Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 804
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 725
Получи се полудяване вкъщи за еъзглавниците на ПЕС патрул. В нашия филиал има само възглавница с Чейс. Та въпроса ми е дали в другите филиали или другите възглавници или само Пи един герой е наличен във всеки филиал?
Ако е за София, на Сточна гара в сряда имаше от всички видове. Ама, дали е така вече...

# 1 726
Получи се полудяване вкъщи за еъзглавниците на ПЕС патрул. В нашия филиал има само възглавница с Чейс. Та въпроса ми е дали в другите филиали или другите възглавници или само Пи един герой е наличен във всеки филиал?
Ако е за София, на Сточна гара в сряда имаше от всички видове. Ама, дали е така вече...
Мерси , ще обикаляме значи:)

# 1 727
Бекона за готвене някъде имаше ли го? Нали е от днес? В още един филиал бях, пак нямаше и следа. Но пък напазарувах за родители, баби, дадоха ми магнити, три деца зарадвах.

# 1 728
  • София
Някой друг като мен има ли, който да е влюбен в тази гадост 😊
Не съм подстрекател, но пробвала ли си да му сложиш роте грютце от немската седмица? Joy
Даже не знам какво е това... 😊😊
Нещо като конфитюр от червени плодове, но не е така сладко като нашенските продукти. Направо си киселее. Ето какво представлява.. В Германия го има и в бурканчета, но това, което продават в Лидл в алпийските седмици са в кофички като кисело мляко, стои в хладилниците и е с кратка трайност. Мисля, че изглеждаше така:
Скрит текст:

Но може и такова да беше:

Преди 2-3 седмици го имаше.

Заредих нови пудинги за мъжа ми, че да не плаче за разсипаната кофичка. Почти се бях навила да купя уреда за прозорци, но нямаше. Май е знак от съдбата. Joy Ще си остана с мръсни прозорци, а 50-те лева ще отидат за нещо по-хубаво. Joy И моцарелата от купона беше свършила.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 21:21 от Тaня67

# 1 729
И при нас е един герой, забравих му името (жълта възглавница), мисля че е Рафъл

# 1 730
  • Велико Търново
Големия ще заведа в Лидл, едва след като приключат тези пес патрул неща! Ще отбягваме магазина, докато трае истерията по малките кученца.
ММ иска да ходи за водоструйка в понеделник, кажете нещо с което да го спра. Минала съм на анти-харчене-мега-икономия режим и искам да спра и ММ от шопинг. Не че е възможно, но поне да го разколебая.

# 1 731
Рабъл
Аз взех с Маршал оня ден ,че беше единствената останала.

# 1 732
  • София
Някакви нови бисквити са пуснали.
Скрит текст:

# 1 733
Досега се рових да намеря от стари брошури стъклените купи с бамбуковите капаци. 3 бр бяха в комплект за 19,99лв, искам да видя каква вместимост бяха. В дилема съм дали да взема 2ката от К или 3ката от лидл. При нас гледам имаше доста останали количества.

От ето този модел са

# 1 734
  • Велико Търново
Бисквитите са нови и като такива сигурно след 2 3 седмици ще ги листна в брошура. Тогава ще ги купя, че съм се зарекла вредности на редовни цени не!

# 1 735
  • shumen
При нас банани имаше,но много зелени.

# 1 736
  • В градината...
Скицници с платна за рисуване зареждат ли или само това от понеделник?

# 1 737
При нас банани имаше,но много зелени.
За един ден са презрели

# 1 738
Peak  ако си решила че искаш дъските поогледай..
Аз също не ги видях в началото..но обиколих, оглеждайки се по прецизно (С малкия на ръце ) и ги намерих 😁😊
За МЕН са попадение номер 1 за тази година..за домакинския сектор вкъщи..
Нещо от което НАИСТИНА да имам нужда и да го открия..
Благодаря още веднъж на колежката по Лидл продукти да споделянето..😀🤗
Дори са не изкарат особено много си заслужават всеки лев според мен.
Казвам го, защото не знам колко са закалени, но на мен ми изглеждат "финни" за нещо което ще се подмята из кухнята всеки ден, но пък дано ме "изненадат" в това отношение...😆

# 1 739
  • Пловдив
Днес за първи път бях на пазар с госпожицата ми на 2г и 9м - голямо шоу, но се надявам скоро да не си го причинявам пак. Взех си от шоколада с цял лешник от купоните - леко ми нагарчат от лешника ли...ама единия вече е история Simple Smile Главно ходих за детски дрехи и ботуши - по брошура бях харесала едни, оказаха и се тесни на ходилото и не взех. Имаше някакви с Песовете, може би от предната седмица, та взех тях. Накрая си поиска книжка и се заинати за "Моите първи 100 думи на английски". Нищо не иска да слуша на английски, та книга ли ще чете. Видя книжка зайченцето бяло, взехме нея, на касата с цяло гърло взе да я пее, малко ме хвана срам.

Общи условия

Активация на акаунт