Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 590
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 1 065
Кажете за роклите. Вчера обикалях няколко часа, а не харесах.

# 1 066
Какво стана с тази жена абсурТ, щеше да е интересно да пише в темата.
Почерпиха я с банан. За мое голямо съжаление, защото с нея за 99% от нещата сме на различни мнения, но тя е добър събеседник за спор. Определено ми липсва.

# 1 067
Ако някой дойде на масата да ми остроумничи, че заради него съм се завъртяла с гръб, бих го отрязала. Не ми допадат такива самонадеяни типове с плоски реплики. Като цяло, не обичам да привличам внимание, особено на неприятни, за мен, хора. Странно ще е за вас, но съм с асцендент Лъв, ама явно от сбърканите. Grinning

А на господина с торбите, добре му се е получило. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 068
  • Варна
Бази, попитах от откровено любопитство. Аз покажа ли гръб, изобщо не разговарям.
Мен адски ме напрягат стандартни комплименти и банални фрази.
_Anna Mariq_, особено е неприятно, когато си чест обект на внимание.😉

# 1 069
  • София
АбсурТ имаше пиперлив език, но прекрасна конструкция на мисълта в спора, жалко….

Мен самонадеяни типове ми харесват, ако ми погалят ума. Останалите с катаната.

Така е Уиш, отдавна казвам, че пиперчето им липсва на някои у животеца. Лек хедонизъм към сивото ежедневие.

# 1 070
  • София
Какво стана с тази жена абсурТ, щеше да е интересно да пише в темата.
Почерпиха я с банан. За мое голямо съжаление, защото с нея за 99% от нещата сме на различни мнения, но тя е добър събеседник за спор. Определено ми липсва.
И на мен. Много сме спорили, но имаше житейския опит да дава полезна гледна точка понякога, макар да не ми импонира на възгледите.

Всеки живее за себе си. И аз ще развия вратни проблеми, ако постоянно се развъртам какви са другите и търся надежда за очуканотоното си его какви тъпаци са другите. Бездна голяма е това, не искам да си го причинявам, че моите колеги не ща да ги моля да ме разтриват. Ще ми тръгне име Joy

# 1 071
Виви, какво може да означава? Виждам, че ме зяпате, но не ми пука. И ги загърбвам. На арогантност обикновено се отговаря с такава. Аз харесвам дръзки мъже, останалите не са ми интересни. Не простаци, само умници. Човекът сподели това в разговора по-натам, не е започнал да ми прави анализ от първо изречение. Освен това, имаше чувство за хумор. А аз имам афинитет към такива. Стават добри кодоши и разговори. Не стоя като примадона и не мигам с мигли, ако това има значение. Като цяло никога не натрапвам женствеността си. Друго? Simple Smile

# 1 072
  • Варна
Липсва финала, със затапване на арогантния.

# 1 073
  • София
Той не е бил, че да го затапва.
Премереният изказ е много важен - да те провокира, но да е до ръба. После смях и сладки приказки.

# 1 074
Нямам колеги в традиционния смисъл на думата, но ако ме заболи главата и не мога да гледам, хич няма да ми пука какво име ще ми излезе.Confused

# 1 075
  • София
Аз бих го затапила, да. Не грубиянски, сладко, но пиперливо. Stuck Out Tongue Winking Eye
Пак е флирт, защото за този тип мъже това е 'game on'. И после чао чао, беше ми приятно.

Тайчо, не беше към теб, просто препратка. : )

# 1 076
Нямаше затапване, развихме разговора на интелектуални теми ахаха. Арогантен винаги ли е с конотация лош? Не знаех. Финалът остана отворен. Всеки по живо по здраво.

# 1 077
Знам, Catcher, вратът обаче ми е болна тема. Стига се до припадъци, физиотерапевти масово отказват да работят в тази област. Cry

# 1 078
  • Варна
Catcer, хоби-флиртаджиите бързо отрезвяват с доза леден хумор. На някои им пада и културния камуфлаж.😉

# 1 079
  • София
Аз на профи котараците като им кажа “ Чупка” и онемяват. При първи опит да се осафери мятам втора вълна “ Кое не разбра?” и вцеплението е пълно Joy

Общи условия

Активация на акаунт