🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 118
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 570
Не се справя Сия с коментарите на хейта... Нито са хапливи, нито остроумни, нито забавни.

# 571
  • Другата България
Цвети и Виктор се харесват взаимно, но докато Цвети не го крие, Виктор е от типа "хем му се иска, хем не му стиска". Не знам до кога ще се задържат и двамата, но му давам още много малко, за да "клекне".

Да питам знаещите - вчера сте обсъждали някакъв спойлер, който не разбрах за какво е бил.
За финала ли? Не искам да знам, просто ми стана интересно отсега ли още някой се е разприказвал.
Въпреки, че май е рано за финал.

# 572
  • Асеновград
Цвети и Виктор се харесват взаимно, но докато Цвети не го крие, Виктор е от типа "хем му се иска, хем не му стиска". Не знам до кога ще се задържат и двамата, но му давам още много малко, за да "клекне".

Ох дано и да не кляка , че изобщо не ми се гледат любовни истории.
Да си призная и на мен взе да ми липсва онова хахо Сия.

# 573
Да питам знаещите - вчера сте обсъждали някакъв спойлер, който не разбрах за какво е бил.
За финала ли? Не искам да знам, просто ми стана интересно отсега ли още някой се е разприказвал.
Мирон се "разприказва" в последния епизод на "Животът зад фермата". Спойлера касае кои са финалните десет играчи, останали във Фермата.

# 574
  • Другата България
Мирон се "разприказва" в последния епизод на "Животът зад фермата". Спойлера касае финалните десет играчи, останали във Фермата.
А, ясно.
Затова Тиф снощи каза нещо за Фермата 2.
Ясно. Благодаря ти.
Добре, май засега не искам да знам.
Дано поне един от моите фаворити е в тази десятка, пак да си ги кажа - Кирил, Стефан /с много резерви/, Мартина и Живка /също с резерви/. Евентуално Чавдар, но нещо в него ме притеснява.
Иначе чисто човешки и не само съм за Цоньо, но според мен ще си иде тази седмица.

# 575
Иначе чисто човешки и не само съм за Цоньо, но според мен ще си иде тази седмица.
За Цоньо чисто човешки е по-добре да излезе.
Загубил е всякакви позиции сред фермерите и няма как да промени този факт. По-добре дуел, достойно представяне според силите му и навън, отколкото изтривалка още седмица-две.

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 14:20 от Bengun

# 576
  • Другата България
За Цоньо чисто човешки е по-добре да излезе.
Загубил е всякакви позиции сред фермерите и няма как да промени този факт. По-добре дуел, достойно представяне според силите му и навън, отколкото изтривалка още седмица-две.
Да, да, мисля абсолютно същото, просто ми е мъчно за него.
Дори не смятам да гледам дуела в събота.

# 577
За финал, искам дуел, Теди - Тити
Битка за 7 точки: Везни и сълзи
Двамата балансират везна, на която в единия край е поставена тежка тухла четворка, а в другата празна кофа.
Който напълни кофата със сълзи по-бързо и изравни тежестта печели! 🙂
Добро попадение.

Иначе за Цвети няма да се разберем, аз такова чудо около себе си не бих търпял (не, че не е хубава, другаде са проблемите).

Имам предложение за Мирон - ако някой от екипа на продукцията чете тука:
След култовия клип "Защо във Фермата винаги е пълнолуние" с подзаглавие "Как да изпортим 8 седмици напред", може да заснеме нов:
"Защо Фермата винаги е леко подгизнала" с подзаглавие "Теодора - канелката в короната на Напоителни системи"
Някой беше питал откъде идва водата в "джакузито"...

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 23:00 от Not Sure

# 578
  • Sofia
.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 06:52 от Karen

# 579
Никакво сходство не откривам между миналогодишни и сегашни участници. Донякъде само поведението на Цоньо напомня това на Стоян, даже се чудя дали Цоньо не го прави умишлено. Струва ми се, че на моменти обича да се прави на умряла лисица точно като Стоян, а и като него обича да обработва зрителската аудитория. Как жално проплака в един разговор, че само той бил беден и си нямал парици. Разчувствал е няколко сърца със сигурност. Безразличен ми е Цоньо, от самото начало се е наместил в центъра на везната и нито към харесване клони, нито към нехаресване.
Вчера заспах по време на една от рекламните паузи.....то пауза не е точната дума, ама карай да върви...та не догледах епизода, но видях смешното поведение на Ивайло, пфф. ЖДНБ, толкова го мързеше това момче да работи, че що змии и гущери изплю заради мързела си. Няма да е зле да върви на дуел и да се връща в цивилизацията, ако противникът му извади късмет.

# 580
  • Враца
Докато Теодора стои до нея, кравата Румяна няма да роди, защото като я погледне и си мисли, че вече се е отелила..

(на по онзи стар виц, изразявам отношението си към Теодора..)

# 581
За мен Лора постъпи глупаво като гласува за Цоньо. Мартина не я харесвам,но в случая беше права. Ако сега докато са повече жени Лора не отиде на дуел,после ще трябва да се изправи срещу някоя от жените,която й е по-близка и вероятно по-силен противник.

И за кое беше права Мартина - Лорчето срещу Живка на дуел при положение, че все още има по-слаби жени във Фермата, срещу които Лора има по-голям шанс за победа?!

Aз съм на обратното мнение - Лора постъпи умно в ситуацията, защото Живка е силен противник и Лора най-вероятно се страхува, че може да отпадне рано и безславно още в първия си дуел.

Лора може да е на мнение, че за нея много по-лесно преодилими съпернички са Краси, Цвети и Ревлата, отколкото Живка. А Лора иска да се задържи колкото е възможно по-дълго във Фермата, а пчелата-майка Мартина нека да си разправя, че Лора е страхливка.

За кравата и бъдещето теле - дано наистина не го пипат и прегръщат, когато се роди, защото кравата трябва да го изближе от-до, а тези пишман-фермери дано не осуетят този важен процес след раждането.

# 582
Фермата 6 vs Фермата 7

Милена - Живка                                        
 Надя - Мартина
Илиян Йогата  - Коце
Чичо Митко - Чавдар
Боби - Кирил
Петър - Пламен
Калоян - Виктор
Антония - Цвети
 Жанет - Лора
Асен - Стефан
Ангел - Георги
Поли - Ваня

Някой може да продължи...
Сакън, не сравнявай Ангел с Георги. Ачо  няма нищо  общо с  Георги.
Илиян и Коцето също ... Костадин е злобен

# 583
Дам.
Не е срамно да те е страх. По-срамно е да не признаваш, че те е страх. И да опитваш всячески да замазваш страха си с други аргументи.
Лора си каза истината - не иска Живка на арената, защото това може да я извади от играта като потенциална мишена на по-силен играч от нея. Пускането на камъчето и думите и бяха на място, за разлика от думите и аргументите на една голяма част от другите фермери.

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 14:46 от Bengun

# 584
За мен Лора постъпи глупаво като гласува за Цоньо. Мартина не я харесвам,но в случая беше права. Ако сега докато са повече жени Лора не отиде на дуел,после ще трябва да се изправи срещу някоя от жените,която й е по-близка и вероятно по-силен противник.

И за кое беше права Мартина - Лорчето срещу Живка на дуел при положение, че все още има по-слаби жени във Фермата, срещу които Лора има по-голям шанс за победа?!

Aз съм на обратното мнение - Лора постъпи умно в ситуацията, защото Живка е силен противник и Лора най-вероятно се страхува, че може да отпадне рано и безславно още в първия си дуел.

Лора може да е на мнение, че за нея много по-лесно преодилими съпернички са Краси, Цвети и Ревлата, отколкото Живка. А Лора иска да се задържи колкото е възможно по-дълго във Фермата, а пчелата-майка Мартина нека да си разправя, че Лора е страхливка.

За кравата и бъдещето теле - дано наистина не го пипат и прегръщат, когато се роди, защото кравата трябва да го изближе от-до, а тези пишман-фермери дано не осуетят този важен процес след раждането.
Ако има по-слаби жени защо Живка да не си дръпне едната сега? Никой не знае дали точно Лора щеше да е на дуел ,тя Живка може много неща да си приказва и че щяла да дръпне Цвети или Лора,ама дали?
Мартина беше права с въпроса ,че ако те е страх от дуели какво правиш във Фермата. Иначе не считам,че Живка е толкова силен противник,както не мисля и Лора за толкова слаба. Мисля си ,че в сблъсък между двете Лора има много голям шанс за победа

Общи условия

Активация на акаунт