Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 666
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 1 440
Panda7, училищата, чиито директори бяха заявили желание бяха Богоров, Търговската гимназия, Трета гимназия, Строителния техникум, Климент и отделно аз ходих и в Хуманитарната, но там бях само в един клас по покана на тяхната класна. В другите училища имахме срещи с целия випуск. В езиковите и МГ нямахме покана и там не сме ходили, въпреки че с оглед на казусите, които съм гледала през годините, нямаше да е зле и там да отидем. Най-добро впечатление ни направиха децата в Трета гимназия и не пожелавам на никой детето му да попада в Богоров и Строителния. Толкова празни погледи...а за  част от учителите-просто нямам думи.

ivanedelcheva Благодаря за споеделното мнение !
Ние сме в Климент от първи клас. Училището обаче се превръща с основно и вече няма прием за 8 клас.
Много далеко сме от езиковите и МГ, не са ни сила, затова ме интересуваха другите.Мерси !

# 1 441
Здравейте,някой има ли информация за строителния техникум във Варна? Какво е нивото,средата ?
Притеснявам се ,че след издънката вчера на преразказа(беше забравил края на текста) ,няма да ни стигне бала за езиковите.По принцип иска да става архитект и се чудим за строителния техникум ,понеже се влиза с по-нисък бал.

# 1 442
Втори модул някаква таблица с торти. Сигурно има и черешови

# 1 443
  • на пистата
А на нашите класният,който им е и по мат  е казал да започнат от 7ма задача,те давали най-многа точки.Така,че ако не им стигне времето поне да имат повече точки.На 10 клас са се паднали проценти.

# 1 444
  • София
Това със съветите кой от къде да почне е нож с две остриета. Децата са различни. Някой може да тръгне от последните за по 6 точки и да е напред, друг може да почне от тях и да се забие така, че да си загуби времето и да не реши лесните задачи по 2 точки. Много е индивидуално, пък даже е различно и за различните изпити за един и същи човек.

# 1 445
  • София
Покрай черешите децата сега и тортите ще намразят Laughing

# 1 446
  • Бургас
С тези череши , ще се побъркаме Simple Smile
Оня ден се прибирам с една торба с череши, щеше да ме изгони от вкъщи Simple Smile))))

# 1 447
  • София
Благодаря на всички за подкрепата в тази тежка година! Писах на много потребители и много на мен писаха:)
Бъдете щастливи!
Толкова се радвам, че мина НВО!

# 1 448
  • В офиса
Аз му казах за 21 и 23 да си ги реши на черновата и после ги прехвърли на беловата.Но за 22,която може би пак ще е препъни камъка,му казах да пише всичко на беловата,особено ако не е сигурен в решението.Може да напише нещичко вярно,от което да "закачи" някоя точка.

Коя е "гадната", в смисъл какъв тип? Ние в колата дружно припомняхме формули за 3д фигури, оказа се, че и аз не ги помня много добре, та гугълвахме. Сега се сетих, че на конуса си казахме на кое му се вика образувателна, ама обема и повърхнината не преговорихме (а аз не ги знам, дано той да ги Simple Smile) Иначе инструкцията ми бе за геометрията - ако закъсаш, търсиш да допостроиш до успоредник, или правоъгълни триъгълници. Той бе по-притеснен, защото очаква по-добра оценка, а си е внушил, че ние очакваме максимума, което поне за мен не е така. Цяла вечер го навивам за "езически" гимназии, както той им казва. Не че балът там е нисък, но ако оплеска мат, ще са с по-голям шанс.

# 1 449
  • България, София
Аз с огромно закъснение се включвам днес.
Но така или иначе мислено пожелавах и пожелавам успех на децата.
Изпитът сигурно е към края вече.
Сутринта по спешност купувахме транспортир на път за училище, но бяхме съвсем навреме.
Говоря от мин.седмица да подготви нещата. Снощи пак. 3 пъти. Тя си била мислила, че има.
То верно имаше, ама някъде се дянал траснпортирът.
В крайна сметка успокоена пристигна в училище.
Само да не я заболи коремът. Събуди се с леки болки и веднага й дадох спазмалгон за всеки случай.

Кога ще изчета всичко изписано Rolling Eyes

# 1 450
Моят звънна! Питах го дали е имало игра на тото и отговора беше: " Не точно, но имаше някои фантастични предположения". Каза, че му е било трудно.
Туй то! Както и очаквах.

# 1 451
Здравейте,някой има ли информация за строителния техникум във Варна? Какво е нивото,средата ?
Притеснявам се ,че след издънката вчера на преразказа(беше забравил края на текста) ,няма да ни стигне бала за езиковите.По принцип иска да става архитект и се чудим за строителния техникум ,понеже се влиза с по-нисък бал.

И аз се интересувам от този вариант именно за тази специалност , но самото училище като среда и ниският бал като цяло ме притеснява..Не че в другите училища с висок бал са цветенца де:)

Сигурна ли е информацията за това, че по МАТ решена и изписана задача от втория модул мисля 20-23 задача/ вярна на чернова и непренесена на белова поради липса на време  не се зачита, т.к на нашата родителска среща ни  казаха че се зачита и се записва като точки от чернова. Точно за това днес сутринта казах на отрочето все пак да не лежи на това ухо...сега ми е притеснено..

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 11:35 от desiniko

# 1 452
Формулите за тела нали им ги дават?

Аз вчера в 1ч се сетих за едно разлагане от Коала, което учиха в началото на годината и не можеше да реши и ме беше питала. Днес намерих задачата в Коала и й я показах. Там пък видях и полагане в многочлен и това обясних набързо.

# 1 453
  • у дома
Да ,дават  формулите.

# 1 454
  • На морето!
Черешката на тортата е било това НВО да разбирам 😀

Общи условия

Активация на акаунт