ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът е обратно пред екрана и за мама винено време пак настана

• 31 976
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Честита Баба Марта, момичета Flowers Tulip

# 631
Честита Баба Марта!

Бели и червени, румени, засмени!

Пожелавам на децата ни скорошно връщане в клас. Heart

# 632
  • Велико Търново
Бъдете здрави и засмени, румени, червени 😘
Моята щерка тренираше карате близо 4 години, сега само трия праха от купите и медалите... Откакто започна Ковид, спряха състезания, тренировки, треньорката напусна, а с нея и мерака на наборката. Отказа категорично нов стил да пробва, и залежава у дома вече година, направо бяс ме хваща на мързела й, чудя се как от седемгодишна постоянно все нещо спортуваше, а сега я мързи да върви..
Оня ден излезе с приятели в парка, видяла бивша съученичка, с която не бе в добри отношения.. Била в пияно и безпомощно състояние на една пейка, всички я подминавали, но на дъщеря ми й дожаляло, та съблякла якето си, облякла я, замъкнала я до едно такси и я закарала у тях.. Прибра се намръзнала, та сега борим настинка..

# 633
Biskvitka, чудесна е малката бисквитка, браво на нея. Човечност и емпатия преди всичко Heart

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 11:52 от Анонимен

# 634
  • о`майна лунна нощ е
Добро дете. Поздравления за постъпката.

# 635
  • у дома...
Честита Баба Марта! Много здраве на вас и семействата ви.

Ани не е спортна натура, ама въобще. Още като беше бебе и като гледах как другите двугодишни тичат, а моето едно такова подтичва-подрипва ми стана ясно, че със спорта ще имаме проблеми. Във фитнеса в спортната ни зала пускат деца при навършени 15 години. Та още малко и ще може да ползва пътеката и колелото. Принципно е много стегната. И много жалостива. Снощи гледахме заедно "България търси таланти" и в края обявиха, че предаването е в памет на момче със Даун, което е участваше на кастингите. И като ревна. Един час се гушка в мен и си говорехме. Преди, до първи клас, чуеше ли "Мила моя мамо" - рев... Била съм ѝ липсвала.

В момента подготвя презентация за Бокачо. Чувствала се като репортер, защото издирвала информация и подготвяла "репортаж". А и от два дена почти навсякъде ходи с едно сако, с което пък била "много бизнес"... Пубертетка мамина!

# 636
  • Между гори и планини
Мили боже, на 14г пияна до безпомощност? Ужас!!! 😥
Моя тук пробва джудо. Класният му е треньор и има големи успехи,  много републикански шампиони е създал. Обаче е в много неудобно време - 4 следобед.  Той докато се прибере, хапне, да отвори учебник и трябва да се връща в училище.  После да учи след 6, а аз държа към 7ч вече да е приключил и да почива. Но му беше харесало.
Миналата година се записа на спортно ориентиране,  но почна вируса и имаха една тренировка. Иначе  е хубаво- на вън, сред природата.

# 637
  • у дома
Моето тренираше от 1 до 4 кл спортни танци-доста си беше натоварването...После волейбол,плуване-навсякъде се справя отлично,но в един момент казва не искам повече и няма сила да го накара...Господинът по фвс го ръчкаше за лека атлетика,защото без да тренира нищо си покрива нормативите, за отличен,но моето не иска и да пробва-хем стадиона е на точно 5-10 мин пеша от нас.

# 638
  • София
Честита баба Марта, мили дружки.Да сте живи и здрави вие и близките ви.Желая от сърце!
Изпуснах темите тия дни  и ще се включа малко хаотично.Не сме по спорта в нашето семейство, въпреки че мъжът ми е учил в спортно училище известно време.Аз съм влизала веднъж във фитнес и се чувствах като в библиотека- ходех по уредите,гледах картинките и четях инструкциите  как се ползват.Голям смях.На финала попитах тая пътека накъде води...... След тази реплика приятелката ми, която ме избуди да я придружа в залата се предаде Simple Smile Благодарна съм на добрия ген, който  ме държи в добра форма, независимо от живота, който водя.Е, не съм както  на 20, но ..приех нещата и просто се примирих че няма да нося бял бански Wink
Дъщеря ми през годините ходеше на плуване и езда.Основният й спорт са танците.И се ядосвам че пандемията драстично намали, а по едно време и спря репетициите й.Тя за жалост не е с моята структура и има нужда от поддържане и физическа активност , за да е в добра форма.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 09:20 от sssani

# 639
  • Отвъд алеята зад шкафа
Просто майка, и Е. вчера рева много поради същата причина. Днес слушах, че момчето е починало впоследствие от усложнения от ковид.

Бисквитка, похвална постъпка. Случват се такива работи на тази възраст, много са лабилни и податливи децата, особено, когато трябва да се направят на по-големи и отракани, отколкото са.

# 640
Аз също се впечатлих от младежа снощи.  Мъчно ми е и страшно, че е починал, но ми стана хубаво,че е живял заобиколен от свестни хора, като партньорката и треньорката му.

# 641
  • София
Нещо друго да попитам. Всъщност се канех още преди време като зачекнахте темата, ама някак не стигнах.
Бяхте писали, че гледате статистика в Школо за конкретен тест например. Ама аз не виждам как става това. Има обобщена статистика по предмет и по тип оценка (тест, контролно, изпитване). И плъзгач до месец назад доколкото виждам. Тоест не намирам как може да се направи справка за конкретното контролно. Какво пропускам?
(Нещо целият клас се е издънил по математика, имаше и съобщение от учителката, та ми стана любопитно да проверя какво точно се случва, но не успявам).

# 642
Хаха, и нашия. Аз статистиката я направих по старомодния начин. Омених инфо с майките, които знам, и детето ми разказа кой колко Joy

# 643
Нещо друго да попитам. Всъщност се канех още преди време като зачекнахте темата, ама някак не стигнах.
Бяхте писали, че гледате статистика в Школо за конкретен тест например. Ама аз не виждам как става това. Има обобщена статистика по предмет и по тип оценка (тест, контролно, изпитване). И плъзгач до месец назад доколкото виждам. Тоест не намирам как може да се направи справка за конкретното контролно. Какво пропускам?
(Нещо целият клас се е издънил по математика, имаше и съобщение от учителката, та ми стана любопитно да проверя какво точно се случва, но не успявам).
Ха, точно днес и аз това търсех. Само, че за малкият. 12 двойки има в класа, една от които е неговата. Първата му сериозна двойка, много рева Sweat Smile Днес обаче два часа са решавали в училище задачите с процентите и утре ще правят поправка. Явно нещо им се е опрял сериозно този раздел.

# 644
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ред, пускам снимки с обяснения.

Излиза ми в нотификации,че има резултат от тест.

Кликам на теста, в случая Античност, излиза ми колона с всички тестове, правени до този момент.

Кликам си отново върху теста и ми го отваря подробно, като мога да отворя всеки въпрос и да видя какво е отговорила, какви са били опциите и т.н

Общи условия

Активация на акаунт