Аз отпреди си имам малко видими вени, капиляри..лятото едни тежки крака Cry сега не ми се мисли как щя съм в жегите. Чудя се има ли някаква превенция. Дали да търся някакви стягащи чорапи или да мажа с кремове 🤔

# 545
Аз съм 11+5дни и съм на приливи и отливи. Но има осезаема разлика от към гаденето, главоболието намаля, но изпитвам болки от киселини най-вероятно. Започнах да хапвам месо и яйца най-накрая, че вече се бях уплашила, а са си полезни. И аз се чувствам уморена, енергията ми е на капацитет 1/3 от преди.
От ПКК всичко е в норми, само урината ми е леко алкална с ph=8, но предполагам е главно заради никаквата консумация на месо и яйца до сега, както и пише, че се наблюдават кристали в урината, което не знам на какво се дължи..
Да мине ФМ и малко да се поуспокоя... нещо ми е напрегнато.

# 546
Аз утре влизам в 14сед, имам от няколко дни много повече енергия, като цяло бих казала че се чувствам много добре, гаденето може би поизчезна и успявам да хапвам по-големи количества, преди ядях 1/3 от нормалното, сега да кажем 1/2 😆
Аз правя сравнение с преднага бременност, тогава наистина бях супер в този период, проблемите ми станаха в третия тирместър, докато сега не съм на 100% но по-добре от началото.

# 547
Здравейте! Отдавна не съм писала. Термина ми е 24.09. Утре съм на първия скрининг и нямам търпение вече. Ще дам отчет след прегледа.

# 548
Здравейте! На мамите, които са казали, че чакат момИченца... по какво разбраха лекарите? На мен ми каза не се вижда полов орган, нито мъжки, нито женски.. Щяло да се види чак на втората ФМ към 20та сед.
Колко големи са вашите бебчета вмомента? Моето е 6см, 60 гр.
Аз съм Дева, дядо ми е Дева, мъжО е Везни. Аз постоянно се дразня колко е нерешителен мъжа ми, когато правихме ремонт аз бях избрала още при първото пазаруване вида плочки за банята, той 4 дни ме кара по други магазини и всеки път се впечатляваше от плочките, които му предлагат.. накрая каза не мога да реша и избрахме първите, които бях избрала още на 1вия ден 😂 Поне е спокоен и уравновесен, за разлика от мен. 😂

# 549
Здравейте! На мамите, които са казали, че чакат момИченца... по какво разбраха лекарите? На мен ми каза не се вижда полов орган, нито мъжки, нито женски.. Щяло да се види чак на втората ФМ към 20та сед.
Колко големи са вашите бебчета вмомента? Моето е 6см, 60 гр.
Аз съм Дева, дядо ми е Дева, мъжО е Везни. Аз постоянно се дразня колко е нерешителен мъжа ми, когато правихме ремонт аз бях избрала още при първото пазаруване вида плочки за банята, той 4 дни ме кара по други магазини и всеки път се впечатляваше от плочките, които му предлагат.. накрая каза не мога да реша и избрахме първите, които бях избрала още на 1вия ден 😂 Поне е спокоен и уравновесен, за разлика от мен. 😂
Ами на ФМ беше 6.6см. и разбрахме по пениса 😂😂

# 550
  • sofia
Здравейте, и аз се записвам при вас с термин 3.09 Simple Smile малко късно, но миналото лято имах една неуспешна бременност и не исках да избързвам с групите.
Очакваме трето детенце след батко на 17 и кака на 10.
Засега всичко е нормално с бебчо. Бях на БХС на 19.02 в Марковс (дадоха ми запис без да ме питат). Казаха, че вероятно е момче, но пък аз и децата искаме момиче, та много се надявам да са сбъркали Wink иначе оттогава почти свикнах с мисълта за момче, важното е да се роди живо и здраво!

Прегръдки на всички Simple Smile

Здравейте, колко платихте за записа + прегледа, ако не е тайна.
Очудвам се, ако така ги дават безплатно, защо мен дори не са ме попитали.

Поздрави

Здравей, извинявам се за късния отговор Simple Smile
Платих 130лв.

# 551
Здравейте! Отдавна не съм писала. Термина ми е 24.09. Утре съм на първия скрининг и нямам търпение вече. Ще дам отчет след прегледа.
И на мен термина ми е за 24ти 😉😉
И утре ми предстои БХС при АГ (коремен ехограф предполагам, други манипулации има ли)

# 552
И на мен термина ми е за 24ти 😉😉
И утре ми предстои БХС при АГ (коремен ехограф предполагам, други манипулации има ли)

+1 за 24.09 🍀 на мен също утре ми предатои преглед при следящото АГ и БХС, а другата седмица съм на ФМ при специалист по ФМ.

# 553
  • sofia
Здравейте Blush

И аз доста често искам да си лежа и да почивам Innocent

За косопада съм с впечатлението, че не подминава никой. На мен не са ми падали кичури, нито е оставало плешиво, но все пак доста интензивен косопад около 4 месеца след раждането (пиех витамини за кърмене тогава).

Реших и аз да пусна един основен пакет за тромбофиля, защото имах запушване на вена с предната бременност. Но пък излезна друго, търсих по мненията назад, но не открих къде се коментираше.

До колкото разбирам трябва да пия метафолиева киселина (бях почнала така или иначе преди 2 седмици). Има ли друг с такива резултати да сподели Blush Ще ги покажа и на следящата, чудя се да и звъня ли или да изчакам 10 дни до следващия записан час.

Здравей, и аз имам тези мутации, като първата ми е хомозиготна.
Терапията ми е аспирин протект и инжекция Клексан / Фраксипарин всеки ден. Добре е да се консултираш със специалист за всеки случай, правят се допълнителни изследвания за сгъстяването на кръвта Simple Smile и да, всички добавки трябва да са метилирани.

# 554
Благодаря Simple Smile аз пропуснах да пиша, че след тези изследвания в понеделник бях на консултация при хематолог и каза 2 варианта - без терапия и консултации на 2 седмици, за да се следи изкъсо за изоставане на плода или терапия с клексан до раждането.

Janet9310 да не те разочаровам, но с дъщеря ми пол не казаха дори след 2рата ФМ. Следящия ми потвърди в 7 месец чак, та зависи и бебето дали не се крие Grinning

Общи условия

Активация на акаунт