Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 596
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 1 050
Вчера флиртувах интелектуално. Имах среща в един ресторант. Насочих се към маса за 3-ма на сянка. Срещу мен имаше маса с мъже, които, разбира се, веднага сканираха мое величество. Приближих се към масата си и демонстративно седнах с гръб към тях. След 1 час дойде един ерудиран господин и пожела да се запознаем и да почерпи с вино (не само мен, и останалите). Заговорихме се. Каза, че е забелязал как нарочно съм обърнала гръб, за да видели господата видиш ли, че и отзад изглеждам безкомпромисно добре. За него това беше флирт, каза, че съм манипулаторка. Флирт ли е това?

Позволила си да те заговори? Разговор си завързала, че и да флиртува с теб си позволила..
Кажи поне полза имаше ли ?

# 1 051
Какво значи позволила? Още ли има жени с железни кюлоти, които само гледат и мълчат, когато ги заговори мъж? Аз говоря с всеки, който възпитано ме заговори. Полза? Нали беше за удоволствие.

# 1 052
  • София
Доста просташка забележка е това със заставането с гръб.

# 1 053
  • Варна
Демонстрацията с гръб, какво цели?

# 1 054
Ти си щастливо обвързана..Как така поддаваш?! Има нещо гнило..

# 1 055
  • София
Мда, манипулаторка. Това като оня от предните страници с мизогинистичния уклон, че жените въвличали в заблуда.
И мен само много нахакани ме заговарят като горния тип, но не го смятам за привилегия, на която да се радвам, а недостатък. Пък нека да са ерудирани и костюмирани.
На мен такъв тип би ми бил неприятен със себеотносните си комплименти. Завъртяла се за тях. Sure. Няма нищо готино в ситуацията. Подчертавам, за мен. Не ми се спори. Не се храня с вниманието на всеки, решил да ми го даде, ако нещо не ме кефи на органично ниво. За мен е по- скоро дефицитност, отколкото символ на осъзната женственост.

# 1 056
Господинът с виното имаше ли надежди общуването да прерастне в нещо друго според теб, Бази?
Аз мисля, че се е надявал да си необвързана и... може би нещо да се случи в бъдеще. Wine Glass

# 1 057
Ми аз не съм сърдита на живота жена. Извинявам се за което. Дефицити... ок.

# 1 058
С рокля ли беше над железните гащи? Търся си нова, та това ми е в главата. Grinning

# 1 059
Какво значи позволила? Още ли има жени с железни кюлоти, които само гледат и мълчат, когато ги заговори мъж? Аз говоря с всеки, който възпитано ме заговори. Полза? Нали беше за удоволствие.
Ей, не Рози, Анди размахва железни кюлоти в темата. Рози само те поднася леко.

# 1 060
  • София
Всеки с възприятията си. Аз нямам особена потребност да окачествявам чуждите. Иначе имам какво да кажа. Grinning

Какво стана с тази жена абсурТ, щеше да е интересно да пише в темата.

# 1 061
  • София
Помолих мъж ей сега да ми пренесе две торби - чистосърдечна ми беше молбата.
Занесе ги и каза, че удоволствието било негово и жалко, че колата ми била наблизо.
Усмихнахме се, изказана сърдечна благодарност, ръкостискане и чао.

Деца няма да му раждам Grinning, иначе имам флекс да му ги сваля.

# 1 062
  • София
Къде е флиртът, това е човещина. Rolling Eyes

# 1 063
Много сте сериозни някои. Много анализирате. Много принципи, морал, обърках се.
Как се живее толкоз сериозно тоз живот не знам. Аз лично не бих могла.

# 1 064
  • София
Можеше да продължа след “жалко, че…” Wink
Но моята си усмивка ми стигна, неговата също.

Друго - друг път.

Общи условия

Активация на акаунт