ОСМИ клас 2020/2021 - Пролет пукна, осмокласник към училището хукна 😉

• 31 605
  • 771
  •   1
Отговори
# 375
Много хубаво.

# 376
Красавица

# 377
  • Между гори и планини
Може да е тъп въпрос, защото никога не съм се боядисвала,  но какъв е естественият цвят, кое точно е балеаж?
Иначе много ми харесва,  нежно, естествено стои. Трудна ли е поддръжката? Цял живот съм си мечтала за права коса...

# 378
  • sofia
Това и аз щях да кажа - макар и скрита, не може да не се усети  ефирност, нежност и женственост, които струят от нея. Бисе, усещам я като героиня от "Малки жени"☺️

# 379
Благодаря за комплиментите, момичета! ❤Ще ги предам на Моника🙂

Vesana, аз не съм си правила балеаж, само детето🙂 Говорих в множествено число, защото от толкова мрънкане , че иска балеаж , съпреживявах с нея😀

Доня, естественият й цват е от корена до там, където започва по -светлото. Не е трудна поддръжката.

# 380
  • София
Оле, страхотно е, браво, хубавица! 😊
Много искам и аз балеаж,но с моята чуплива коса.... В София ли е фризьора?

# 381
Оле, страхотно е, браво, хубавица! 😊
Много искам и аз балеаж,но с моята чуплива коса.... В София ли е фризьора?
Благодаря🙂, да,в София- Мърфи.

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 22:11 от Biserka_a

# 382
  • София
Доня, най-общо казано, балеажът имитира естественото изсветляване на коста през летните месеци, да кажем. Но е равномерно и е доста приятно за окото.
Бисе, може да си скрила М., но хубавото си личи. Косата й е прекрасна, също.

# 383
  • у дома
Бисе-не че си е от нашата тема ама е страхотна HeartHeartHeart

# 384
  • гр.София
Много красиво!

# 385
  • Между гори и планини
Супер! Но сигурно е за светло кестенява към русолява коса. Аз с моята тъмна, ще изглеждам като прегорена ромка 🤣 На пубера лятото му изсветлява доста, ако ходи редовно на плаж, около лицето му стават руси кичури. Много ми харесва.

# 386
  • софия
Бисе, страхотно!
Много красиво се е получило.

# 387
  • София
Бисе, макар и скрита си личи, че Моника е наистина красавица. Пу-пу да не й е уроки! А балеажът наистина се е получил страхотно!

От днес и моят е на училище. Сутринта тръгна леко притеснен, защото има контролно първият блок (всеки ден ще има по едно), но се надявам притеснението да мине и да се почувства добре. Казах му да се наслаждава на тази седмица сред приятели, защото не се знае кога пак ще се повтори Simple Smile. Въпреки че аз имам надежда следващото правителство (редовно или служебно) да пусне всички след Великден.

# 388
  • Велико Търново
Бисе, прекрасница е Мони 😘 затова всичко й отива!
При София наблюдавам от година насам, оредяване на косата... Съдя по опашката, която преди беше доста дебела и премяташе два пъти ластика, а сега е рехава и поне три пъти я премята. Има и косопад, вече взех разни серуми да третираме скала, но се притеснявам... Може и от хормоните да е, омазнява се на два дни и уж ползва медицински шампоани с такава насоченост, дано си възвърне плътността.

# 389
  • Между гори и планини
Аз съм доволна от шампоан и балсам Здраве с хинин. Силно филираната ми с години коса буквално полудя. Имам много нови кичури, стана дълга бързо. За известно време и набора се миеше с моя шампоан и той има нови кичури, на правата коса се виждат лесно. Иначе неговата се омазнява бързо, на права коса е силно забележимо и сега е с шампоан Здраве с въглен. Успяхме да укротим и поривите на акнето, все още се мие всеки ден с гелчето на Гарние с въглен,  но и в неделя след баня му правя маска, пак с въглен.  Стои 20мин и след като се измие, лицето е чудесно. Сутринта всичко е изчезнало. За по-големи пъпки, му взех малко лекарство, с четчица се слага само на папката и изсъхва.

Общи условия

Активация на акаунт